2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

omidebaba شما با چه کاری نتیجه گرفتین برای آندومتر؟

من شیاف پروژستزون و امپولش برای من برعکس عمل میکزدن وگرنه اندومترم خوب بود

دکتر هم گفت اینا نباشع جنین نمیچسبع که من با prpرشد نکرد ولی دوستام 

ضخامتشون بع 11هم رسید

من نه 

اخرش با مدل اینداکشن نمیدونم جی اومدم بالا که خیلی بهتر بود برام

عزیزم 😁😁  دخترمن خیلی تابلوعه ..از یه روز قبل واسه تعطیل کردن مدرسه نقشه میکشه.🙄 امروز از ص ...

اخ عزیزم چقدر تو نامردی...لااقل بزار یبار احساس موفقیت کنه😉

فردا بخاطر من نفرستش بگو بخاطر دلدردت ببرمت دکتر  😎

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منفی شدم. 

عزیزم ناراحت شدم برات..ولی غصه نخوریا...خداروشکر تو میتونی طبیعی بارداربشی. ب امید خدا..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم بعید میدونم ذخیره به این چیزا مرتبط باشه.....  میتونه باعث تنبلی یا کارکرد نادرست بشه ام ...

فدات عزیزم منم اکثر اینایی که گفتی رو رعایت می کنم اما از این به بعد خیلی خیلی بیشتراهمیت میدم نمی دونستم تا این حد تاثیر داره تو ناباروری ! من هرروز تو چاییم هل و دارچین میندازم با خرما فقد چایی می خورم سعی می کنم میوه ام همیشه موز داشته باشم از نظر تغذیه بنظرت اینا کافیه ؟ سردی هم کلا حذف کردم مثل لبنیات و سالادوترشی و ...

منفی شدم. 

🙁🙁🙁🙁🙁🙁

آزی خیلی دپرس شدم......

تصمیمی گرفتی؟

همسر گرامی من با بنده اتمام حجت کرد که این یکبار فقط همکاری میکنه....واقعا مشغله ی کاریش زیاده فکر این موضوع هم اضاف شده چند ساله.

برام دعا کنید بحق بنده های معصوم و پاک خدا نتیجه بگیرم.......خیلی دلم شکست پریروز اما توکل کردم بخدا که انشاله نتیجه بگیرم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام دوستان

یه سوال دارم خواهش می کنم اگر اطلاعاتی دارین راهنماییم کنین خیلی نگرانم و هر چقدر هم تو اینترنت سرچ کردم به جایی نرسیدم

دکتر برای تخمک گذاری برام آمپول هورمون رشد یا سوماتروپین نوشته می خوام بدونم کسی بوده این آمپولو استفادا کرده باشه

چون تو اینترنت راجع به خود آمپول نوشته خیلی عوارض خطرناکی داره

ممنون می شم جوابمو بدین

من این سری که رفته بودم پیش دکتر بهش پیشنهاد دادم طبیعی زایمان کنم اونم قبول کرد میگه مشکلی نیست. ام ...

رويا منم اينجا زايمان طبيعى دارم اصلا هم دكترا بهم نگفتن كه چون ميكرو كردى بايد سزارين بشى

به نظرم چرا بايد بهشون فشار بياد؟؟درسته ماها ميكرو كرديم ولى ديگه جنينهامون فرقى با جنينهايى كه طبيعى باردار مى شن ندارن

من فكر مى كنم اگه شرايطشو داشته باشيم و از نظر دكتر مشكلى نباشه طبيعى برامون هيچ مشكلى نداره

اخ عزیزم چقدر تو نامردی...لااقل بزار یبار احساس موفقیت کنه😉 فردا بخاطر من نفرستش بگو بخاطر دلدردت ...

اتفاقا هرسری همینو میگم خواهر 💉💊💉😈😀

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
🙁🙁🙁🙁🙁🙁 آزی خیلی دپرس شدم...... تصمیمی گرفتی؟ همسر گرامی من با بنده اتمام حجت کرد که این یکب ...

نتیجه میگیری حتما گلم.اصلا نگران نباش .باانرژی مثبت برو جلو و سیکلو شروع کن...خدانکنه دلت بشکنه... 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بهار جون..خوبیم خداروشکر شماخوبی دخملی خوبه...به به تعریف میکنی از فسقلی من دلم میره این لحظه ...

عزیزم خداروشکر خوبیم 

برای شما ک نزدیکه این بغل کردن و شب بیداری ها😍😁

ایشالا ک برای باقی دوستان هم خدا هر چه زودتر مقدر کنه 

نتیجه میگیری حتما گلم.اصلا نگران نباش .باانرژی مثبت برو جلو و سیکلو شروع کن...خدانکنه دلت بشکنه...&n ...

ممنون

انشاله تو هم لاپرا کنی و مشکلی نباشه. بحق زهرا طبیعی باردار بشی ماه بعدش