2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام آنا جون من تاحالا زیاد تاخیر پریود نداشتم کلا دوبار واینبار شد سه بار همیشه زودترم میشم یا به م ...

برای عوارض دارو هست

فقط با این شرایط امادگی داشته باش سری بعد زودتر از موعد پریود میشی نگران نشو.

و اگر این قضیه سه بار تقریبا پشت هم پیش اومد پرولاکتین ت رو چک کن

اما یکی دو بار موردی نداره فقط تنظیم یکم بهم میخوره.

یکم گرمی بخور و کیسه اب گرم بزار از سردی دوری کن (البته اگه مطمئنی باردار نیستی )

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستروتاید کی تزریق کردین؟ ، برای من بعد از تخمک کشی 3 تا ستروتایدتجویز کرد تو 3 روز بزنم

ستروتاید بعد تخمک کشی؟ مطمئنی.‌.🤔

چرا؟!

آنا جان اون آمپول جنین رو از دکترم پرسیدم

همون جی سی اس اف هست 

البته میگفت همه کار رو با هم نمیشه کرد

مثلا هم پی ار پی هم اون امپوله

بعد نظرش رو پی ار پی بیشتر بود میگفت مثبتی های پی ار پی در تجربه پزشکی خودش بیشتر بوده

من هم اینسری انجام میدم

انشالله ۵شنبه پانکچر دارم

التماس دعا 

واقعا چند تا جنین خوب برام نعمتِ که امیدوارم تو همین سیکل بگیرم

دوستان کدوم مامان بود انتقالش دو مرحله ایی بود؟

مامان سبحان بود؟!

میخوام بپرسم اختلاف دو انتقال چند روز بود

ممنون میشم هر کی میدونه بهم جواب بده

بستگی به پاسخ بدنت داره و رژیم هایپری هم باید رعایت کنی

سلام خانومی

میشه بگین چرا هایپر شدین؟

pco بودین یا همینجوری شدین؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
انا جونم سلام. خوبی مهربونم؟ دوتا سوال دارم.یکی اینکه من بعضی وقتا تو خواب واسه اینکه یذره استراحت ...

عزیزم سلوم💙

گفتم جواب سوالاتو بدم🙈 آنا جون ببخشید...

گلم منم دقیقا مث تو به پهلوی راست راحتر بودم و هستم .. گاه گداری به پهلوی چپم میشم... و در مورد خوابیدن به کمر.. منم چون خیلی لگن درد میگیرم مجبورم ب کمر بخابم ک میبینم یساعت شده گاهی. دکتر گفت ب کمر خوابیدن مشکلی نداره اما زیر سرت رو بلندتر کن که حالت شیب دار باشی موقع خواب‌.... و یواش از این پهلو ب اون پهلو شو.من حتی دو طرفمم بالشت میزارم. همه بالشتارو جمع کردم دور خودم😁🤗

در مورد شیافم من از همون اول شبا میزارم... کلا همه کارامو میکنم(مسواک،دستشویی.. آب خوردن چیزی..)بعد کلا میزارم و تا صب میخابم... دکتر بمن گفت شب خوبه میزاری...

این بود جوابهای من😍

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
🙁🙁🙁من پانکچرم انشاله به امید خدا دوشنبست.....برام دعا کن دست پر برگردم خونه...7 تا فولی داشتم.... ...

عزیزم ان شاءالله که بهترینها برات رقم میخوره💙

کلی جنین مامانی و کپل مپل☘🌻🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آنا جون من صبح بیدارشدم دیدم رو لبم  تبخال زده...الان نگرانم..اخه من دو سه سالی بود تبخال نزده ...

نفسی از اون حرفا بودا😁😁😁 تبخال زدی ک زدی... اتفاقا منم اون اوایل تبخال زدم... بعد هی فکر میکردم خواب بد دیدم مگه ک تبخال زدم😂😂😂

اون نی نی قویه... با ی تبخال چیزی نمیشه🌻

آنا جان اون آمپول جنین رو از دکترم پرسیدم همون جی سی اس اف هست  البته میگفت همه کار رو با هم ...

عزیزم ان شاءالله تخمکای عالی ازت میگیرن💙 بعدم جنین های کپل و بعدترم مامان کپل☘🌻🍀

من تو این انتقال آمپول جی سی اس اف داشتم.

نفسی از اون حرفا بودا😁😁😁 تبخال زدی ک زدی... اتفاقا منم اون اوایل تبخال زدم... بعد هی فکر میکردم خ ...

😅😅

دیگه ماها ک سخت باردار میشیم از همه چی چشممون میترسه.. خاستم اگه مهمه برم.پیش دکتر😁

پس نگران نباشم تو هم زدی..منم همش فک.میکنم چرا تبخال زدم..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم ان شاءالله تخمکای عالی ازت میگیرن💙 بعدم جنین های کپل و بعدترم مامان کپل☘🌻🍀 من تو این انتقا ...

خیلی ممنون عزیزم

خدا نی نی ت رو حفظ کنه و سالم و به موقع بیاد بقلت انشالله.

امپول ش چند هست؟

راحت پیدا میشه بیمه اییِ یا آزاد

ستروتاید کی تزریق کردین؟ ، برای من بعد از تخمک کشی 3 تا ستروتایدتجویز کرد تو 3 روز بزنم

چرا بعدش؟ شاید چون او پی سی او بودی زدن که تخمکا زیاد نشن.....

من از روز 6 پرئودی داشتم تا دیروز

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،