2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان عزیز بچه ها لازم دونستم ی موضوعی رو اینجا بگم  موقع زایمانم همسرم میگه دیدیم بعد ...

خدا رو شکر بخیر گذشته.......

متاسفانه دکتر  ناباروری  که من میرم بعد از کار خوش (قابلمه کردنمون😂😂 )میگه برو زیر نظر کس دیگه🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

😎😎😎😎

خب خبر خوب ما :من انشاله صاحب 6 تا بچه میشم😂😂😂😂😂البته شایدم بشن دوبل😂😂😂😂😂😂😂

5 تا فولی خوب تو یه مایه سایز داشتم تو یه تخمدونم...یکی هم تو یکی دیگه انشاله 6 تاش بشه جنین و بچه های تپل مپل...

ظهر میگم وای خدا جون 6 تاش رو انتقال بدم بشن 12 تا 😁😁😁😁شوهرم فقط به حال روانی من لبخندی زد...

شنبه باز سونو دارم انشاله که همشون  در بهترین وضع باشن و بزرگتر از حد نشن😊

فقط ایا با این تعداد احتمال هایپری هست بازم؟

ایا سرگیجه از عوارض داروهاست؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😎😎😎😎 خب خبر خوب ما :من انشاله صاحب 6 تا بچه میشم😂😂😂😂😂البته شایدم بشن دوبل😂😂😂😂😂😂😂 5 ...

به به نیم جین شایدم یه جین وروجک..... 

یه انبار پوشک لازمتون میشه از الان گفته باشم..... 

به همسرت بگو کارخونه پوشک بزنه..... 

عزیزم اگه ریز و درشت تعداد همین یا نهایت 10-12 تایی باشن هایپر نمیشی اما اگه خورده ریزه داشتی احتمالش هست شما علی الحساب رژیمتو رعایت کن...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
😎😎😎😎 خب خبر خوب ما :من انشاله صاحب 6 تا بچه میشم😂😂😂😂😂البته شایدم بشن دوبل😂😂😂😂😂😂😂 5 ...

به به بسلامتی مریم جون...موفق باشی انشاءالله کلی جنین تپلی خواهی داشت😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

سلام عزیزم بیزحمت اسم منم بدین انشالله به امید خدا ۲۰ روز دیگه انتقالم💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم به نظر من که جای نگرانی نیست مهم مام ها هستن که نسبت به شرایطت با شرایط مشابهت مقایسه شده و اگ ...

انا جونم ممنونم بخاطر حرفات.خودمم خیلی به این فکرکردم که سلفری بدم و خیالم راحت شه اما این ازمایش اینجا نیست.و حتی مطمئن نیستم بندر هم باشه!نمیدونم اصلا!بعد با این وضع هماتوم و جفتم مسافرت با ماشین با هرچیز دیگه برام خطر داره‌ باید چیکار کنم اخه.کدوم ریسکو قبول کنم؟ریسک رفتن به بندر با وجود شرایطم یا ریسک بیخیال شدن ازمایشا و فراموش کردن حرفای دکتر!دکترم گفت اگه یه کوچولو هم درد داشتی همینجا ازمایشو بده.چون همینجا هم انجام میدن اما دقتشون پایینه!خب این چه کاریه.باز انگار ته دلم قرص نیست که جوابش قطعی درسته!واقعا موندم چیکار کنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم ببین به نظرم بدم نیست کنار شیافت میخوایی یه سیکلو 400 هم بذار خیالت راحت‌تر بشه.....  اگ ...

انا جون درمورد شیاف یعنی به نظرت زیاد شدنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟میخوام بدونم اگه زیاد شدن پروژسترون اهمیتی نداره توی این هفته ها همون سیکلوژیست بذارم شبی یه ۴۰۰!چند وقت یه بار چک کنم هماتومو؟دو هفته دیگه برم خوبه؟سونو زیادی برای نی نی ضرر نداره؟

درمورد ازمایش انعقادی تا حالا انجامش ندادم و فکرکنم دیگه هیچ راهی نباشه توی حاملگی بفهمم!و مجبورم فکرکنم مشکلی ندارم.انا جون اگه بدون تجویز دکتر ایزوپرین بخورم ضرر داره؟گیر داده به دوفاستون ولی ایزوپرین‌نمینویسه برام

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
یه کاری اگه میبینی تلفنی درست و حسابی جواب نمیدن نمیتونی همسرت رو با مدارک بفرستی بره یزد؟؟؟؟؟ 

رفتن اون نمیدونم چیزیو حل میکنه یا نه.چون حتی دکتر افلاطونیان که منو عمل‌کرده دیگ کاری با باردارا نداره و فقط اونایی که مشکل نازایی دارن رو میبینه...

اینم از شانس ماست دیگه.منظورمم از زنگ زدن اینه که وصل کنن به یه دکتر زنان معمولی.وگرنه با اون دکترایی که ای وی اف انجام مبدن که هیچجوره نمیشه ارتباط داشت!واقعا نداشتن امکانات و دکتر خوب و دلسوز خیلی سخته

عزیزم ببین بابت شیاب نگران نباش من خودم شیافامو تا 15-16 داشتم برا من که دو تا 400 بودن نگران این‌ ن ...

چشم انا جون همینکارو میکنم.پس سفارش میدم سیکلوژیست برام بفرستن ایندفعه.ان شاالله که مشکل حل شه...امیدوارم این دکتره باهام راه بیاد و یاد بگیرم کمتر انرژی منفی هاشو دریافت کنم.توروخدا خیلی برام دعا کن.شرایط سختی دارم با این امکانات کم

قربون دل نازت عزیزم چیزی نیست ایشاله..... استرس و غم خوب نیست .....اون جوجه اذیت میشه

فداتشم عزیزم.امیدوارم جوجه م منو ببخشه که هردفعه ویزیت میشم با دکتر کلی استرس میدم بهش😭

عزیزم مهم مام هست که به نظرم جای نگرانی نداره....  به نظرم اگه میخوایی آز دیگه ای بده یه دفعه ...

اگه ازمایشگاه اینجا قبول کنه نمونه رو بفرسته جاهای دیگه حتما همون سلفری رو میدم.اما بعید میدونم...نمیدونم چیکار کنم

انا جون درمورد شیاف یعنی به نظرت زیاد شدنش مشکلی ایجاد نمیکنه؟میخوام بدونم اگه زیاد شدن پروژسترون اه ...

عزیزم.تا جایی ک من میدونم کم کردن یهویی پروژسترون خکب نیست و ممکنه خطرناک باشه...ولی زیاد کردن دزش ک مشکلی نیست ..مثلا ندیدی کسایی ک خونریزی دارن یهو دوز زیاد امپول میزنن و شباف اضاف میکنن این کار خوب هست ک بد نیست...نمدونم چرا نگرانی برااضاف کردن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
رسیدین به حرف من که میگفتم انرژی نگه دارین برا بعد؟؟؟ تازه کجاشو دیدی اینا در مقابل بعد زایمان چیزی ...

بخدا صحیح و سالم بیاد بغلم بعدش هرچقد بخاطر چیزای دیگه اذیت بشم و استرس بکشم مهم نیست....دعا کن این روزا زودتر بگذره

خاکستری، واسه بارداری دوز مصرف قرص تیروییدتو بالاتر نبرد؟ من قبلا هر روز میخوردم غیر از جمعه، بعد دک ...

نه عزیزم دکتر غدد نرفتم دکتر زنان هم گفت با توجه به عددش نیازی نیست بیشتر یا کمترش کنی همون روزی نصفی رو میخورم هرروز