2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
محیا جون به من دکترم بعد ای یو ای منفیم خیلی گفت باید لاپارا بشی.منم گفتم که نه مشکلی ندارم.دوباره و ...

سارا جون انشالله كه الان خيره كار خيلي خوبي ميكني انجام ميدي خلاص ميشي انشالله، حالا كه پورمطرود تو صارم نيس شما با كي و كجا انجام ميدي؟

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@سارا1369   @تورک_آنا     ممنون دوستان مهربون از راهنماییاتون، الان دکترمو دیدم گف ...

دیدی گفتم؟ 

خدارو شکر خیالت راحت شد..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من بارداری خارج از رحم  لوله ام رو برداشتن دکتر احمدی خیر ندیده  حالیش نبود اون لوله ا ...

مردم ك بيجا كردن، ميفهمم خيلي سخته منم با همين مرزم مواجه هستم ولي با خودم فكر كردم فوقش قطع ارتباط ميكنم با همه، نميتونم ك خودمو از دست مردم بكشم،  تازه همسر شما مركز ناباروري آز دادن؟ ك مطمئني هيچ مشكلي ندارن؟ بعدشم لوله نداشتن كه مامع نيس خانومه كنار من انتقال داد دوتا لوله نداشت سريع مثبت شد نتيجه ش با همون انتقال، مهم اينه لوله ها آلوده نباشن تا ترشحاتشون مانع بارداري نشه وگرنه نبودشون اگه تخمك و رحم سالم باشه مانع بارداري با ميكرو نيست غصه نخور، شما كدوم مركز ميري؟

...
نهعکس رنگی نگرفتم این ماه میرم  Sdfa ۲۵%ک دکتر گفت دارو میدم دوماه بخوره  نه من تاحالا ا ...

اول عکس رنگی بگیر ببین من ۲سال اقدام کردم کلی آمپول و دارو خوردم تخمک خوب داشتم آزاد هم میشد اما اطلاعاتم کم بود

نگو اصلا لوله ندارم که بخواد تخمک ازش رد بشه

پس گوش کن .

الان تنها کاری که باید بکنی اینه

اول عکس رنگی و فوری این کار رو بکن دیر بجنبی تخمک هات رو هر ماه از دست میدی

دوم آزمایش هات رو کامل کنی

پرولاکتین و تیروئید و ویتامین و ... که دکتر زنان برات مهم هاش رو مینویسه

سوم (اگر لوله ها بسته یا عفونی نبودن )فوری اقدام به ای وی اف 

ای یو ای رو انجام نده ذخیرت رو حیف میکنی

تو با ۷دهم الان کلی میتونی جلو باشی

من ۴صدم شدم و به زور یه تخمک و جنین برام تشکیل میشه

۲سالی که معطل شدم اگر درباره لوله هام میدونستم خیلی اوضاع م بهتر میشد.

این وسط ها هم پودر اینفولیک با ویتامین ایی و سی و اگر گیرت بیاد کپسول ابووست بخر بخور

تا میتونی آنتی اکسیدان ها رو بشناس و وارد بدنت کن

سرچ کن میفهمی چی میگم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم در مورد لوله ها و فاصلش چیزی نمیدونم اما در مورد چسبندگی بدون درد هم شاید باشه.....  ببی ...

اناجون هر دكتري ميتونه لاپارا هيسترو بكنه؟؟ در ضمن اگه اون سونوي كه دكتر پادمهر ميفرسته بگه كه چسبندگي وجود نداره ظاهراً، بازم ممكنه لاپارا هيسترو كنن ببينن بوده چسبندگي؟ اين ضربه كه من خوردم و جاش ايام خاصي تير ميكشه ميتونه باعث ايجاد يه چشبندگي جزيي بوده باشه كه حالا اون تخمدانن تخمك نداره معمولا؟

...
سلام عزیزم  اول اسم دوستای خوبم توی این تاپیک روبنویس اگر جابود منم اضافه کن برای حاجت قلبیم ...

نازنین جون شما جزو دوستانی فقط عزیزم چون نازنین چند تایی داریم بگو مامان نازنینی یا انشالله قراره مامان نازنین بشی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها اين لاپارا چيه؟ هيسترو چيه؟؟؟ هر دكتري انجام ميده؟؟؟؟ من سمت چپم حس غير عادي اي دارم، يه با ...

عزیزم هیسترو دوربین از طریق واژن میفرستن و توی رحم و متعلقاتش رو بررسی میکنن و اگه نیاز باشه از طریق همون واژن عمل خاصی هم انجام میدن مثلا برداشتن فیبروم، کیست، سپتوم و.... 

برا خارج رحم و محیطهای دیگه همینکار با لاپرا هست که از طریق ناف و چند تا سوراخ روز شکم دوربین میفرستن و بررسی میکنن و نیاز باشه تجهیزاتم میفرستن تو و عمل میکنن.... 

والا من خودم لاپرا هیستروم با خ ز ع ل ی بود و خیلی قبولش دارم ولی خوب ایشون ایران نیست و سالی چند بار برا عمل‌های ابن سینا میان ایران.... 

سلام دوستان عزیز

بچه ها لازم دونستم ی موضوعی رو اینجا بگم 

موقع زایمانم همسرم میگه دیدیم بعد ی ربع بچه رو آوردن ولی تورو نه و یکساعت توی اتاق عمل بودم همسرم و مادرم هی جویا میشدن ک من چرا نمیام بیرون خلاصه بعد یکساعت دکتر طرازی میادو ب مادرم اینا میگه این دومین زایمان سخت من تو این چند سال بوده و داخل شکم و دل و روده من چسبندگی لونه زنبوری شده بود دکتر گفته چرا ب من نگفتید (آخه ما از کجا بدونیم ک داخل شکم من چجوری بوده ک البته ب خودش هم گفتم) خلاصه گفت ما مونده بودیم بچه رو از کجا دربیاریم و لوله و تخمدان راست من ک شدید درگیر شده بوده کامل درآوردن 😐 تو سونو قبلا دکتر گفته بود ک لوله راست من هیدرو هست ولی میگفت جزییه و عکس رنگی های من همیشه اوکی بود

فقط میگم اگه من زایمانم با طرازی نمیرفتم و ی دکتر زنان دیگه انجام میدادم و این مشکلو حین عمل میدیدن چیکار میخواست بکنه؟!!!! خداروشکر ک با طرازی زایمانم انجام دادم ک این مشکل منومتوجه شد و همون موقع برام رفعش کرد

بچه ها ب نظر من تا اونجاییکه میتونید با دکتر متخصصی ک دارید درمان ناباروری انجام میدید زایمان هم انجام بدید ک خدایی نکرده اگه مثل من حین عمل زایمان ب این مشکلات بر خوردن بتونن کاری کنن

با اینکه من قبل از انتقالم هیسترو هم داشتم

و اینکه بعدا ب دکتر گفتم با این اوصاف داخل شکم و لوله و تخمدان داغون چطور این دفعه گرفت و من باردار شدم ؟ طرازی گفت برای اینکه داخل خوده رحمت سالم بوده و جنین تونسته لانه گزینی کنه

مرسي مرجان جون، با طرازي؟؟ هيسترو شدي يعني فقط رفت تو رحم رو نيگا كرد برگشت؟؟؟ بيرون تو لگن اون دور& ...

الهی فدات بشم از نوشتت کلی خندم گرفت...... 

ط ر ا ز ی رو تصور کردم رفته اون تو و داره نیگا میکنه و تو حسرت موند بتونه با هیسترو دورو برام یه دور دور کنه..... 

دور دور بعدیش لاپرا میخواد..... 

مردم ك بيجا كردن، ميفهمم خيلي سخته منم با همين مرزم مواجه هستم ولي با خودم فكر كردم فوقش قطع ارتباط ...

من تهران نیستم شهر دیگه هستم.

شوهرمم خودش عمل واریکوسل کرده 

اونم وضعش زیاد عالی نیست ولی بد هم نیست 

نه من خیلی همه ازم میپرسن

خودمم عشق بچه خودم یک سال اول التماس میکردم من بچه میخوام بعد نشد که نشد

بارداری خارج از رحم و ده روز بیمارستان و عمل و بدبختی 

حالام از مرداد پارسال اومدم تو سیکل ای وی اف

تازه برام انتقال دادن

اونم که مشخص نیست 😔😔😔

اون لوله چسبندگی داره امکان داره رحمم رو الوده کنه ؟

هر دكتر زناني انجام ميتونه بده لاپارا رو؟؟

اکتر دکترای زنان انجام میدن البته این دکترای بنامی که می‌شناسیم اما من شخصا رفتم پیش اهلش.... 

اره عزیزم پورمطرود انجام داد ولی الان دیگه صارم نیست، جدیدا از اونجا رفته واسه خودش مطب زده، میخوای ...

عزیزم هر عملی که توش برشی هست اگه خوب انجام نشه احتمال بوجود اومدن چشبندگی هست..... 

مطمئنا لاپرا نسبت با عمل باز کمتر تهاجمی.... 

اما خوب بازم با دکتر خوب نتیجش بهتره.... 

سارا جون انشالله كه الان خيره كار خيلي خوبي ميكني انجام ميدي خلاص ميشي انشالله، حالا كه پورمطرود تو ...

من رفتم مطبش عزیزم.تو بیمارستان عرفان انجام میده و من بعدا فیلمشو میبرم صارم تو پرونده م ثبتش کنن..و انتقال بعدی رو انجام بدیم ان شاء الله.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚