2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزمهربونم. ممنونم که همیشه جوابمونو میدی انشاالله این خیر خواهی رو خدا توراه بچه های گلت قرا ...

عزیزم در مورد فولیگنان چیزی نمیدونم اما فکر کنم همون هاش سی جیه اما خ. ب مطمئن نیستم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی ، دو بار تاحالا میکرو کردم که هر دوبارشم آزمایش اولم مثبت شد ولی بعدش منفی شد، یعنی یه ...

منم اینطور شدم بتای اولت چند بود بعد چند شد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
برای چی هست؟

برا اینکه بدونی اسپرما از نظر دی ان ای مشکل ندارن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناجون دي اف آي رو شش ماه قبل داديم ٢٥ بود بازم بديم؟

عزیزم بستگی داره بخوایی ببینی بهتر شده یا نه.... 

نه اناجان فقط انتقال ، پانکچر واسه چندماه قبلش بود ، حدود دو و خورده ای شد ،دقیقشو یادم نیست

چه قدر زیاد شده انتقالت.... 

از پانکچر بیشتر شده یعنی؟ 

خدایا خودت رحم کن به دوستای منتظرم.... 

بچه ها اگه یادتون باشه پرولاکتین همسرم بالا بود رفت ام ار ای ، خداروشکر مشکلی نداشت ، ولی دکتر بهش ق ...

عزیزم بازم جای شکر داره..... 

انشالله با دارد و همه چی خوب میشه.... 

به خودت استرس نده میدونم سخته اما خوب به ویزیت دیگه برین دارو بگیرین.... 

دخترا برا مورفو پایین چی خوبه  میخوایم میکرو کنیم همسرم تحرکش کم بود مورفو هفت بود  یک م ...

عزیزم 5 هم خوبه نگران نباش..... 

ما با مورفوی بین صفر و یک جواب گرفتیم..... 

تغذیش رو حتما مناسب طبعش کن..... 

کمپرس یخ برا تحرک و مورفو خوبه درسته شاید معجزه نکنه برا مورفو و خیلی بالا نره ولی بازم هم میتونه جلو بد شدنش رو بگیره هم کمی بهترش کنه..... 

دخترا برا مورفو پایین چی خوبه  میخوایم میکرو کنیم همسرم تحرکش کم بود مورفو هفت بود  یک م ...

مورفوی ۵و۷ک خیلی خوبه افسون جان،اکثراصفرویکه واسه شوهرای ما،کمپرس یخ میگن توکیفیت اسپرم تاثییرمثبت میذاره افسون جان

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مورفوی ۵و۷ک خیلی خوبه افسون جان،اکثراصفرویکه واسه شوهرای ما،کمپرس یخ میگن توکیفیت اسپرم تاثییرمثبت م ...

واقعیتش چون میخوام مجدد جنین تشکیل بشه میخواستم تقویتش کنم پرئکسید خریدم اما فرقی نکرده که

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
سلتم عزیزم خوبی.چه خبراااا باز پانکچر شدی

سلام افسون حون خوبی؟ مگه جنین نداری ؟میخای مجدد وارد سیکل بشی؟

من هنوز داروهای اصلی شروع نشده فقط تزریق سینافکت دارم سه شنبه باید برم سونو داروهای اصلی شروع میشه