2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
ممنون عزیزم، گوشت و مایعات زیاد خوردم، ولی واقعا خوردن سفیده تخم مرغ خیییلی سخته که تو چند روز باقیم ...

من روزی سه تا سفیده تخم مرغ خوردم اونم به زور حالم بدمیشد خیار وحلقه حلقه میکردم باهاش میخوردم تا دو روز بیشترم نخوردم نتونستم تحمل کنم،،،،بعدش حالم خیلییییییییی بد شدزنگ زدم بیمارستان دکترم گفت پاشو بیا احتمالا شکمت اب اوزده رفتم معاینه وسونو گرفت خداروشکر گفت چیزی نیست مایعات کم خوردی ،،،اومدم خونه همش چایی ابمیوه وشیر خوردم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ذخیرم ۴صدمِ هنوز به یئاسگی فکر نمیکنم این چه فکر بیهوده اییِ که داری دختر برای تقویت تخمک که پر ...

سلام گلم.من پودر اینفولیک خریدم ولی نمیدونم از کی شروع به خوردن کنم.حالا قراره خرداد برم دکتر ویزیت جدید بشم.از الان بخورم یا صبر کنم وقتی رفتم تو سیکل شروع کنم.؟

خیلی خیلی جدی بگیر سفیده تخم مرغو.روزی پنج شش تا رو باید بخوری..هایپری من خیلی وحشتناک بود..چند روز ...

الهی بگردم خیلی حالت بد شده بود، خدا رو شکر اون روزا تموم شد، من یکی از دوستام صارم واسه ای وی اف اقدام کرد، ذخیرش نزدیک 5 بود، همش یاد تو میفتادم، بهش گفتم تا میتونی سفیده بخور، دولا و راست نشو، پرهیز کن، خدا رو شکر اصلا هایپر نشد، بلافاصله انتقال داد، الان چند روزه، با دکتر بهرامی، ولی میدونم نسبت به تو دارو بهش کمتر داده بودن

من روزی سه تا سفیده تخم مرغ خوردم اونم به زور حالم بدمیشد خیار وحلقه حلقه میکردم باهاش میخوردم تا دو ...

خوردن مایعات و خم و راست شدن و خوردن مرغ و ماهی و گوشت را هم تو این چند روز رعایت کردم، حالا تا ببینم چی پیش میاد، ممنون از توصیه هات عزیزم، ان شاالله همه ی منتظرا نتیجه بگیرن که واقعا راه سختی هست

بچه ها من روز هشت م ترشحات که ندارم یه سر سوزنی هم که به زور میاد روی دستمال متاسفانه  قهوه ای شده ترسیدم یهنی زودتر دارم پریود میشم؟؟🙁زنگ زدم مرکز گفتن پروژسترون رو اضافه کن

...
خوردن مایعات و خم و راست شدن و خوردن مرغ و ماهی و گوشت را هم تو این چند روز رعایت کردم، حالا تا ببین ...

انشالله که همه چیز بخوبی واست پیش بره عزیزم،،،انشالله

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آره والا این سوال منم هست، شکمم بزرگ شده، نفخ و احساس سنگینی، روز دهم هستم، یعنی هایپر میشم؟ البته ر ...

نه هیچ جز استخون درد شبانه و سردرد....

فردا سونو دارم ایشاله.....

تو هم مراقب باش....راستی دکترت کی بود؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم..مرسی.اره پریود شدم .پریود شدم حال روحیم هم خوب شد.اخ که چقدر دل نازک شده بودم... عزیزم ...

خب بسلامتی😍انشاله لاپرا بشی و هیچی نباشه

یه روز باید برای تشریف فرماییش شاد بشیم یه روز برا نیومدنش😎خودمون گیج شدیم وای به حال مردا مون😉

وای نگو سارا خیلی تو سختی کشیدی سر هایپری....ایشاله بحق زهرا زود باردار شی و اونروزا بکلی از ذهن ما هم پاک بشه....

خدایی من کار میکنم البته فقط جاروبرقی نزدم😊 .....سفیده هم متاسفانه من بازرده میخورم کامل....تو این 6 روز چهارتا خوردم😂😂😂😂..انشاله وزنم نره بالا 70 . و چربی نگیرم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ممنون عزیزم، گوشت و مایعات زیاد خوردم، ولی واقعا خوردن سفیده تخم مرغ خیییلی سخته که تو چند روز باقیم ...

خیلی رعایت کن اگر دلدرد اومده سراغت.....

سلام به همه دوستان گلم بچه ها من این ماه که پری شم باید برم سونو و وارد سیکل بشم من عاشق کاهو هسم این مدت همش دارم کاهو میخورم به نظرتون تا چن روز قبل پری کاهو میخورم مشکلی نیس میگم شاید بدباشه ولی ننمیتونم جلو خودم بگیرم حدود ی بیست روز دیگه پری میشم

...... 
سلام به همه دوستان گلم بچه ها من این ماه که پری شم باید برم سونو و وارد سیکل بشم من عاشق کاهو هسم ای ...

😂😂😂😂😂😂)ببخشید خندم گرفت )

بخور کم بخور هرچیز زیاده رویش بده.....اگر طبعت سرده کاهو رو حتما با سکنجبین بخور

عزیزم اشکالی نداره سفیده تخم مرغ رو با زرده بخورم؟ یا فقط سفیده رو بخورم؟

من که بازرده میخورم تو این چند روز اما بخوام هر روز چندتا بازرده بخورم فکر کنم پدر کبد در میاد😣