2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ای وی اف کردین؟ زیر نظر کدوم دکترین؟ 

الان در حالا مصرف دارو هستم تا ببینم خدا چی میخواد ....با دکتر البرزی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
قربونت برم عزیزدلم چقد قشنگ حرف میزنی باورت میشه بگم ۳ دفعه پستتو خوندم، چه نگاه قشنگی داری به مشکلم ...

فداتشم عزیزدلم.کاری نکردم.باور کن همه ی ماها مامان شدنو تجربه میکنیم.یکیمون زودتر یکیمون یه ذره دیرتر.ولی شک ندارم همه به آرزوی مادرشدنشون میرسن

مرسی برای دعای خوبت.امیدوارم تموم منتظرا به زودی طعم مادر شدنو بچشن.و تموم باردارا به سلامتی نی نیاشونو بغل بگیرن.خدای ما خیلی مهربونه...من تو اوج ناامیدی ازش خواستم دستمو بگیره و دستامو محکم گرفت...میدونم هرکی برای این مشکلات میره واقعا چه سختیایی رو تحمل میکنه.برای همین دعای هرروز و هرشبم مادر شدن منتظراس...لطف داری بهم عزیزم.ماهایی که اینجا جمع شدیم حس میکنیم خواهریم همگی💚

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
شما با کدوم دکتر هستی؟

من بادکتر زهرا شمالی دکتر خوبیه خیلی مطبش شلوغه هرکی مریضش بود ازش راضی بود قبلا با ی دکتر دیگه بودم کلی وقتم تلف کردم همش میگفت باردارمیشی برو ماه دیگه بیا سونو... 

...... 
خاکستری جان شما رفتی غربالگری؟؟

اره عزیزم رفتم سونو ان تی 

شما نرفتی هنوز؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خب بسلامتی😍انشاله لاپرا بشی و هیچی نباشه یه روز باید برای تشریف فرماییش شاد بشیم یه روز برا نیومدن ...

فدات بشم 😍😍😍

مریم جون چهارتا تو شش روز؟😑

روزی چهارتا رو بخور حتما.تخم مرغ البومین داره.تو بیمارستان به من زوری میدادن.بینی مو میگرفتم قورت میدادم.😷 شده زوری بخور .فقط سفیده بخور.زرده شو نخور گلم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

میخواسم پیش رستمی و... برم اما دیدم نوبت دیر میدن این دکتره شلوغه ولی خدایی همه راضی بودن  و جوابم خیلی ها گرفته بودن منشی هاش هرچی زنگ میزنی جواب سوالات میدن خداکنه منم جواب بگیرم

...... 
فدای توشم.مااینجابعد۳۸هفتگیت میخوایم جشن فارغ شدنت ربگیریم.

فدای دل مهربونت خانمی😍ایشالا قبلش جشن مامان شدن تورو بگیریم

اینجا!کی شیراز هست و میخواد ای وی اف کنه  یا انجام داده،؟ میشه بگید زیر نظر کدوم دکتری؟

منم.شیرازم😊بیمارستان زینبیه بودم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹