2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
ممنونم آنا جون جواب دادید، من یکم وسواس گرفتم از این لحاظ که گفتن زیادی فولیک اسید مصرف کنی، بچه پیش ...

عزیزم هر چیزی که دکتر طبق شرایط تجویز میکنه جای نگرانی نداره..... 

والا دختر من که اصلا از کنار بی شفالیم نگذشته..... 

کوچکترین علامتشم نداره..... 

چون خیلی اجتماعیه.... 

خوش برخورده..... 

یادگیری عالیه.... 

تمرکز داره رو هر چیزی و با دقت یاد میگیره..... 

شیطون بودنش که نشونه سلامتشه..... 

یعنی حتی من احتیاطا چند باری از دکترش پرسیدم به نظرتون بیش‌فعاله گفته اصلا فکرشم نکن..... 

فقط حواست باشهتو بارداری استامینوفن نخوری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم هر چیزی که دکتر طبق شرایط تجویز میکنه جای نگرانی نداره.....  والا دختر من که اصلا از کنا ...

الهی شکر، همینکه تمرکز داره و با دقت یاد میگیره عالیه، خدا به همه بچه های سالم و صالح بده، من فقط و فقط یک بار استامینوفن 325 خوردم، ان شاالله اون یه بار اصلا حساب نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه خانمها

مخصوصا تورک انا عزیز

یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید

من باید یک سوم امپول دیفرلین تزریق کنم 

سوالم اینکه باید کل پودر رو با اب قاطی کنم بعد یک سومش رو تزریق کنم 

یا اینکه

یک سوم از پودر رو جدا کنم با یک سوم از اب قاطی کنم بعد کلش رو تزریق کنم؟

خوبی روش دوم اینکه بقیه سوسپانسیون هدر نمیره😁😁

[QUOTE=88198966]سلام عزیزم، همش گفتم صبر کنم برا ان تی که میرم دکتر بعد تیکر میذارم😊 دیروز دکترم ان ...

قربونت برم عزیزم خداروشکر  گفت خوبه فقط جفت یه مقدار پایینه، تا اینجاش خدا کمک کرده ان شاالله بقیه ش هم خودش کمک کنه...

خیلی استرس داشتم موقعی سونو میکرد اصلا حرف نزدم فکر میکردم چیزی بگم حواسشو پرت میکنم! فقط یبار گفتم "خوبه؟" گف آره😊 بخدا همین که صدا قلبشو شنیدم حس کردم دیگه نباید حرف بزنم😅

ان شاالله دفه بعد، ممنونم ازت😘

الحمدالله❤
 عزیزم، بله رفتم، سونو شدم ولی اصلا نگفتن چیزی بهم، فقط گونال گفتن تا فردا به جای 150 واحد 100 ...

نپرسیدی چندتا فولی داری؟

منم 150 تا سینال

دو تا اچ ام جی دارم هر روز

از 6 هم ستروتاید

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
مریم جون خیلی فرقی نمیکنه میخوان شرایط رشد تخمک ها رو ببینن دو روز اونقدر تاثیری نداره 

میترسم  خیلی بزرگ شن فولی ها و تبدیل به کیست بشن🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
الهی شکر، همینکه تمرکز داره و با دقت یاد میگیره عالیه، خدا به همه بچه های سالم و صالح بده، من فقط و ...

نگران نباش یه بار تاثیری نداره اما سعی کن دیگه نخوری..... 

آخه دکترا میگن استامینوفن سیفه اما من کسیو میشناسم که گول همینو خورد و الان سالهاست دارن هم خودشون هم پسرشون زجر میکشن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه خانمها مخصوصا تورک انا عزیز یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید من باید یک سوم امپول د ...

نه عزیزم مجبوری قاطی کنی و بعد یک سومش رو تزریق کنی..... 

اگه کسیو میشناسی که همزمان با هم تزریق دارین میتونین شریکی بخرین و با هم تزریق کنین..... 

نپرسیدی چندتا فولی داری؟ منم 150 تا سینال دو تا اچ ام جی دارم هر روز  از 6 هم ستروتاید

چرا، اصلا جواب ندادن، فقط گفتن سه شنبه بیا و تغییرات دارویی برام نوشتن، ستروتاید همون الگارترون هست که به منم گفتن، شما گفتن تو بازو بزنی؟ من امروز تو بازو زدم چون گونال شکمی میزنم

قربونت برم عزیزم خداروشکر  گفت خوبه فقط جفت یه مقدار پایینه، تا اینجاش خدا کمک کرده ان شاالله ب ...

نگین جون الهی شکر.....واقعا خدا همراهته...انشاله بقیه راه رو براحتی سپری کنی.

میترسم  خیلی بزرگ شن فولی ها و تبدیل به کیست بشن🙄

نگران نباش تا روز 6 تا 8 خیلی فرقی نداره..... 

چرا، اصلا جواب ندادن، فقط گفتن سه شنبه بیا و تغییرات دارویی برام نوشتن، ستروتاید همون الگارترون هست ...

متاسفانه دکتر من اصلا توضیحی در مورد داروها نمیده.....چون همه چی دست منشی داخلیه اونم واقعا حوصلش نیست فکر میکنه همه مثل خودش که سالها اونجاس میدونن😴

من از داروخانه پرسیدم......گفت فرقی نمیکنه....

تو بازو درد نمیگیره؟