عزیزدلم فداتشم اینجا خیلی از بچه ها دفعه اول نتیجه گرفتن خداروشکر.بعضیا دفعه ی دوم.بعضیا سوم.من همیشه میگفتم بازم خداروشکر راهی جلومون هست.ناامیدمون نکردنهمین باعث میشد قوی تر باشم تو این مسیر.توام سعی کن جنبه های مثبتشو ببینی.اول از همه فکر و ذهنتو ازاد کن.من میگفتم حتی اگه خدای نکرده منفی بشمم ۲ هفته مامان بودم.فندقام توی دلم بودن.اینجوری نگاه کن به قضیه.وقتی انرژی مثبتتو بفرستی براشون خود به خود همه چی حل میشه😍دلم روشنه که دفعه اول نتیجه میگیری به امید خدا.الان وقت فکرکردن به منفی شدن و بعدش نیست.الان فقط و فقط باید حال دلتو خوب کنی
دقیقا ما تمام تلاشمونو میکنیم.تا یه حدی دست ماست.پس کم نذاز که بعدا پشیمون نشی.روحیهت باید عالی باشه.اینم یکی از وظایف مادریمونه دیگه.درضمن اگه خودت بیشتر ازمایشا رو انجام دادی و مشکل اصلی فقط یه ذره ضعیف بودن شوهرته احتمال اینکه دفعه اول نتیجه بگیری خیلیه.
من شوهرم انقد ضعیف بود که به دکتر گفتم اقای دکتر اصلا امیدی هست من یه روز مادر شم؟گفت دخترم ای وی اف و میکرو رو گذاشتیم برای امثال شماها که شوهرتون مشکل داره.معلومه که مامان میشی.اگه مشکلی برای جفتون نبود که با اقدام طبیعی مامان میشدی.اینجا اومدی که نتیجه بگیری دیگه!
همین باعث شد کلی انرژی بگیرم
تو هم به دکترت اعتماد کن و روی خودت و ذهنیتت کار کن.تغذیه ی مناسب طبعت بخور،همه چیو رعایت کن که به امیدخدا دفعه ی اول نتیجه بگیری
ان شاالله جشن مامان شدنتو بگیریم اینجا دوستم😍💚