2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
روز انتقال تا الان. ببین چندروزه به علاوه سنین جنین موقع انتقال(مثلا3تا5روزه )بعلاوه14

آهان پس بااین حساب هم واسه منم چند روز کمتر نشون داده ان شاالله که مشکلی نباشه من که سر هر چیزی میشینم هی فکر میکنم و استرس میگیرم😥

الحمدالله❤
آهان پس بااین حساب هم واسه منم چند روز کمتر نشون داده ان شاالله که مشکلی نباشه من که سر هر چیزی میشی ...

بیخیال عزیزم...منکه تصمیم گرفتم دیگه استرس هیچی نگیرم تا فندقم با آرامش بزرگ شه فقط باید بسپاریم ب خدا.. چون تاحالا سر هر چی استرس داشتم خدای مهربون بالطفش شرمندم کرده🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان پس بااین حساب هم واسه منم چند روز کمتر نشون داده ان شاالله که مشکلی نباشه من که سر هر چیزی میشی ...

من شنیدم سونوی ان تی از همه چی واس سن بارداری دقیق تره

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بیخیال عزیزم...منکه تصمیم گرفتم دیگه استرس هیچی نگیرم تا فندقم با آرامش بزرگ شه فقط باید بسپاریم ب خ ...

کار خوبی میکنی عزیزم توکل به خدا خودش بهمون آرامش بده...

الحمدالله❤
من شنیدم سونوی ان تی از همه چی واس سن بارداری دقیق تره

آره همین ان تی چند روز کمتر نشون داده بعدش تو سونو دیدم نوشته، دکتر که گفت خوبه ولی من یهو میزنه به سرم شروع میکنم به سرچ کردن وای خدا خودش رحم کنه با این همه استرس خودش آرامش بده

الحمدالله❤
آره به خدا.....  بعد مادرا میزنن تو سرشون که چرا بچه مون بیش فعال شده....  چرا دور از جو ...

خب مادر یخورده حق دارن ولی اگه بیشتر فکر کنن که این استرس و نگرانی بیش از حدش خطرش بیشتره یخورده بهتر میتونن خودشونو کنترل کنن بعدشم پشیمون میشن که چرا به نی نی انقدر استرس دادن

من نگفتم بهشون از برگه استعلاجی که نوشته icsi متوجه شدن. بعید میدونم دکترا الکی بنویسن عمل کیست و... ...

عجب گیذی افتادی با کارت پس استرشم زیاده من از دکترم هرچی خواستم برام نوشت. بعدش مسئولم تو اداره انقدر هوامو واره حتی نذاشت واسه استعلاجی هام نامه بزنن که برم از تامین اجتماعی حقوق بگیرم. ولی یه راهی پیدا کن براش حتما بشین باهاش حرف بزن

سلام عزیزم، همش گفتم صبر کنم برا ان تی که میرم دکتر بعد تیکر میذارم😊 دیروز دکترم ان تی رو انجام داد ...

افرین که انقدر بفکر نی نی هستی عزیزم ولی نی نی ها هم ابی دوس دارن هم صورتی مامان مهربون نگران نباش

عزیزم من هم هماتوم داشتم هم جفت پایین.....  هماتوم تا غربال اول رفع شد.....  جفت پایین ت ...

انا جوونم قربونت برم من بعد از ivf منفی که برج ۱۱داشتم دیگه کلا ناامید بودم بعد که اسفند پریود شدم دیگه تا الان نشدم و اسفند ماه هم آزمایش ذخیره تخمدان دادم و خیلی کم شده بود امروز رفتم تیتر بتا دادم در کمال ناباوری مثبت شده ولی خونریزی زیاد و درد شدید دارم و بتامم 4695هست دکتر  بهم شیاف داد و اسپرین و دوفاستون و پنج شنبه هم تکرار بتا از دوستای عزیزم خواهشمندم واسم دعا کنن نی نیم بمونه برام 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
نگین جون ببین دمیترون بهت میسازه یانه...من چندروز پیش بس تهوعم شدید بودوحالم بدبود خوردم...یبوست شدی ...

عزیزم چخوب اینو گفتی من دیگه این قرص با پریناتال هردوتا رو حذف کردم. مرگ بر یبوست. نه میلم به سبزی و سالاد میره نه روغن زیتون. اصلا یه وضعییی

سلام سلام 

من اومدم

امیدوارم خوب باشید 

سلامت باشید 

خوشگل و خوشحال باشید

از خودم بگم که با اجازتون منتظر پ ر ی و د جانم که فکر کنم از فردا مجدد وارد سیکل میشم و امیدوارم امسال همه مون مامان های قلمبه و گردالویی بشیم😍😘

آنا جان تو پست ها خوندم که همسر کسالت داشته بلا به دور خواهر مهربونم، خدا به سر شاهدِ همیشه دعاگوی شما و دوستای مهربون و دلسوزی که اینجا پیدا کردم هستم

التماس دعا 🌸🌸🌸🌸

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
انا جوونم قربونت برم من بعد از ivf منفی که برج ۱۱داشتم دیگه کلا ناامید بودم بعد که اسفند پریود شدم د ...

معجزه خدا مبارکت باشه🌹🌹🌹 نترس خودش داده خودش نگهش میداره قادر متعال،، خونریزی رو ک همه دارن، رویا یادت نیس؟ میگفت خون فش فش میزد بیرون؟؟ خدا روشکر کن فقطططط، التماس دعا،، میتونم سوال کنم چن تا تخمک برداشتن که ذخیره بعد از پانکچر خیلی کم شد؟؟؟

...
معجزه خدا مبارکت باشه🌹🌹🌹 نترس خودش داده خودش نگهش میداره قادر متعال،، خونریزی رو ک همه دارن، رویا ...

قربون دل پاکت بشم مرسی دوست عزیزم من شهریور ۹۶ آزمایش دادم ۱/۷بود شهریور ۹۷پانکچر شدم تخمک ۵تا شد دو تا پوچ سه تا سالم و اسفند دوباره آزمایش ذخیره دادم شده بود ۱ واسه هر کی متفاوته ایشالا که طبیعی باردار شی یه موقع هم ای وی اف کردی فقط قبل پانکچر از دکترت بخواه هر چی واسه تخمک خوبه بهت بده مثل پروکسید و اینوفولیک بعد پانکچر شو 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻