2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
قربونت برم انشالله خدا از زبونت بشنوه ، آره بابا من خودم تو این سالها انقد الکی از این دکتر به اون د ...

اره عزیزم پیگیر باش.اصلا بیخیالش نشو.

زمان هم کع مثل برق میگذره 

منم دقیقا الان یک سال برام گذشت 

باورم نمیشه.

شما هم با قدمای قوی برو

به نظر من اینو با آی وی اف باردار بشی بقیع طبیعی میان 😍😍😍

عزیزم منم تحمل گریه واقعی بچه هارو ندارم اما بعضی گریه ها رو نباید محل گذاشت چون خیلی میتونه به ضررش ...

به به👏👏👏 آنا جون روشتون واقعا کاربردیه. نکات تربیت فرزند هم یاد میدین...سپاس🙏اصلا تاحالا ب جنبه گریه الکی بچه فکر نکرده بودم..فک میکردم واقعا بیقرارن ک گریه میکنن بغلشون کنی نگو.ترفندشونه فسقلا😂اتفاقا من از این مدل بچه ها اطرافیانم دیدم ک ابنقد گریه میکنن تا بالا میارن و بعد ب خاستشون میرسن. پس اینم ی ترفنده براشون.ازالان رو خودم کار کنم یادبگیرم ک بعد گول ترفندای جوجمو نخورم😜

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله خدا دلتو شاد کنه از ته قلبم برای سلامتیه خودتو نی نی های نازت آیت الکرسی خوندم خیلی آرومم ک ...

اره عزیزم برو چون ازمایش و پاپ اسمیر و اینا میخواد.

کارا و مدارکش رو جمع کن قبلش

از هم حالا هم سردی جات رو کامل حذف کن

مخصوصا ترشی و دوغ و ماست و کوکو و الویه و سالاد ماکارانی.

چون من با حذف کردن اینا ذخیره تخمدانم خیلی بالا رفت

شکمت هم شب ا با روغن سیاه دونه چرب کن

البته من سه بار قبل عید کنسل شدم

این دفعه امید نداشتم بفرسته ام انتقال که فرستاد 

زیاد اینکارها رو نکردم

ولی باور کن معجزع میکنن

من همیشه دعام این ه خدایا هیچ زنی رد در حسرت مادر شدن یا بغل کردن و یا شیر دادن بچه نذار.

درسته سخته بچه بزرگ کردن 

ولی نبودش سختتره 

و بچه شیره وجود آدم ه 😭

خدا قسمت همه منتظرا بکنه 

ایشالله ❤❤❤

عزیزا التماس دعا 😍😘

اره عزیزم برو چون ازمایش و پاپ اسمیر و اینا میخواد. کارا و مدارکش رو جمع کن قبلش از هم حالا هم سرد ...

منم رحمم خیلی سرده قشنگ خودم می فهمم حتما اینکارارو انجام میدم مرسی از راهنماییت عزیزم 😘حتما انشالله تا قبل تابستون منم وارد سیکل میشم توکل بخدا 🙇

منم رحمم خیلی سرده قشنگ خودم می فهمم حتما اینکارارو انجام میدم مرسی از راهنماییت عزیزم 😘حتما انشالل ...

منم خیلی معده و رحمم سرده 

یعنی بعد تخمک کشی قطع کردم سردی جات رو دکترم 

همش با تعجب میگه چرا هر بار ذخیره ات بیشتر از قبل میشه

قبل انتقال هم گفت با قبل تخمک کشی فرقی نداره ذخیره ات بلکه بهتر هم هست

اون موقع بود که فهمیدم

با این ترشی خوردن و دوغ خوردن چه بلای سر خودم اورده بودم

اره عزیزم برو چون ازمایش و پاپ اسمیر و اینا میخواد. کارا و مدارکش رو جمع کن قبلش از هم حالا هم سرد ...

عزیزم بعید میدونم ذخیره به این چیزا مرتبط باشه..... 

میتونه باعث تنبلی یا کارکرد نادرست بشه اما ذخیره تا جایی که من میدونم تو دوران جنینی شکل میگیره..... 

روز به روزم کمتر میشه..... 

یعنی ممکنه یکی با ذخیره بالا متولد بشه یکی پایین ولی ذخیره به مروز زمان کمتر میشه..... 

ممکنه یه سری چیزا باعث بشن ذخیره واقعی درست نشون داده نشه ولي ذاتا افزایش پیدا نمیکنه لااقل با تکنولوژی موجود.... 

شاید در آینده بتونن با مقوله سلول‌های بنیادی و.... باعث بشن ذخیره بالا بره ولی بعید نیدونم الان همچین چیزی ممکن باشه..... 

سردی رحم خیلی میتونه تو ناباروری نقش داشته باسه که بهتره با تغذیه مناسب و یا سری اصول درمانش کنین..... 

منم رحمم و طبعم سرد بود و با تغذیه مناسب طبعم و یه سری رعایتها تونستم حلش کنم..... 

برا رحم سرد علاوه بر تغذیه این نکات باید رعایت کنین..... 

موقع پری حموم و شستشو ممنوع فقط خودتونو پاک کنین..... 

میدونم سخته ولی رعایت‌ خیلی جواب میده.....  

بلافاصله بعد حموم آب نخورین..... 

بعد ن ز د ی ک ی بلافاصله آب نخورین خودتونم نشورین..... 

آب سرد رو حتی الامکان حذف منین من آب ولرم میخوردم..... 

شال کمر پشم شتر و جوراب پشم خیلی توبه و کلا لباس خوب و گرم بپوشین بدنتون کلا گرم میشه..... 

@pangol    

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
منم لاپرا کردم البته حامله بودم رسیدم تو مرکز بیهوش شدم خیلی درد کشیدم میدونم چقدر سخته  چون ...

اوه یعنی خیلی سخته لاپارا؟🤦‍♀️🤦‍♀️

خدا رحم کنه بهم..منم نازک نارنجی 🤣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم منم تحمل گریه واقعی بچه هارو ندارم اما بعضی گریه ها رو نباید محل گذاشت چون خیلی میتونه به ضررش ...

عزیزززم ...دلم خواست دخترتو بگیرم بغلم بچلونمش 💋💋💋💋

اوه یعنی خیلی سخته لاپارا؟🤦‍♀️🤦‍♀️ خدا رحم کنه بهم..منم نازک نارنجی 🤣

نه عزیزم سخت نیست در مقایسه با پانکچر گفتن که پانکچر تو غول بود خودش لاپرا برا تو چیزی نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

@خاکستری    

عزیزم.منتظرم رفتی فسقلو دیدی بیا تعریف کن😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره خیلی سخت بود..خداروشکر که زنده بیرون اومدم از اون همه سختی..🤦‍♀️ اناجون ببخشید یه سوال دیگه..د ...

عزیزم میخوایی نسخه رو بردار..... 

اگه برات مهمه بقیه نبینن.... 

عزیزم میخوایی نسخه رو بردار.....  اگه برات مهمه بقیه نبینن....

برداشتم عزیزم...دیدیش؟؟

به نظرت خیلی فرقشه ازاد با بیمه؟

چون عملمم تو عرفان نیایشه .کلی هم اونجا باید هزینه بدم..