2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها ازمايشات ايمني چه قدر طول ميكشه جوابش بياد؟؟ همين تهران كجا بدم؟؟ ميشه اورژانسي راهنماييم ك ...

من ازمایش ایمنی و سی دی مارکرا بیمارستان مسیح دانشوری انجام دادم قیمتش خیلی کمتر از مراکز خصوصی شد و جواب ۱۲ روز دادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها ازمايشات ايمني چه قدر طول ميكشه جوابش بياد؟؟ همين تهران كجا بدم؟؟ ميشه اورژانسي راهنماييم ك ...

من انتقال خون دادم. دکتر رزاقی تاکید داشت اونجا بدم. الان نمیدونم انجام میدن یانه. جوابشم زیر ۲ هفته دادن  دقیق یادم نیس. 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم ذخیرت چنده ؟داروهات میشه بگی چی بود

ذخیرم1.35 

سینال و اچ ام جی از هرکدوم دوتا روزانه

ستروتاید یکی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ذخیرم1.35  سینال و اچ ام جی از هرکدوم دوتا روزانه ستروتاید یکی

عزیزم انشالله بسلامتی پیش پیش دوباره مامان شدنت مبارک😄😍

فقد یه سوال اینکه ،شما با کدوم دکتر  آی وی اف انجام میدی ؟ و مرکزی که میرین خصوصیه ؟ کلینیک یا بیمارستان؟

سلام انا جان و دوستان . منفی شدم. بتا ۲ بود. منفیه دیگه؟ حالا پروژسترونو قط کنم؟ یا تا فردا صب  صبر کنم ازشون بپرسم؟

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم انشالله بسلامتی پیش پیش دوباره مامان شدنت مبارک😄😍 فقد یه سوال اینکه ،شما با کدوم دکتر   ...

من شیرازم....خصوصیه....بیمارستان دنا اما ویزیت تو مطب دکتر

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام انا جان و دوستان . منفی شدم. بتا ۲ بود. منفیه دیگه؟ حالا پروژسترونو قط کنم؟ یا تا فردا صب  ...

🙁🙁🙁🙁🙁🙁نه قطع نکن تا وقتی بری دکتر

🙁🙁🙁🙁🙁🙁نه قطع نکن تا وقتی بری دکتر

فردا باید زنگ بزنم . احتمال زیاد میگن قط کن. حالا تا فردا رو استفاده میکنم.