2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نه عزیزم برای من فتو پروتئین نوشته

نمیدونم چی هست این ازمایش.ان شاالله هرچی که هست تایید کننده ی سلامت فندقته عزیزم

یه دونه بود نی نیت دیگه؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم هنوزم سیکلو داری؟شبی یکی؟واژینال؟

آره عزیزم دارم هنوز...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم دارم هنوز...

عزیزم شرایط خاصی داشتی که دکتر گفتع ادامه بدی؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اره عزیزم یدونه، آزمایش تکمیل غربالگری اولی هست 

درسته گلم.خدا حفظش کنه دردونتو😘

راستی عدد هر آزمایشگاهی فرق میکنه زیاد خودتو با اعداد بقیه مقایسه نکن عزیزم اینجوری بیشتر استرس میگی ...

اینم کاملا درسته عزیزم.چشم خانمی

عشقم یعنی توی هردوتا ازمایشا برای شما ریسک متوسط زده بود؟خب برای بارداری اول همون کوواد مارکر رو داد ...

بله عزيزم توي هر دوتا بارداري غربال اولم ريسك متوسط بود ولي سري قبل فقط كواد ماركر رو انجام دادم كه ديگه همه گزينه ها low risk بود ولي اين سري دكتر زنانم گفت سل فري هم انجام بدم من هم انجام دادم كه خدا رو شكر مشكلي نبود .

نميدونم خود آزمايشگاه بهت گفته دقتشون پايينه يا دكتر زنانت ؟ به نظرم اگر آزمايشگاه دقت كارش رو تاييد ميكنه همينجا انجام بده شايد دكتر زنان همينطوري از روي حدس و گمان چيزي گفته مثل بقيه حرفهايي كه بهت زده .

بله عزيزم توي هر دوتا بارداري غربال اولم ريسك متوسط بود ولي سري قبل فقط كواد ماركر رو انجام دادم كه ...

اها مرسی خانمی.نه خود دکتر زنان بهم گفته.از خود ازمایشگاه اگه بپرسم بعید میدونم بگه اره دقت دستگاهمون پایینه.ولی اگه ناچار بشم مجبورم همینجا بدم عزیزم.راهی ندارم.مرسی بابت حرفات.خیلی کمک کردی😘 ان شاالله نی نیت به سلامت بیاد بغلت

راستی عدد هر آزمایشگاهی فرق میکنه زیاد خودتو با اعداد بقیه مقایسه نکن عزیزم اینجوری بیشتر استرس میگی ...

راست میگی عزیزم الان ازمایش تورو دیدم واحد شمارش اصلا با واحد شمارش من فرق داره!واسه تو MIU هست واسه من IU هست...

واسه بتا هم‌واحدهای ازمایشمون متفاوته

سلام دوستان یه نفر هست کمکم کنه در مورد ازمایشات ناباروری؟من آسم دارم و رحم دوشاخه و دکتر تشخیص دادن باید لاپارا و هیسترو و سپتوم برداری کنم بعدش ای وی اف 

کسی هست بهم کمک کنم ازمایشاتمو بفرستم؟

1-2 دوستای گلم من 10 صفحه اول تاپیک رو برای دسته بندی اطلاعات در نظر گرفتم، که اینجا فهرست مطالب این ...

عزیزم لطفا راهنماییم میکنید؟من آسم دارم و رحم دوشاخه و سپتوم که باید عمل کنم علت ناباروری هم گفتم ناشناختس 

ازمایشات ایمنیمو اینجا بفرستم راهنمایی میکنید ممنون میشم

به به نیم جین شایدم یه جین وروجک.....  یه انبار پوشک لازمتون میشه از الان گفته باشم.....  ...

😅

وای آنا جون تصورشم خیلی سخته.....من رو پوشک حساسم یعنی باید بگم وسواس تعویض سریع دارم😫....الان که گرون شده وای😨

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،