2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام تورک آنا جان ببخشید ی سوال داشتم. چسب جنین کی تزریق میکنن؟ تا انتقال جنین چن وقت فاصله باید دا ...

عزیزم منظورت جی سی اس اف هست یا هاش سی جی من دقیقا نفهمیدم چسب جنین کدومشون!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزدلم خوبی؟وروجکت خوبه؟ببین دقیق یادم نیست کجا خوندم اما بالا رفتن یهویی پروژسترون نوشته بود ...

عزیزم اینو که دیگه مرکزت میتونه جواب بده مربوط به سیکل میشه ، آخه این چه مسخره بازیِ که دکترها دارن از روش عادی که باردار نشدی هر دکتری بخواد نظر بده

به نظرم یه زنگ بزن شرایط ت رو بدون حرف اضافه بزن و برای قانع شدنشون بگو مرکز به مریضش باید تعهد داشته باشه من هنوز بیمار اونجام نمیگم بیایید آزامایش هام رو چک کنید 

میخوام نظر دکتر های ای وی اف رو بدونم که با وجود هماتوم و ... من باید پرژسترون اضافه بگیرم همین.

محکم حرف بزن باهاشون

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونم‌مرسی که بخاطر من رفتی ازمایشتو دیدی.من هرچی‌سرچ کردم خیلی کم دیدم کسی این فاکتورش بالا ...

عزیزم pappعددش 10.86 بود و عدد mom هم 0.78

free b_ hcg هم ۱۱۳.۳۰ و mom هم ۳.۶۲

اگه بتونم عکسشو میذارم

من دکتر رویان میخواست بفرسته آمنیوسنتز ولی پیش دستی کردم و سل فری دادم بعدش دیدم ای بابا آزمایش غربالگری دومو ندادم که! بعد از کلی تحقیق فهمیدم که بعد از سل فری دیگه نیازی به اون نیست

بله معمولا روز پانکچر ترخیص میشین البته بعضی مراکز نگه میدارن.... 

انا جان سوالی دارم من یه سال پیش لاپاراسکوپی برای  از لوله هام شدم چون تشخیص داده بودن که مایع جمع شده زمانی هم که عمل انجام شد گفتن سالم هستن و فقط یکیش تنگ بوده و بزرگترش کردن ! بازم بنظرت نیازه انجامش بدم بخاطر منفیهام ؟؟

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
وای انا جون الهی بگردم.یعنی تصورش کردم دلم ریخت اره واقعا سخته.من عاشق بچه هام.وقتی بچه های فامیل م ...

سلام خاکستری جون 

چطوری ؟؟ 

Nt رفتی؟ نی نی تو سلامت کامله انشاالله؟؟ مشخص شد نی نی چیه؟؟ 

راستی یادم رفته که چنا تا جنین و تخمک داشتی؟؟ تو پانکچر چند تا تخمک گرفتن و چند تاش جنین شد؟ 

من در حال مصرف دارو ها و امپول ها هستم برای دعا کن ختم به خیر بشه

بله معمولا روز پانکچر ترخیص میشین البته بعضی مراکز نگه میدارن.... 

دوست جونیایی که این مراحلو گذروندین کمکم می کنیدلطفا، من الان زنگ زدم مشاور کلینیک بهم گفت برای پانکچر یه بیهوشی کوچولو می گیرین با یه بیحسی اون منطقه🙈 یعنی کامل بیهوش نیستین بیشتر یه خواب سبکِ گفت کل مراحل ۱ ساعتم نمیشه ، برای شماهام همینجور بوده  ؟بعد گفت مرحله ی انتقال هم دقیقا مثل معاینه ی زنان می مونه هیچ جوره هم دکتر برای انتقال بیهوش نمی کنه چون اصن نیازی نیس ، حالا می خواستم ببینم چقد حرفاش واقعی بوده 😓🙈

بچه ها زنگ زدم یزد با کلی مکافات وصلم کردن به دکتر زنان اونم لطف کرد گفت هرکار دکتر زنانت میگه انجا ...

الان خوندم که زنگ زدی

خوب کاری کردی

ببین به آزمایشگاههای معتبر تهران یا بندر زنگ بزن بگو من قشم هستم بگو چیکار کنم شاید بتونن راهی جلو پات بزارن

مثلا بگو با توجه به شرایط ت چجوری میشه آزمایش رو به دستتون رسوند

بلاخره این مشکل فقط مال تو که نیست 

حتما راهی داره

اونجا مرکز خون نداره یعنی منظورم خفن ترین جایی که میشه باهاشون صحبت کرد کجاست

بیمارستان ، یا هر چی ...

فکر کن ...

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
دوست جونیایی که این مراحلو گذروندین کمکم می کنیدلطفا، من الان زنگ زدم مشاور کلینیک بهم گفت برای پانک ...

همه ی حرفاش واقعی بود  

بیهوشی کمتراز ۱۵ دقیقه یا ۲۰ که اصلا هیچ ترسی نداره !

دومی که مثل معاینه هست خیلی راحته !

آنا جوون  مدیر گروه  چطوری عزیزم؟؟  یه مدت هست سرم شلوغه به گروه سر نزده بودم حدو ...

موفققققققققق باشی عزیزمم 🙏🏻😍😘

همین که با انرژی مثبت هستی خودش خیلی عالیه و بدون کارات به بهترین شکل جلو میره !

موفققققققققق باشی عزیزمم 🙏🏻😍😘 همین که با انرژی مثبت هستی خودش خیلی عالیه و بدون کارات به بهترین ...

قربونت عززیرم 

مرررسی از پیام قشنگ و انرژی مثبتی که برام فرستادی❤❤❤❤

یه سوال 

من می خوام بسته های فریزم تو هر کدوم ۲ تا بیشتر نباشه؟؟ باید اصرار کنم یا هر جور بخوان میزارن؟

همه ی حرفاش واقعی بود     بیهوشی کمتراز ۱۵ دقیقه یا ۲۰ که اصلا هیچ ترسی نداره ! دومی که ...

وااای خدا خیرت بده ولی فک کنم خیلی تابلوعه که ترسیدم 😂مشاور هم بهم می گفت بقیه زنگ میزنن درصد موفقیت عملای دکترو می پرسن تو زنگ زدی راجب تایم بیهوشی می پرسی😐😂یعنی خدا شفام بده یه دیونه ی کاملم من 😖 وای خدا تا من برم انجام بدم و بیام صدبار مردم و زنده شدم