2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان امروز برام دوتا جنین انتقال دادن بهم امپول پروژسترون و شیاف دادن میشه امپول بجای صبح ها ...

بله میتونی یه بار جابجا کنی.... 

برا منم روز انتقال صبح زدن گفتن از فردا هر تایمی راحتی تنظیم کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله میتونی یه بار جابجا کنی....  برا منم روز انتقال صبح زدن گفتن از فردا هر تایمی راحتی تنظیم ...

خیلی ممنون اخه به من گفتن امپول صبح بزنی تاثیرش بیشتره شیاف هم حتما باید شب بزاری ولی من راحتترم حابجا کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه قدر زیاد شده انتقالت....  از پانکچر بیشتر شده یعنی؟  خدایا خودت رحم کن به دوستای منتظ ...

فرم ها رو پیدا کنم عکسشو میفرستم تا یوقت خدای نکرده اشتباه نگفته باشم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم بازم جای شکر داره.....  انشالله با دارد و همه چی خوب میشه....  به خودت استرس نده م ...

ممنونم انا جان ،واقعا خداروشکر که چیز خاصی نبود ، ان شاالله دوباره برم ببینم چی میگن ،خستم کردن 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه ها شماها بعد انتقال منفیتون پریود دومی تاخیر داشتین؟خسته شدم امروز روز ۳۰ هنوز پریود نشدم سینه درد و دلدردو ترشحم چند روزه خیلی دارم عصری بی بی چک گذاشتم منفی بود خسته شدم دیگه از بلاتکلیفی😠

اینم بگم روز دهم و نوزدهم سیکلم (اگه اشتباه نکنم چون اصلا تو فاز اقدام نبودیم) فقط نزدیکی داشتیم که روز  هجدهم لک دیدمو دیگه ندیدم از یه طرفم دو تا روزی که رابطه داشتیم خیلی پرت بودن فکر نکنم اصلا روزای تخمک گذاری بوده باشن اسپرم شوهرمم که اصلا داغون بود واسه همین موندم تا کی صبر کنم؟به دکترم بگم یا زوده؟

قبل میکرو سه چهار ماه با ال دی کنترل میکردن پریودمو که ۲۶ روز یا ۲۷ روز بودن قبل اونم بدون ال دی دو هفته یه بار پریود میشدم 

سلام دوستان امروز برام دوتا جنین انتقال دادن بهم امپول پروژسترون و شیاف دادن میشه امپول بجای صبح ها ...

ب سلامتی عزیزم. من امپول پروژسترون رو بعد از ظهر میزنم. روز انتقال ساعت ۱۲ ظهر زدن. گفتن از فردا هر ساعتی زدی تو همون محدوده باشه مثلا یه روز صب نزن یه روز عصر. حالا دکترت گفته صب بزنی؟ اگه گفته ک حرفشو گوش کن 

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
این طبیعیه.بخاطر داروهای هورمونی....مثلا من بار سوم ای یو ایم فقط دو روز لک دیدم حتی پرئود هم نشدم.. ...

آخه الان سومین پریوده ک میگذره از انتقالم

خلاصه حال و هوای خوبی بود،شب تا صبح سه بار بیدارشدم و وقتی بیدارمیشدم لبخند میزدم و ذوق میکردم تو دلم  

تاکجاها ک پیش نرفتم تو ذهنم چه نقشه ها ک نکشیدم

هووووف  

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان