2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
مرسی عزیزم از راهنماییت. اناجون اگه مشکلی نباشه و چسبندگی نداشته باشم همون روز مرخصم؟ دکترم به من ...

عزیزم در مورد لوله ها و فاصلش چیزی نمیدونم اما در مورد چسبندگی بدون درد هم شاید باشه..... 

ببین برا من چون ناحیه یوترویامرا و کلدوساک خلفی درگیر بودن و به قول دکترم چون به عصب ساکرال نزدیک بوده دردام واقعا زیاد بودن..... 

برا همین نمیتونم بگم اصلا بدون درد نمیشه اما شرایط مشابه من واقعا دردش زیاده..... 

عزیزم اکثر دوستانی که مشکل خاصی ن اشتن لاپرا شون سرپایی بود اما به نطرم با این دید برو که نگهت میدارن. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ذخیرم ۰/۰۳ بود! دو بارم پانکچر شدم و الان دارم با یکی از همون تخمکا که حالا یک سالش شده باز ...

ممنونم عزیز. خدا بچتو. برات نگه داره شما پزشکتون کی بود ؟

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
سلام خوبي؟ در چ حالي؟ ميدوني نميخوام الكي رو هوا حرف زده باشم ولي راستش من بارداري رو ...

من هم حس پریودی دارم

واقعا خیلی حس بدی ه

سینه هام درد نمیکنه اصلا هیچی ا.سر بارداریم مث سنگ شده بودن.

کمر درد و دل درد و ضعف پاهام کشته ام

نمیخوام فک کنم که نشده 😔😔😔

خیلی سختم شده 

واقعا دوای دردمون دست خود خداست 

میخواست بده داده بود  راحتمون کرده بود 

دیگه خسته شدم

من که بعدش میرم تقاضای طلاق میدم

خودم که بیچاره ام شوهرم حداقل بزه به زندگیش برسه

سارا جون حتما همراه ببر، بنظر من نیازه، عزیزم ناراحت شدم میگی کسی نیس پیشت بمونه😢

باشه گلم.لازم باشه یه پرستار میگیرم..مرسی مهربون ❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سارا جون من و نی نی بیایم پیشت وایستیم؟؟؟ تعارفم ندارم عزیزم. 💙 کلا من خیلی دوست دارم مراقب بیمار ...

قربونت برم مهربون ❤❤❤❤ همین که گفتی یه دنیا برام ارزش داره ❤❤❤😙 اگه اتاق خصوصی بهم بدن همسرم میمونه پیشم .اگه نه که یه پرستار میگیرم

پس مطمئن باش نمیره بالا اگر سابقه تیروئید شدید داشته باشی احتمال داره بعد مصرف باز بره بالا برای شم ...

ممنونم دوست عزیزم.

اتفاقا صب که بیدار شدم .. گفتم حرص خوردن مگه فایده داره الان جز اینکه من و جوجم رو ناراحت کنه. میرم یه آزمایش میدم که چک کنم.

از همون اول گفتم خدایا خودت دادی خودت نگه دارش باش💙 الانم مطمعنم خدا هوامو داره☘🌻🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
من هم حس پریودی دارم واقعا خیلی حس بدی ه سینه هام درد نمیکنه اصلا هیچی ا.سر بارداریم مث سنگ شده بو ...

عه وا اينا چ حرفاييه ميزني دختر؟؟؟؟!!!!!!!! اوّلاً ك حس پريودي خوبه داشته باشي،، ميتونه به خاطر لانه گزيني باشه،، دوم اً  طلاق يعني چي؟؟؟ همسرت از كجا ميتونه تضمين بده كه بره با يكي ديگه ازدواج كنه حتما بچه دار خواهد شد كه بخواد كانون زندگيشو بپاشونه، مگه محبت و عشق آدم با همسرش جاي ديگه قابل تكرار و جبرانه؟؟؟ نقدي رو كه داريم ميخوايم از دست بديم واسه يه نسيه اي كه معلوم نيس جاي ديگه قابل دستيابيه يا نه

شما مشكلتون چيه؟

...
هر دكتر زناني انجام ميتونه بده لاپارا رو؟؟

اینو دیگه نمیدونم☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام من خواننده چندین ساله نی نی سایتم توروخدا کمکم کنین تاپنج ماه پیش با مدروکسی پریود میشدم قطعش کردم الان چهار ماهه پریود نشدم تابستونم میخوام برم میکرو،الان چیکار کنم پریود بشم میکرو چقد خرجش میشه،ضمنا من استان کرمانشاهم

بچه ها اين لاپارا چيه؟ هيسترو چيه؟؟؟ هر دكتري انجام ميده؟؟؟؟ من سمت چپم حس غير عادي اي دارم، يه با ...

محیا جون به من دکترم بعد ای یو ای منفیم خیلی گفت باید لاپارا بشی.منم گفتم که نه مشکلی ندارم.دوباره و سه باره ای یو ای کردم.بازم منفی شد.زیربار لاپارا نرفتم.الان خیلی پشیمونم که حرف دکترمو گوش ندادم.ولی دکترم شرط کرده بود که بعد انتقال منفی دیگه به هیچ وجه انتقال نمیدیم ..حتما یه ایرادی دارم که جنین لانه گزینی نکرد دیگه ☹

تو صارم خیلی هارو لاپارا ی تشخیصی میکنن .. ولی دکترم میگفت پنجاه درصد بعد لاپارا طبیعی باردار میشن..

عه وا اينا چ حرفاييه ميزني دختر؟؟؟؟!!!!!!!! اوّلاً ك حس پريودي خوبه داشته باشي،، ميتونه به خاطر لانه ...

من بارداری خارج از رحم 

لوله ام رو برداشتن

دکتر احمدی خیر ندیده 

حالیش نبود

اون لوله ام هم گفت چسبندگی بع کف لگن 

یعنی فایده نداره 😕

خب درسته بچه همه جی نیست

ولی شوهرم مشکلی نداره بخواد تمام سرمایه و پدلش رو پای این بده

خودمم حالم از هر چی دارو و دکتره بهم میخوره

دیگه تحمل حرفا و سوالای مردم که میگن وا چرا بچه نمیخوایید هم ندارم

نمیتونمم فکر باز درمان کردن رو بکنم 

شوهرمم بچه دوست شدید