2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

اناجون لطفا اسم منوهم بنویس...بعد ماه رمضون انتقال دارم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیا جون انشالله به حق علی اصغر امام حسین بیای خبر مثبت شدن آزتو بدی و کلی برات ذوق کنم باتمام وجودم ...

خوب خيلي كوچولويي كه عزيزم ، بنده ٣٧ سالم اسفند ماه تمام شده و همسرم هم ٤٣ سالش تمام شده ، ما ديگه سني ازمون گذشته همسرم كه بازنشسته شده . 😍😍😍

خانمي جواب پست بعديت رو نميتونستم ريپلاي كنم اينجا برات نوشتم .

خاکستری جانم به همسری زنگیدم. گفت که این موارد خیلی تخصصیه و دقیقا جزییات رو نمیدونه فقط اینکه گفتش ...

ای وای ازی جونم واقعا ممنونم.بخاطر من زنگ زدی این موقع سوال پرسیدی.فدات شم که انقد خوبی❤منم شنیده بودم کاهشش خطرناکه.اما فقط یه جا خوندم دلیل بالا بودن این عدد ممکنه بزرگ بودن بچه باشه!و البته شایدم این موردی که شما میگین هم درست باشه...پس بنظرشون این ازمایشو تکرار کنم؟البته برای ارامش خودمم شده تکرارش میکنم حتما.ولی دقت ازمایشگاه اینجا بالا نیست و از طرفی بخاطر هماتوم و جفت پایینن باید استراحت کنم و سختمه تا بندر این همن راهو برم!ممنونم بخاطر همه چی عزیزدلم.توروخدا ببخشین همتونو اذیت میکنم 

ان شاالله جواب این همه مهربونتیو به زودی بگیری با مامان شدن دوباره ت❤

پس‌گفت ریسک درمورد سندرم اینا نیست؟و کلا مشکل ژنتیکی نیست؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای وای ازی جونم واقعا ممنونم.بخاطر من زنگ زدی این موقع سوال پرسیدی.فدات شم که انقد خوبی❤منم شنیده بو ...

خواهشرمیکنم گلم کاری نکردم. اره اتفاقا در مورد درشت بودن جنین هم گفت   پایین بودنش ریسک سندرم داون رو بالا میبره تازه اونم قطعی نیست اما بالا بودنش اونم بی دلیل مشکلات بارداری رو نشون میده تازه وقتی گفتم هماتوم هم داری گفت به نظرم این احتمال  دوتا بودن جنین رو در اوایل بارداری تقویت میکنه و احتمالا دلیل بالا بودنش همین بوده. من مطمئنم که هیچ مشکلی نیست برو با خیال راحت بخواب. 

اما از من جوون تری خواهر. من دیگه سنو نمیگم🙈🙈🙈

سن مهم نيست عزيزم دلمون بايد جوون باشه ، من هم سنم رو گفتم چون ديدم دوستان جديد خيلي كوچولو هستن و بعضيهاشون خيلي نااميدن گفتم سن ما رو ببينن يه كم اميدوار بشن . 😍😍😍

ای وای ازی جونم واقعا ممنونم.بخاطر من زنگ زدی این موقع سوال پرسیدی.فدات شم که انقد خوبی❤منم شنیده بو ...

خاكستري جون عزيزم بيخود خودت رو نگران نكن ، آزمايش كواد ماركر رو هم اكثر دكترها براي همه مينويسن حتي اگر آزمايش غربال اول بدون مشكل باشه ، انجام بدي خيال خودت راحت ميشه ، يه سرچ هم بكن شايد بتوني توي همين آزمايشگاه قشم انجام بدي بعد نمونه رو برات بفرستن بندر چون اون هم يك آزمايش خون ساده هست .

سلام دوستان من امروز برای بار ششم انتقال دادم جنینای فریزمو با دلا پاکتون برام دعا کنید ممنونم امید ...

عزیزم انشالله که به لطف خدا به زودی خبر بتای تپلتو میدی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خواهشرمیکنم گلم کاری نکردم. اره اتفاقا در مورد درشت بودن جنین هم گفت   پایین بودنش ریسک سندرم د ...

مرسی قربونت برم.بخدا سبک شدم

خدا خیرت بده.خدا دلتو شاد کنه عزیزدلم💚💚💚خداروشکر که شماها رو دارم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خاكستري جون عزيزم بيخود خودت رو نگران نكن ، آزمايش كواد ماركر رو هم اكثر دكترها براي همه مينويسن حتي ...

جدی عزیزم؟خب پس تکرارش میکنم.اره میشه اینو هم بپرسم ببینم میتونن بفرستن بندر یا نه.مرسی فداتشم.ان شاالله نی نیتو به سلامت بغل بگیری

جدی عزیزم؟خب پس تکرارش میکنم.اره میشه اینو هم بپرسم ببینم میتونن بفرستن بندر یا نه.مرسی فداتشم.ان شا ...

بله عزيزم دكتر من كه براي همه مينويسه پارسال هم يك دكتر ديگه ميرفتم اوايل بارداري اون هم مينوشت .

حتما سوال كن احتمالا بتونن نمونه رو ببرن .

ان شا الله ني ني شما هم به سلامت به دنيا بياد .

بله عزيزم دكتر من كه براي همه مينويسه پارسال هم يك دكتر ديگه ميرفتم اوايل بارداري اون هم مينوشت . ح ...

قربونت برم.خدا این تاپیک‌و تک تک شما مهربونارو از من نگیره.واقعا خیلی ماهین.کلی اروم شدم

چشم حتما میپرسم.مرسی عشقم💚

انا جونم ازمایش غربالگری دوستم ریسک سندرم داون براش متوسط زده.یعنی نوشته ۱:۱۵۰۰ عدد ان تی‌ش هم ۱/۹ ...

عزیزم والا به قول خودت با ریسک بالاترم سالم بودن اما من جای دوستت بودم سلفری رو میدادم خیالم راحت‌تر میشه هر چی باشه چند ماه دیگه از بارداریش مونده و بهتره بدون استرس بگذرونه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من بعداز پانکچر وانتقالم کلا بدنم بهم ریخته پریودم فقط درحد لکه بینی هست چرا آخه دماروهم که ...

عزیزم طبیعیه یکی دو ماه بگذره همه چی به روال قبل برمیگرده....