2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

سلام بچه هااااا

منم فردا دوباره میخوام برم برای انتقال اقدام کنم...نوبت سونو دارم...انشاالله همچی خوب پیش بره...راستی دوباره بهم ال دی میدن؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

عزیزم...جیگر نینی 

تو رو خدا نگرانی رو بزار کنار...خواهش میکنم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آزی جون  خیلی ناراحت شدم دوستم و واقعا درکت میکنم انشالله معجزه خدا شامل حالت بشه و تلخی این لح ...

ارمغان جان کم نیار که پشیمون میشی

میدونم سخته میدونم ذخیره پایین چه دردسرهایی داره و ممکن چند تا سیکل بری حتی یه دونه تخمک هم بهت جنین نده اما کم نیار

تمام سعی ت رو بکن وقت برای ما طلاست

بزار شرمنده خودت نشی 

این نظر منِ 

واقعا بعضی وقتا با این اوضاع نابسامان جامعه کم میارم اما یک ساعت که غرغر میکنم باز خودم رو جمع و جور میکنم و از خودم میپرسم که این تمام تلاشت بود تمام زورت همین بود ؟

دوباره به خودم میگم اگه تا جایی که تخمکی داری نری تو سیکل پشیمون میشی خود دانی...

این روند انرژی های منه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
قربون دل پاکت بشم مرسی دوست عزیزم من شهریور ۹۶ آزمایش دادم ۱/۷بود شهریور ۹۷پانکچر شدم تخمک ۵تا شد دو ...

ممنونم ازت یاقوت جان، میتونم سوال کنم کیفیت اون سه تا جنین رو؟ و اینکه شما همسرتون مشکلی نداشتن؟

...
ممنونم ازت یاقوت جان، میتونم سوال کنم کیفیت اون سه تا جنین رو؟ و اینکه شما همسرتون مشکلی نداشتن؟

عزیزم دوتا abو یه دونه bمن قبلش فقط کیو ۱۰خوردم ولی شما خودتو تقویت کنه اره همسرمم مشکل داشتن واریکوسل بود که جراحی کردن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

خداروشکر خوب بود همچی. منم همین هماتوم رو داشتم. تو سونو بهم با تعجب گفتن خانم خونریزی نداری گفتم نه والا حتی لکه بینی هم ندارم. دیگه گفتن با استراحت بیشتر خودش ازبین میره خیلی ها اینجوری میشن. حواست باشه جفتت پایینه بیشتر باید استراحت کنی. همین نگرانم نباش

خدا رو شکر که نی نی خوبه

هماتوم هم که خیلی ها داشتن و مشکلی نبوده

استراحت کن واسه خودت و از این روزهای شیرین لذت ببر دوستم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
بچه هامرسی از همتون.ولی اخه هماتومم بزرگ نیست؟من سرچ کردم واسه بقیه ۱۵ میلیمتر اینا بود.مال من ۵۰ می ...

افرین سرویکست خوبه که. من 31 هستم. نه بمون با جواب ازمایش برو. الانم بیشتر استراحت کن همین

عزیزم انشالله مشکلت هر چیه زودی رو میشه به خونه خودت خوش اومدی.....  سقطات تو چه هفته ای بودن؟ ...

عزیزم اولی بدون قبل

دومی با قلب واسه ان تی که رفتم گفتن رشدش ت8هفته بود

سر هر دوتا لک  بینی داشتم

ازمایش کاریوتایپ خیلی مهمه؟؟اخه گفتن فقط ایمنی انعقادی😧😧

ان شاالله تا این موقع باردارم😍😍
عزیزم چخوب اینو گفتی من دیگه این قرص با پریناتال هردوتا رو حذف کردم. مرگ بر یبوست. نه میلم به سبزی و ...

عزیزم دکتر ب من ب جای دمیترون...قرص ب6و کپسول زینتوما داد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

خانما سلام من یک ماه دیگه انتقال دارم میخاستم برم برای گرم شدن رحمم باد کش انجام بدم؛کسی از دوستان اطلاعی داره دراین مورد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

😍😍خدایا شکرت