2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اوووه گفتم حالا چی شده.اصلا چیزی نیست عزیزم.درسته یکمی توی بارداری برای بعضیا عددش بالاتر میره،اما ب ...

خاکستری، واسه بارداری دوز مصرف قرص تیروییدتو بالاتر نبرد؟ من قبلا هر روز میخوردم غیر از جمعه، بعد دکتر گفت جمعه هم بخور، چون جنین ید مصرف میکنه، حالا میترسم از کم کار، بره تو رنج پرکار

بچه ها واسه لاپراسکوپی باید همراه داشته باشیم؟؟ اخه من کسی رو ندارم ببرم بمونه پیشم که😔 

سارا جون حتما همراه ببر، بنظر من نیازه، عزیزم ناراحت شدم میگی کسی نیس پیشت بمونه😢

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاکستری، واسه بارداری دوز مصرف قرص تیروییدتو بالاتر نبرد؟ من قبلا هر روز میخوردم غیر از جمعه، بعد دک ...

سابقه کم کاری داری؟؟؟

هربار که آزمایش میدادی کم کار بودی؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

دوستای گلم هر کسی پست من رو دید بی زحمت یه صلوات بفرسته برام💙

ان شاءالله که جواب آزمایشم خوبه 🌻🍀🌻☘

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

@سارا1369   @تورک_آنا     ممنون دوستان مهربون از راهنماییاتون، الان دکترمو دیدم گفت کار بدی که نکردی هیچ خوب هم هست، کلی هم به دلشوره داشتنم خندید، چه خوب دوستای مهربونی مثل شماهادر کنارم دارم، بازم ممنون

بچه ها واسه لاپراسکوپی باید همراه داشته باشیم؟؟ اخه من کسی رو ندارم ببرم بمونه پیشم که😔 

سارا جون من و نی نی بیایم پیشت وایستیم؟؟؟

تعارفم ندارم عزیزم. 💙 کلا من خیلی دوست دارم مراقب بیمار باشم😁🤗

@سارا1369   @تورک_آنا     ممنون دوستان مهربون از راهنماییاتون، الان دکترمو دیدم گف ...

خداروشکر 😍 پس منتظر جنینهای کپل مپلت هستیم🌻😘🤗

سابقه کم کاری داری؟؟؟ هربار که آزمایش میدادی کم کار بودی؟

من بار اول یکسال قبل بارداری آز دادم، کم کار بود، چندین تا از رنج بالاتر بود، بعد دیگه تحت نظر غدد بودم که همه روز قرص خوردم با دوز 0/5 و حتی دو روز از هفته دو تا خوردم، هر سه ماه آز میدادم که همش تو رنج بود، و رفته رفته دکتر گفت روزی یکی 0/1و جمعه ها نخور، باردار که شدم گفت جمعه هم بخور تا آزمایش بدی، هفته ده آز دادم 0/7 بود، که بازم تو رنج محسوب میشد

ینی هیچ راهی نیست ذخیره تخمدان یکم بره بالا ک اقلا به یک برسه؟؟؟من پریام کاملا منظمه بخدا از دیشبه ...

عزیزم تا زمانی که ذخیرت صفر مطلق نیست اصلا به اهدایی فکر نکن.

ذخیره تخمدان از اول برات تعیین شده. حالا یکی کم یکی زیاد... بلاخره تخمک داری و مطمعن باش از همونا جنین های کپلت شکل میگیره...

تو از خدا بخواه مطمعن باش دست رد به سینت نمیزنه🌻☘🍀

من بار اول یکسال قبل بارداری آز دادم، کم کار بود، چندین تا از رنج بالاتر بود، بعد دیگه تحت نظر غدد ب ...

خب خوبه دیگه.. همینجور ادامه بده.. 

منم قبل انتقال آز دادم ۰/۷بود.. دیگم آزمایش ندادم تا الان😁

دیشب خیلی استرسی شدم.. الان رفتم آز دادم...

گفتم حتما حکمتی داشته که من متوحه نشدم که تیروئیدم چک نشده. الان حرص خوردن فایده نداره.ان شاءالله که همه چی خوبه💙

دوستای گلم یکی از مامانمون نیت کرده ماه رمضون برا 30 تا از دوستاش دعا کنه. هر کی دوست داره اسمشو بگه ...

سلام عزیزم 

اول اسم دوستای خوبم توی این تاپیک روبنویس اگر جابود منم اضافه کن برای حاجت قلبیم

دعا می کنم این دوست عزیزمون هم حاجت روا بشه💚

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم مرسی از راهنماییت.فکرکنم منم باید همراه داشته باشم بس... لاپاراسکوپی من تشخیصیه عزیزم...گفت ا ...

بچه ها اين لاپارا چيه؟ هيسترو چيه؟؟؟

هر دكتري انجام ميده؟؟؟؟

من سمت چپم حس غير عادي اي دارم، يه بار خوردم زمين فشار و ضربه وارد شده زير دا سمت چپ از اون ماه به بعد هيچ وقت اون سمت فوليكول نداشتم درحالي ك قبلش هميشه فوليكول سمت چپ بود، حتي طي پانكچر هم اونور كمتر دارم هر دو پانكچر، تازه درداي عجيب غريب وسط دوره همون سمت احساس ميكنم و آندومتريوز خفيف هم توي يوتروساكرال ليگامان همون سمت چپ بود،،، كجا برم بگم اينا رو؟؟؟ اون لاپارا نميدونم هيسترو چي چي اين چيزا رو بررسي ميكنه؟؟؟ ايا فقط داخل رحمو بررسي ميكنه يا بيرونشم تو فضاي لگن بررسي ميكنه؟؟؟؟ به هر دكتري ميشه اعتماد كرد واسه اين كار؟؟؟؟

@تورك_آنا

@سهيلاجون

...
سارا جون من و نی نی بیایم پیشت وایستیم؟؟؟ تعارفم ندارم عزیزم. 💙 کلا من خیلی دوست دارم مراقب بیمار ...

مرجان جون شمام از اون هيسترو لاپارا ها انجام دادن واست؟؟؟؟ اقا من يه گيري دارم سمت چپ،، باور كنين مزخرف نميگم،،، باور كنين حس ميكنم واسه اونه كه باردار نشدم تا حالا

...
مرسی عزیزم از راهنماییت. اناجون اگه مشکلی نباشه و چسبندگی نداشته باشم همون روز مرخصم؟ دکترم به من ...

پور مطرود فکر نکنم بزاره همون روز مرخص بشی، یه شب هستی بیمارستان، اون مشکلتم حل میکنه، نگران نباش