2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
مرسی عزیزم من از روز انتقال ۳_۴ کیلو کم شدم پس اینا تپل هم میکنن، آره عزیزم به من گفت فولیک اسید رو ...

خیلی تبریک میگم🌹 یعنی شما فبل مثبت شدن لاغر شدین؟ اصلا قبل مثبت شدن حالت بزرگ تر شدن جزیی سینه یا ورم انگشتای دست نداشتین؟

...

سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم داری پشت جفتت😥خیلی میترسم.بچه ها واقعا هماتوم و جفت پایین خطرناک نیست و رفع میشه؟گفت جنسیت احتمالا دختره.

هماتوم هم ۵۰ میلیمتر و ضخامتش ۲۰ میلیمتر...ازمایش هم پس فردا جوابش اماده میشه

بچه ها با وجود هماتوم شیافو نباید زیادش کنم؟یا مثلا داروی خاصی میخوردین؟یا فقط استراحت؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من نگفت هماتوم.گفت جفتت خونریزی داره اما حال جنینت خوب خوبه.حرکاتش نرماله.ضربان قلبش خوبه.همه چیزش خوبه.فقط گفت جفتت هم پایینه هم خونریزی داره.بعد گفت دلت درد نمیکنه؟چیز سنگین بلند نکردی؟خونریزی نداشتی؟گفتم نه‌.واقعا خونریزی نداشتم تاحالا.دلمم هیچوقت اونجوری درد نگرفته مث پریودی.یکم گاهی گرفتگی داشتم که رفع شده.یادمم نمیاد کاری کرده باشم یا چیز سنگین بلند کرده باشم

بعد دیدم توی برگه ی سونو نوشته هماتوم!

بچه ها چیکار کنم.انقد حرفش منو به هم ریخت تا از سونو اومدم بیرون حالم بد شد و بالا اوردم😣

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
خیلی تبریک میگم🌹 یعنی شما فبل مثبت شدن لاغر شدین؟ اصلا قبل مثبت شدن حالت بزرگ تر شدن جزیی سینه یا و ...

ممنون عزیزم، آره من حس میکردم لاغر شدم نمیدونم از استرس بود یا کم غذا خوردن، ورم که اصلا نداشتم، سینه هام در حدی که با دست فرو میکردم توشون یکم درد میگرفت که الان همونم نیست🙈

الحمدالله❤
این دوستم یه شیاف سیکلوژست ۴۰۰ ویه آمپول پروژسترون داشته از اول حالا دکترش گفته توی ۱۱ هفتگی آمپول پ ...

آره عزیزم شیاف ۴۰۰..

من امروز ک اخرین پروژسترون رو زدم.. فرداش پرولوتون رو زدم و شد ۱۲ روز یبار...

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

سلام دوستان

اینجا هیچ کس تا حالا تو سیکل ای وی افش داروی سوماتروپین یا همون هورمون رشد استفاده کرده؟دکتر می گه برای عملکرد ضعیف تخمدان دادم

ولی اصلا هیچ کس تا حالا نشنیده همچین کاری کنن حای داروخانه ای که ازش دارو گرفتم

خیلی نگرانم اگر اطلاعاتی دارین ممنون می شم بگین

سلام بچه ها خوبین؟من رفتم سونو ان تی خداروشکر همه چی خوب بود.فقط بهم گفت جفتت پایینه و یه هماتوم دار ...

خاکستری جون ،خدا رو شکر جنین و ضربان قلبش خوب بوده ،استراحت کن و نظر دکترت بپرس خیالت راحت تر میشه

خیلی تبریک میگم🌹 یعنی شما فبل مثبت شدن لاغر شدین؟ اصلا قبل مثبت شدن حالت بزرگ تر شدن جزیی سینه یا و ...

محیا جون دنبال علائم نباش..من هم دست و پام ورم کرده بود از روز هفت انتقال به بعد.هم دهنم تلخ شده بود و حالت تهوع داشتم.اشتهام زیاد شده بود .ولی منفی شدم...فقط از خدا بخاه که جزء بی علامتها باشی تا اخر بارداریت و بارداری راحتی داشته باشی

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
به من نگفت هماتوم.گفت جفتت خونریزی داره اما حال جنینت خوب خوبه.حرکاتش نرماله.ضربان قلبش خوبه.همه چیز ...

مبارکه گل دختر احتمالیت عزیزم ❤ 👼

نگران نباش عزیزم.هماتوم رو که دیدی اینجا اکثر بچه ها داشتن و به سلامتی هم طی کردن دوران بارداری رو..فقط خوب خوب استراحت کن گلم❤

سلام دوست جونیا ، اینجا کسی هست که مرکز صارم رفته باشه؟؟

سلام عزیزم.من صارم میرم..صارم هزینه هاش یه خرده بالاتر از مراکز دیگه س.ولی نظم و ارامشش رو هیچ جای دیگه ای ندیدم...بین دکتراشم لاهوتی درحال حاضر بهتر از بقیه س...

دختر به خدا کتک لازمیا.....  با این همه انرژی که به وروجکات میدی و از الان دور از جونشون گورشو ...

منم کاملا مووووووافقم🙂🙂

محیا باید تحریم شه...😡

برو خداروشکر کن جنین داری حالا چیکار ب کیفیت داری....

بخدا من سر هردو انتقالم اصلا از کیفیت نمیپرسیدم خود دکترم اگه می گفت .

جای اینکه تو این دو هفته باهاشون حرف بزنی قربون صدقشون بری و نازشونو بخری دنبال جنین شناسی؟؟؟

یعنی بخدا محیا اگه نزدیکم بودی.....

@mahay      

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀