2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
عزیزم گوارای وجودتتتتتتت.....  خیلی خیلی خوشحال شدم.....  نگران نباش خدا هوای معجزه شو د ...

مرسی انای خوبم برام دعا کن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
معجزه خدا مبارکت باشه🌹🌹🌹 نترس خودش داده خودش نگهش میداره قادر متعال،، خونریزی رو ک همه دارن، رویا ...

میشه من از شما بپرسم این سوالات به چه درد شما میخوره محیا خانم؟شما انگار باورت نشده الان یه نی نی تو دلت داری نه!؟تو مامان شدی خانم لطفا دیگه اسم پانکچر رو نیار وگرنه با من طرفی و ماهیتابه انا جون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم چی بگم تا مرحمی بشم 😞😢 فقط خدایاااا خودت هیچ زنی رو بی اولاد نذار😢

به خدا قسم ولی دلم میگیره به خدا میگم خدایا من بچه دارم و دلم اشوبه خودت به اونی که بچه نداره رحم کن و  به بزرگی خودت دل هیچ زنی رو در حسرت بچه نزار. اما الهام جون من خیلی دلم برات روشنه نمیدونم چرا اما مطمئنم بزودی مامان میشی. امروز و این حرف دل من یادت باشه عزیزم😘😘😘 

مبارکت باشه عزیزم. خدا خودش نگه دارش باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنونم دوست خوبم با دعای شما حتما چرا که نشه ایشالا بهترینها براتون اتفاق بیافته🙏

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
همون 3 روز هم خوبه. تو کار هم خیلی مواظب باش ده دیقه نشستی یبار پاشو چنتا این پا اون پا کن. بعد قوز ...

اون روزام میگدره خدا بزرگه ولی بعضیا فکر میکنن به جنگ خدا رفتن نتیجه ای داره واقعا؟!

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
1درصد هم شک نکن که نمیمونه این فقط قدرت خدایه. خدا خودش میگه من فقط میگم موجود باش. دیگه نگران نباش ...

الهی من فدای نی نی تو دلت ایشالا صحیح و سالم بیاد بغلت خدا کمکم کنه نی نیم بمونه فقط همین دعا کن نی نی منم همین جوری بزنه به شکمم و برقصه اون تو

ممنونم عزیزدلم ، الهی که بحق صاحب الزمان بزودی خبر بارداریتو بشنویم 😍😍😘 خیلی لطف کردی ساراجان ،پس ...

مرسی مهربون....ان شاء الله بهترین ها براتون رقم بخوره  ❤❤❤👼👼👶👶🤰

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
انا جوونم قربونت برم من بعد از ivf منفی که برج ۱۱داشتم دیگه کلا ناامید بودم بعد که اسفند پریود شدم د ...

خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم..خیلی خوشحال شدم.خداروشکر

قسمت همه دوستان منتظر ان شاء الله❤❤❤❤

قربونت آزی جون...انشاءالله بزودی قسمت خودت میشه...وااای ک چقد اون چندروز اول خودمو جوجمو حرص دادم بخ ...

بهت تبریک میگم عزیزم صدای تالاب تولوپ جوجه رو خدا واسه هم حفظتون کنه

خیلی خیلی مبارک باشه عزیزم..خیلی خوشحال شدم.خداروشکر قسمت همه دوستان منتظر ان شاء الله❤❤❤❤

قربونت ایشالا روزی خود شما 

تشکر عزیزم که بیادم بودی من برای سومین بار منفی شدم😞

الهی بگردم الهام جان...💔💔 ان شاء الله به زودی زود خدا معجزه شیرینشو بهتون نشون میده و این روزای تلخ رو فراموش میکنید ..

دیدم اینایی رو که میخواستم....  بالا نیستن خوبن.....  پس انشالله که به زودی هماتوم رفع م ...

هوف خداروشکر.چشم انا جونم.سعی میکنم اب زیاد بخورم.روزی‌چند لیتر باید بخورم در واقع؟یه چند روزی بود حالت تهوعم از بین رفته بود باز امروز بعد سونو حالم بد شد اما سعی میکنم هرجور شده آب بیشتر بخورم.درمورد استراحت چون هم جفتم پایینه هم هماتوم دارم باید استراحت مطلق باشم؟از وقتی برگشتم از ترسم همش تو تختم😁اخه تو همین نی نی سایت هم سرچ کردم برای هماتوم نوشته بودن فقط برای دستشویی و غذا خوردن بلند شین.به هیچ وجه پله بالا پایین نکنین و کلا سرپا واینستین و این صحبتا.گفتن باید همش حالت درازکش باشین تا هماتوم جذب یا دفع بشه!من چون خونریزی ندارم حدس میزنم تا هفته های بالاتر جذب بشه.اما خب بخاطر جفتمم باید خیلی مواظب باشم و استراحت کنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
افرین سرویکست خوبه که. من 31 هستم. نه بمون با جواب ازمایش برو. الانم بیشتر استراحت کن همین

چشم عزیزم.اره استراحتمو بیشتر کردم و حواسم بیشتر هست کلا.نمیدونم چطور هماتوم به این بزرگی داشتم و تو سونوی قبلی معلوم نشده!فقط امیدوارم تا سونوی بعدی کوچیکتر شده باشه یا کلا از بین رفته باشه.جفتمم رفته باشه بالاتر

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم