2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم چرا با مرکزی که ای وی اف شدی تماس نمیگیری و بگی به دکتر اینجا اطمینان نداری میخوای مطمئن بشی ک ...

تماس میگیرم اگه جوابمو بدن و وصلم کنن به دکتر زنان

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اوووو حالا حالاها کار داری تا فسقل جان بیاد بقلت اینه که اگر با یه بتا منفی داغون میشیم (ناراحتی حق ...

چقد تصویر ذهنی قشنگی‌بود...واقعا ماهاییم که اساسی تغییر میکنیم!و نمیدونیم چی قراره بشه.‌..دعا کن نی نیم صحیح و سالم باشه ان شاالله به زودی خبر مامان شدنتو بدی عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خيلي كوچولويي كه عزيزم ، بنده ٣٧ سالم اسفند ماه تمام شده و همسرم هم ٤٣ سالش تمام شده ، ما ديگه س ...

قربونت برم عزیزدلم 😁خیلی خوشحالم که تو جمع شما مهربونا هستم انشالله سالهای سال کنار همسرو فرشته های نازنینیت خوشبخت زندگی کنی دوستم 😍

سلام عزیزم،امیدوارم تا الان دیگه استرست برطرف شده باشه،من پیاما رو میخونم و همیشه دعاگوی دوستان در ه ...

سلام مهربونم‌مرسی که بخاطر من رفتی ازمایشتو دیدی.من هرچی‌سرچ کردم خیلی کم دیدم کسی این فاکتورش بالا باشه.اکثرا بخاطر پایین بودنش دکتر ترسونده بودشون.عزیزم یعنی papp.a شما هم عددش بالا بود؟یادتونه چند بود؟‌mom چی؟میشه عدداشو برام بنویسی لطفا؟بعد شما چیکار کردی؟سلفری دادی؟یا کوادمارکر رو؟ممنون میشم جوابمو بدی.خدا خیرت بده خواهر❤

خوب شما به خاطر آندومتریوز خفیف که گفتی دیفرلین داشتی این دوستمون چرا دارن من متوجه این نشدم....&nbs ...

به منم بخاطر تنبلی تخمدان  قبل از انتقالم دادن. دکترم گفت ۲ تا امپول برای تنبلی و ۳ تا بخاطر اندومتریوز میدیم. دیفرلین یه جورایی تخمدان رو متوقف میکنه بصورت موقت تا کار نکنه و انتقال انجام بدن. اما ذخیره من بالا بود.

بی تاب لحظه های ناب مادر شدنم. من پست ترین انسان خاکی این زمینم و از خدایم طلب مهر دارم زیرا که میدانم صدایم و نگاهم را دوست دارد
عزیزم.تا جایی ک من میدونم کم کردن یهویی پروژسترون خکب نیست و ممکنه خطرناک باشه...ولی زیاد کردن دزش ک ...

سلام عزیزدلم خوبی؟وروجکت خوبه؟ببین دقیق یادم نیست کجا خوندم اما بالا رفتن یهویی پروژسترون نوشته بود خطرداره برای جنین.مثل کم کردن یهوییشه.کلا نباید یهو کم یا زیاد شه!اون موضوع خونریزی که میگی درسته عزیزم چون پروژسترونشون شاید کم بوده که به خونریزی افتادن یا بالاخره یه جوری تهدید شدن!من هیچ دلیلی ندارم‌جز هماتومم.که اونم تا الان منجر به خونریزی نشده حداقل!واسه همین نمیدونم زیاد کردن پروژسترون کار درستیه یا نه...میدونی میترسم بخاطر علم کم یا بیخیالی یه دکتر بزنم یه جای کارو خراب کنم!دعا کن فقط برام

سلام عزیزدلم خوبی؟وروجکت خوبه؟ببین دقیق یادم نیست کجا خوندم اما بالا رفتن یهویی پروژسترون نوشته بود ...

اها درسته عزیزم. من اینو نمیدونستم.نگرانیتو درک میکنم..هر کاری صلاح میدونی انجام بده..فقط ب خودت استرس نده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انا جونم ممنونم بخاطر حرفات.خودمم خیلی به این فکرکردم که سلفری بدم و خیالم راحت شه اما این ازمایش ای ...

یعنی سلفری رو نمیفرستن تهران؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها زنگ زدم یزد با کلی مکافات وصلم کردن به دکتر زنان

اونم لطف کرد گفت هرکار دکتر زنانت میگه انجام بده

گفتم ایراد نداره یهو دزش زیادشه گفت نه بهتر هم هست اونجوری ممکنه یه وقت خونریزی کنی.ولی این جلوگیری میکنه از خونریزی

بعد گفتم امپول نیازی نیست گفت نه خونریزی که نداری گفتم نه.گفت نیازی نیست به امپول ولی شیافتو همون سیکلوژیست ۴۰۰ بذار...

بعدم زنگ زدم به ازمایشگاه اینجا گفتم ازمایش سلفری انجام مبدین گفت چی؟گفتم سلفری.گفت چی هست؟😐😐😐گفتم بهش nipt هم‌میگن.برای بررسی اختلالات هست ولی ضررش از امینو کمتره.گفت نمیدونم باید بیاری ببینم منظورت چیه

در این حد😂

بعد گفتم میشه اینجا ازمایش انجام بدم نمونه رو بفرستین بندرعباس؟گفت نه خانم😐فکرکنم بهش برخورد.بعد گفتم باشه کووادمارکر چی؟اونم انجام نمیدین؟گفت چرا انجام میدیم!

حالا شما جای من بودین چیکار میکردین برای ازمایش؟😐

اها درسته عزیزم. من اینو نمیدونستم.نگرانیتو درک میکنم..هر کاری صلاح میدونی انجام بده..فقط ب خودت است ...

مرسی عشقم.زنگ زدم یزد گفت اشکال نداره میتونی استفاده کنی سیکلو رو....حالا باید دست به دعا شم سیکلو گیرم بیاد.اون داروخونه مادر که گفتین زنگ زدم گفت اگه بخوای کل داروهای ناباروریتو بگیری بهت میدیم😐وگرنه فقط ۵تا دونه با نسخه بهت میدیم

اخه من دارو ندارم دیگه جز همین شیاف

چشم انا جون همینکارو میکنم.پس سفارش میدم سیکلوژیست برام بفرستن ایندفعه.ان شاالله که مشکل حل شه...امی ...

خاكستري جون به مظرم برو سوالتو توي تاپيك "ماماناي اقدامي واسه بارداري با سونو و كيت تخمك گذاري" بپرس من اونجا موارد اينجوري زياد ديدم حتما برو بپرس

...
انا جون درمورد شیاف یعنی به نظرت زیاد شدنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟میخوام بدونم اگه زیاد شدن پروژسترون اه ...

عزیزم نه دو هفته یه بار.... 

نهایت ماهی یه بار.... 

البته مثلا دو هفته دیگه میتونی سونو کنی و ببینی هماتوم سایزش تغییر کرده یا نه.... 

اونم انشالله به زودی هماتومتم جذب شده.... 

والا من کلا علاوه بر سونو های واجبم چند تا سونوی اضافی رفتم به نظرم از استرس عوارضش کمتره.... 

نه بابا چه ضرری داره اونم یه دونه شیاف 400 که دکترتم صلاح دونسته..... 

ببین عزیزم من دقیقا تو شرایطت نیستم اما حرفای منفیو بریز دور و هر کاری از دستت برمیاد که استرست رو کم کنه انجام بده.... 

با دکتر اینجا و با دکتر مرکز هم مشورت کن..... 

میفهممت واقعا خیلی بده دکتر به جای آرامش دادن همه آرامشت ازت بگیره..... 

اما الان تو مادری همونطور که بعد تولدش ازش مراقبت کنی الانم یکی از وظایف حذف پارازیت‌های اطرافته.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یعنی سلفری رو نمیفرستن تهران؟  

اصلا قشم سلفری نمیدونستن چیه قربونت برم😐حتی گفت نمونه رو نمیفرستیم بندرعباس!یعنی کلا هیچی

خاكستري جون به مظرم برو سوالتو توي تاپيك "ماماناي اقدامي واسه بارداري با سونو و كيت تخمك گذاري" بپرس ...

محیا جون خوبی گلم؟

درباره شیاف اونجا بپرسم؟یا بخاطر هماتومم؟

عزیزم نه دو هفته یه بار....  نهایت ماهی یه بار....  البته مثلا دو هفته دیگه میتونی سونو ...

مرسی بخاطر تموم حرفات انا جون.کاش دکترم بودی🤣❤😘

چشم الان خیلی بهترم.زنگ زدم یزد حرف دکتر زنانم رو تایید کرد در مورد شیاف سیکلو...راستی من شوهرم الان شیرازه ولی نمیدونم واقعا راهی وجود نداره بره از یه دکتر زنان خوب توی شیراز بپرسه درمورد وضعیتم؟!

یا درمورد ازمایش غربالگریم....