2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
عزیزم خداروشکر خوبیم  برای شما ک نزدیکه این بغل کردن و شب بیداری ها😍😁 ایشالا ک برای باقی دو ...

خواهری راستی همسایه ما دو قلو داشت موقع خواب اینا فقط تو ماشین میخوابیدن😲تا چند ماه اول واقعا سخت بود زندگیشون....اما همین دو تا بچه از دو سالگی مستقل مستقل شدن 😎

پس خدا رو شکر کن رو بلندی و تو بغل میخوابه دختر نازنینت😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم سعی کنین به سر و صدا عادت کنه اینطوری اذیت میشن.....  این موسیقی‌های خواب کودکم خوبن.... ...

خیلی  موسیقی کودکانه دانلود کردم و براش میزارم

اتفاقا ی وقتایی با موسیقی صدای بلند چشماش سنگین میشه ولی ی جا ک میرم انگار متوجه میشه و میخواد عقب نیفته😂 پافشاری میکنه ک نخوابه ی وقت از اوضاع و احوال مملکت عقب نیفته😍😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی  موسیقی کودکانه دانلود کردم و براش میزارم اتفاقا ی وقتایی با موسیقی صدای بلند چشماش سنگین ...

عزیزم....من عاشق دخترم.......این تعریفات داره دیونم میکنه🤗🤗🤗🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خواهری راستی همسایه ما دو قلو داشت موقع خواب اینا فقط تو ماشین میخوابیدن😲تا چند ماه اول واقعا سخت ب ...

سلام عزیزم

واااای آره خیلی سخته تو ماشین ما هم داریم تو فامیل اینجوری ک طفلکی ها دیگه کم آوردن

من دارم سعی میکنم حدالاقل رو پام عادت کنه بخوابه از بغل کردن و دور دور کردن تو خونه بهتره😶 

دیگه سنگهای کف خونه ب صدا دراومدن بس ک من روشون راه رفتن😁

آنا جون خیلی جالب بود برام واقعا ماشاله به بچه ها...از همون اولش خیلی باهوشن😎...پسر من بعد از 11 سا ...

آره خیلی ناقلان..... 

حواست نباشه کلات رو هواست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منفی شدم. 

متاسفم عزیزم..... 

انشالله قراره خدا واست انتقال بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم 😁😁  دخترمن خیلی تابلوعه ..از یه روز قبل واسه تعطیل کردن مدرسه نقشه میکشه.🙄 امروز از ص ...

وای آره خیلی ناقلان..... 

واقعا نمیدونستم چجور این دکترم به من میگفت هر چی تخمک کشی کردیم  برگشته 😕😕😕

نمیدونم منظورش چی بوده اما اونطور که من میدونم مثل قلک یه طرفست و فقط خرج میشه و یه روز همه سکه های توش تموم میشه..... 

حالا یکی قلکش خیلی پره و یکی کمه.... 

فدات عزیزم منم اکثر اینایی که گفتی رو رعایت می کنم اما از این به بعد خیلی خیلی بیشتراهمیت میدم نمی د ...

آره خوبه..... 

میوه و تغذیتم اگه طبعت سرده کلا گرمیجات استفاده کن..... 

من طبعم سر بود تا ماه سوم بارداریم فقط گرمی خوردم بعدش که حس کردم طبعم به سمت گرمی داره میره گرمی و سردی رو کنار هم خوردم که تعادل حفظ بشه..... 

سلام دوستان یه سوال دارم خواهش می کنم اگر اطلاعاتی دارین راهنماییم کنین خیلی نگرانم و هر چقدر هم تو ...

عزیزم دقیق نمیدونم اما فکر کنم اسمش آشناست فکر کنم از دوستان بودن که استفاده کردن..... 

بیان ببینن جواب میدن..... 

اتفاقا هرسری همینو میگم خواهر 💉💊💉😈😀

سارا جون هیچ وقت از دکتر و دارو نترسونین..... 

من همیشه سعی میکنم حسش به دکتر خوب باشه..... 

خیلی  موسیقی کودکانه دانلود کردم و براش میزارم اتفاقا ی وقتایی با موسیقی صدای بلند چشماش سنگین ...

عزیزم خدا براتون حفظش کنه.تعریفاتون از دختر نانازتون دل آدمو میبره.

خدایا به منم یه دونه از این  نی نی های ناز بده.😍

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم خدا براتون حفظش کنه.تعریفاتون از دختر نانازتون دل آدمو میبره. خدایا به منم یه دونه از این &nb ...

آمین عزیزم.....