2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046483 بازدید | 684515 پست
🔊 من یه سوال دیگه دارم خجالت کشیدن آنا جون رو صدا کنم🤕 به من گفتن بین 6 تا 8 برم برا سونو ؛ دکتر ...

معمولش روز ۶ هست سونو اما من خورد به جمعه روز 7 رفتم عزیزم، اگه میتونین روز 6 برید بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم آره روندش همینطور بود واقعا همچی دست خداست و بس... دیروز دکترم ان تی رو انجام داد بعدم ب ...

سلام منم پریناتال میخوردم، خیلی عالیه، فقط بهم گفته بودن اشتها رو زیاد میکنه و تپل میکنه، ولی من چون ویار داشتم زیاد تپل نشدم، حالا یه سوال به شما پریناتال داد دیگه فولیک اسید رو قطع کرد یا همچنان کنارش میخوری؟ 

نه من دیگه نخوردم دمیترون...چون قبلا هم خورده بودم یوبس شده بودم...امااینسری خیلی وحشتناک بود...حالا ...

عزیزم اگه یبوستت خیلی شدید شد میتونی لاکسی ژل بخوری، خیلی عالیه، عوارضی ام نداره

عزیزم اگه یبوستت خیلی شدید شد میتونی لاکسی ژل بخوری، خیلی عالیه، عوارضی ام نداره

یاسی جون.  اونم خوردم..ولی اون روزی ک یوبس شده بودم هیچی اثر نمیکرد..دیگه ببخشید تا دفع صورت گرفت مردم وزنده شدم...الان خوب شدم دیگه 

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام منم پریناتال میخوردم، خیلی عالیه، فقط بهم گفته بودن اشتها رو زیاد میکنه و تپل میکنه، ولی من چون ...

مرسی عزیزم من از روز انتقال ۳_۴ کیلو کم شدم پس اینا تپل هم میکنن،

آره عزیزم به من گفت فولیک اسید رو بخور، فولیک اسید یک میخورم، ب کمپلکس هم که میخوردم گفت ادامه بده و ویتامین دی

الحمدالله❤

سلام..بچه ها ببخشید خارح از موضوع سایت سوال میپرسم...خواهشا جواب بدین..کف دستام وپشت دستام خیلی میخارن.دوثانیه خوب میشن بعد دوباره شروع میشن.اصلا قرمزی یا زخمی هم رو دستام نیست..یدفه ای ایجور شدن.کف پاهام هم  روی پاهام .رو انگشتا دستام همش میخارن...نمیدونین دلیلش چیه؟؟

سلام عزیزم آره روندش همینطور بود واقعا همچی دست خداست و بس... دیروز دکترم ان تی رو انجام داد بعدم ب ...

عزیزم آب زیاد بخور.... 

دمیترون بی تاثیر نبوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونت عزیزم ممنون ان شاالله 😍 بخدا روزی که درگیر بتاها بودم تو لیستی که برا یه نفر آماده میکردین ...

به این میگن اراده خدا...... 

خط بطلان میکشه به همه میگن و میگه رو حرف من حرفی نباشه..... 

خدایا قربونت برم که دوستمونو شاد کردی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
🔊 من یه سوال دیگه دارم خجالت کشیدن آنا جون رو صدا کنم🤕 به من گفتن بین 6 تا 8 برم برا سونو ؛ دکتر ...

فرقی نمیکنه شما 6 و 7 و 8 هر روزی میتونی برو..... 

اگه حس میکنی زیادی تخمدانت تحریک شدن 6 برو نه که تا 8 هم جا داره.... 

سلام دوستان من امرور روز پتجم انتقالم از کی نشونه و علامت میبینم.چندم برم ازمایش ؟ دیشب تا حالا یکم ...

عزیزم خیلیا علائمشون 6 هفته به بعد شروع شد بعضیام تا آخرش بی علامت بودن و اولین علامتشون بزرگ شدن شکم و تکونا بوده...... 

الان دنبال علامت نباش اولین علامت همون بتا هست..... 

آزم همون دو هفته بعد انتقال برو..... 

عجله نکن..... 

دوستانی که ذخیره پایین داشتین ،بنطرتون آمپول پروگوریس جوابدهیش بهتره یا منوپیور البته بهمراه گونال ا ...

عزیزم والا برا من با ذخیره 1/١٨ مریونال و منوتروپین با سیکل آنتاگونیست خوب جواب داد..... 

اما معمولا برا ذخیره پایین پرگوریس بهتر جواب میده ولی فکر کنم گرونه و آزاد حساب میشه.... 

سلام منم پریناتال میخوردم، خیلی عالیه، فقط بهم گفته بودن اشتها رو زیاد میکنه و تپل میکنه، ولی من چون ...

عزیزم من سر دخترم فولیک رو تا ماه 7 داشتم پریناتال هم تا آخرش داشتم منتهی فکر کنم اویل هر روز بود بعد شد یه روز در میون..... 

سر پسرمم فمیبیون با پریناتال هر دورو داشتم..... 

فمیبیون جایگزین فولیک اسید بود.....