2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

سلام دوستای گلم...من رفتم دکتر وسونو شدم خداروشکر حال فسقلم خوب بود وقلب خوشکلش هم مثل ساعت میزد😃خیالم راحت راحت شد..میدونستم جوجم قویتر از اینچیزاست قربونش برم😍

ولی نامردا ضربان قلبشو برام نذاشتن گفتن12هفته گوش میکنیم..شماها از کی گوش کردین؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای گلم اول گفتم پستهارو بخونم بعد در مورد خودمون بگم.....  بازم خدا به خاطر دلهای مهربونتو ...

الهی صدهزار مرتبه شکر.آناجون..بسلامتی انشاءالله ک همسرتون همیشه صحیح وسالم باشن و دلتون شاد وبی غصه باشه و سایشون بالای سر شما و خانوادتون باشه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام دوستای گلم...من رفتم دکتر وسونو شدم خداروشکر حال فسقلم خوب بود وقلب خوشکلش هم مثل ساعت میزد😃خی ...

خداروشکر عزیزدلم.ان شاالله صحیح و سالم بغل بگیری فندقتو.من ۱۰ هفته و ۴ روز برام صدای قلبشو گذاشتن.امروز هم دوباره گذاشت.اما سری قبل شوهرم خوشش اومده بود میگفت میشه دوباره بذارین؟دکتر گفت‌زیادش واسه جنین خوب نیست مخصوصا زیر سه ماه

الان‌چند هفته ای عزیزم؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خداروشکر عزیزدلم.ان شاالله صحیح و سالم بغل بگیری فندقتو.من ۱۰ هفته و ۴ روز برام صدای قلبشو گذاشتن.ام ...

الان 9هفته و 3روزم به حساب انتقال ولی دکتر گفت همون 9هفته حساب میکنم..

مرسی عزیزم که گفتی چون من امروز یبوست داشتم همش داشتم فکر میکردم چی خوردم نکنه آب کم خوردم یا میوه ک ...

نگیین جون دکتر به من واس تهوع قرص ویتامین ب6داد و کپسول زینتوما ک از زنجبیل هست..میگفت ب هر آی وی افی میدم. از اسم زنجبیل میترسه ومیگه نمیخام😂گفتم مگه بده .گفت منکه دکترم ک میگم خوبه..منم گرفتم دیگه

الان 9هفته و 3روزم به حساب انتقال ولی دکتر گفت همون 9هفته حساب میکنم..

خب تا سونوی ان تی صبر کن عزیزم.اونجا صدای قلب کوچولوشو میشنوی.من که کلا هردفعه تاریخ بارداریم چندروز جلوتر از‌ اونیه که حساب میکنم.مثلا خودم فکرمیکردم تازه ۱۳ هفته و ۱ روزم اما سونو گفت ۱۳ و ۴ روز.منم دیگه حساب کتاب نمیکنم.عزیزم هنوزم لک یا درد داری؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستای گلم...من رفتم دکتر وسونو شدم خداروشکر حال فسقلم خوب بود وقلب خوشکلش هم مثل ساعت میزد😃خی ...

الهی شکر عزیزم خیالت راحت شد بله که جوجه ت قویه پس چی فکر کردی😍

الحمدالله❤
نگیین جون دکتر به من واس تهوع قرص ویتامین ب6داد و کپسول زینتوما ک از زنجبیل هست..میگفت ب هر آی وی اف ...

دستت دردنکنه قربونت برم...

اتفاقا منم از زنجبیل میترسم😅 ببینم وضعم خراب میشه منم از همین قرص میگیرم چاره ای نیست، ب۶ که میخوردم اصلا فایده نداشت

الحمدالله❤
خب تا سونوی ان تی صبر کن عزیزم.اونجا صدای قلب کوچولوشو میشنوی.من که کلا هردفعه تاریخ بارداریم چندروز ...

دردام خداروشکر چندروزه کمتر شده .لک هم یهو دوروز میبینم 5روز نمیبینم...کلا سیستمم قاطی داره😂دکتر گفت خونریزی دور جفت هم نداری اصلا..گفت دردات طبیعیه😏

اها راستی ایزوکسوپرین هم پرسیدم. دکتر گفت براسه ماهه اول تاثیری نداره و خیلی به درد نمیخوره. گفت همون شیاف کافیه...منم دیگه هر چ دکتر گفت گوش کردم😐

خداروشکر عزیزم❤️❤️انشالله که در پناه خدا و زیر سایه پدر و مادر همیشه قلبش صحیح و سالم بزنه  قدم های کوچولوش رو به دنیای ما بزاره و شاهد بزرگ شدن و قد کشیدنش باشین. 

الهی شکر عزیزم خیالت راحت شد بله که جوجه ت قویه پس چی فکر کردی😍

فدات عزیزم...اره ب6من قبلنا هم باردار نبودم گاهی تهوع داشتم میخوردم تاثیر چندانی نداشت

خداروشکر عزیزم❤️❤️انشالله که در پناه خدا و زیر سایه پدر و مادر همیشه قلبش صحیح و سالم بزنه  قدم ...

قربونت آزی جون...انشاءالله بزودی قسمت خودت میشه...وااای ک چقد اون چندروز اول خودمو جوجمو حرص دادم بخاطر ضربان قلب ؛الان پشیمونم😬

به حساب انتقال چطوری باید حساب کنیم؟

روز انتقال تا الان. ببین چندروزه به علاوه سنین جنین موقع انتقال(مثلا3تا5روزه )بعلاوه14