2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
الهی آمین 🤣 وای چه حالی بده دوقلو باردار باشه 👶👼🤰🤣

آره به خدا..... 

اون وقت دسته جمعی یه چند ماه بعد زایمان که حالش خوب شد به جشن پتو براش راه گیندازیم دلمون خنک بشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه راس ميگه اولش خونريزي رو زياد ميكنه

نمیدونستم ممنون که تجربتو گفتی..... 

فقط موندم چرا براش تجویز کرده.... 

اونم از اول سیکل.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم خودم میدونم ادم ضعیفی شدم همه اینای که شما میگید رو واقعا بهش ایمان دارم من چند سال سختی ...

عزیزم ببین ماها کنار هم کاملیم...... 

ببین من بعضا بگذشته فکر میکنم میگم خدا یه چیزی میدونسته که همسرم مشکل اسپرم داشته... 

مثلا من اگه خیلی راحت باردار شده بودم و از مشکل انعقادی خبر نداشتم و براش دارو نمیگرفتم ممکن بود جونمو از دست بدم..... 

پس من و همسرم کنار همیم کهیه زندگی عالی میتونیم بسازیم..... 

عشق قدرتشفراتر از این چیزاست..... 

حالا عشق از هر نوعش باشه..... 

پس قدر داشته هامونو بدونیم حتی به ظاهرا همینایی که به عنوان مشکل بهش نگاه می‌کنیم چه بسا موهبت باشن..... 

منو همسرم تو این چند سال بیشتر و بیشتر به هم قفل شدیم..... 

عاشقتر شدیم..... 

اینو یادت باشه تو زندگی مشترک خوب منو تو نداریم..... 

سلام دوستان عزیز بچه ها لازم دونستم ی موضوعی رو اینجا بگم  موقع زایمانم همسرم میگه دیدیم بعد ...

وای خدا بهت رحم کرده عزیزم، چه عمل سختی داشتی😢خدا رو شکر خودت و نی نی الان سالمید، فقط هیسترو شده بودی قبل بارداری؟ لاپارا نشدی؟ 

چشام پر اشک شد😍😍😍 ان شاالله عشقتون روز به روز بیشتر بشه

فدات عزیزم..... 

به همچنین خدا عشق تک تک دوستان و برا هم حفظ کنه.... 

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه بنویسم. البته دوستمون محدود نکردن اما اگه اجازه بدین اولویت با منتظرا باشه که هنوز جواب + نگرفتن.

1. aatrisa5128..... برای سلامتی و مادر شدنش

2. هومت.... برا مامان شدنش

3. جانان111.... برا مامان شدنش

4. samin11.... برا مامان شدنش

5. انتظار_؟..... برا مامان شدنش

6. روستا71...... برا مامان شدنش

7. zizi27..... برا مامان شدنش.

8. pangol.... برا مامان شدنش

9. sm_pa.... برا مامان شدنش

10. 71somii.... برا مامان شدنش

11. نیلاسمان.... برا مامان شدنش

12. shamiim.... برا مامان شدنش

13. مریم،_مادر........ برا مامان شدنش

14. sah123.... برا مامان شدنش

15. سارا1369.... برا مامان شدنش

16. elhamiiiiiiii.... برا مامان شدنش

17. mahay.... برا مامان شدنش

18. سهیلا_جون.... برا مامان شدنش

19. negin69... برا سلامتی تو دلیش

20. پروانه22.... برا مامان شدنش

21. مرمر40.... برا مامان شدنش

22. roooooya.... برا مامان شدنش

23 مهرآفرین97.... برا مامان شدنش....

24. نازنین 832....

25. دلارام97.... برا مامان شدنش

شیما29...... برا زایمان موفقش

مرجان_و_لوبیاش.... برای سلامتی تو دلیش

نمیدونستم ممنون که تجربتو گفتی.....  فقط موندم چرا براش تجویز کرده....  اونم از اول سیکل ...

چون انالوگ گونادوتروپين هستش اولش مثل هاش سي جي عمل ميكنه يا كلا مثل تحريك كننده ها ي سيستمات هورموني عمل ميكنه نه مثل بازدارنده ها براي همين اولش ترشحات تخمك گذاري و خونريزي و اينا رو تشديد ميكنه  ولي چيزي كه باعث ميشه نقش بازدارندگي داشته باشه اينه كه بعد از تحريك گيرنده ها، اونا رو يه كوچولو بي حس ميكنه نميزاره تحريكات طبيعي بدن رو دريافت كنن و بهشون واكنش نشون بدن برا همين يه ور كارش ميشه بازداري از تحريك و خاموش كردن عملكرد هورمونهاي تحريكي جنسي، تازه وقتي براي مدت طولاني استفاده ميشه مثلا همون دوز ٢٨ روزه يعني ٣/٧٥ كه من حساب كردم مثل اين ميمونه كه حدود ٢٨ سي روزي هر روز يه دكا ٠/١ زده باشي (چون اون ٣/٧٥ اهسته رهش هست و طي ٢٨ روز دره ذره ازاد ميشه تو بدن)  اونوقت دقيقا نقشش اين ميشه كه قششششنگ موقتا سِر ميكنه گيرنده هاي تحريكي رو و كاركرد بازدارندگي إيفا ميكنه

بيخود نيس خودمو جِر دادم سر اون امپول بيتربيت، كارشناس شدم😂

...
چون انالوگ گونادوتروپين هستش اولش مثل هاش سي جي عمل ميكنه يا كلا مثل تحريك كننده ها ي سيستمات هورمون ...

خوب شما به خاطر آندومتریوز خفیف که گفتی دیفرلین داشتی این دوستمون چرا دارن من متوجه این نشدم.... 

منظورم اینه چرا برا دوستمون دیفیرلین تجویز کرده کاربردش برا ایشون چیه.... 

اونم با ذخیره 0/7....

مثلا یادمه برا من که ذخیرم لب مرز بود دکتر زنانمم تاکید داشت که برا من زولا کس تجویز نشه که یه جورایی شبیه دیفیرلینه.... 

اره عزیزم خودم میدونم ادم ضعیفی شدم همه اینای که شما میگید رو واقعا بهش ایمان دارم من چند سال سختی ...

همه ی این روزا میگذره به خدا بیماری و مشکلات برای همه هست فقط چون از زندگی های هم بیخبریم فکر میکنیم فقط برای ماست. خدا خودش هواتو داره دوست خوبم منم از امشب برات صلوات نذر میکنم انشالله که با خبرهای خوش می ایی 

خوب شما به خاطر آندومتریوز خفیف که گفتی دیفرلین داشتی این دوستمون چرا دارن من متوجه این نشدم....&nbs ...

راستش ماجراي دوستمونو نديدم چيه فقط مكانيزم ديفريلينو گفتم بگم😅  اناجون جشن پتو رو هستم بخدا آدرس ميدم در خدمتم فقط انشالله اون روزو ببينم درخدمتم، ميگما من الان از نظر شما دوست گلم اقدام بعديم بايد چي باشه؟ اوّلاً اينكه اين دهكوره رو ترك كنم كه دكترش برا ذخيره نچندان بد ميگه اهدايي و جنين شناس گاوش همه جنينا رو گند ميزنه،، دوم اينكه اون دوتا طفل معصومو هم انتقال بدم بعدش اين ده كوره رو ترك كنم يا اول برگردم تهران انعقاديا رو بدم و لاپارا بشم بعد بيام اين دوتا طفل معصومو انتقال بدم؟؟

...
با دیفرلین زیاد بشه خونریزی؟  اکثر دوستان بعدش حجم خونریزی شون کمتر شده بود.....  ببین ی ...

من دوبار. ک سونو دادم کیست نداشتم  اتفاقا پری های خیلی منظمی دارم پس چرا اینو داده

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
راستش ماجراي دوستمونو نديدم چيه فقط مكانيزم ديفريلينو گفتم بگم😅  اناجون جشن پتو رو هستم بخدا آ ...

عزیزم کاری که فعلا میدونم باید انجام بدی فقط و فقط آز بتا هست همین و بس!!!! 

من دوبار. ک سونو دادم کیست نداشتم  اتفاقا پری های خیلی منظمی دارم پس چرا اینو داده

همین دیگه نمیدونم چرا داده.... 

نه اینکه منظورم این باشه داروی رستی نداده..... 

بار اوله میبینم که این مدلی دادن دیفیرلینو البته خوب برا مهار بعصی چیزا مثل آندومتریوز و.... برا اینکه خاموششون کنن میدن اما ندیدم حرفی از این چیزا بزنی....