2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بسم الله الرحمن و الرحیم . من روز سوم انتقالم سخت میگذره ولی داره میگذره  برام دعا کنید ماما ...

بسم الله الرحمن الرحیم 

سلام

منم روز چهارممه توکلت علی الله

شما اصلا بلند نمیشی از جات؟ امپولاتو‌ تو‌ خونه میزنن؟

علامت ملامتی نداری؟ بزرگ شدن سینه؟ من هیچ علامتی ندارم

...
بسم الله الرحمن الرحیم  سلام منم روز چهارممه توکلت علی الله شما اصلا بلند نمیشی از جات؟ امپو ...

محیا باز ک داری ب خودت سخت میگیری من روز 4 اشپزی هم کردم..دنبال علامت هم ب اینزودی نباش..  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بله  پرئود شدم 🤗 خیلی ناراحتم دکتر گونال ننوشته🙁بعدم از امروز باید شروع کنم دارو رو دی ...

ان شاالله با همین داروها تخمکهای عالی برات تشکیل میشه، نگران نباش، من روز 6 باید برم سونو که شده جمعه گفتن شنبه برم و مشکلی نیست، منم فقط تا سونو گونال پن 150 واحدی میزنم، فقط همین، حالا تا ببینم بعد از سونو چه تغییر تحولاتی داده میشه و اوضاع اون تو چه خبره😉

محیا باز ک داری ب خودت سخت میگیری من روز 4 اشپزی هم کردم..دنبال علامت هم ب اینزودی نباش..   &nb ...

نفسی جون خیر ببینی الهی که به سلامتی و دلخوشی و راحتی نینیگولو رو بغل بگیری، بابا انقدی ک همه صحبت از استراحت میکنن منم همش ب فعالیت های خودم شک میکنم،،به خدا دیشب داشتم میپوکیدم اگه نمیرفتم خونه ی دوستم دیگه حالم خیلی بد میشد اشکم جاری بود، رفتم حالم خوب شد رفرش شدم برگشت امروز همش درازکشم تا این لحظه، ولی همش عذاب وجدان دارم ک چرا دیروزو رفتم اخه همه ی بچه های اینجا میگن موندن تو‌خونه🤔

من امپولامو به غیر از دو روز اول از روز سوم میرم کنار خونه مون تزریقاتیه اونجا میزنم بعد میام اینجا عذاب وجدان میگیرم، خیییلی اروم پیاده میرم

...
نفسی جون خیر ببینی الهی که به سلامتی و دلخوشی و راحتی نینیگولو رو بغل بگیری، بابا انقدی ک همه صحبت ا ...

عزیزم اشکالی نداره..نگران نباش هیچی نمیشه جنین تو رحم.هست. اصلا با این.چیزا تکون نمیخوره.من همون روز اول نشستم.توماشین رفتم درمونگاه امپول زدم..خونمون طبقه دوم هست..چندبار از پله رفتم پاین واس امپول .کارامو یواش یواش انجام میدادم..اوقات بیکاری هم دراز میکشیدم..استراحت مطلق نبودم.اصلا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@تورک_آنا‍ 

من آزمایش خون و ادرار دادم ک تو آزمایش خونم گلبول سفیدم بالا بود و پلاکتم بالا بود و تو آزمایش ادرارم گلبول قرمز خیلی بالا بود و خونم هم مثبت یک شده بودش . بخاطر چیه ؟ تو اینترنت خوندم اگه خون تو ادرار باشه و گلبول قرمزم بالا باشه بخاطر مصرف انوکساپارین و آسپرین هستش . بخاطر چیه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم اشکالی نداره..نگران نباش هیچی نمیشه جنین تو رحم.هست. اصلا با این.چیزا تکون نمیخوره.من همون روز ...

عزیزم شمام ک آزمایش دادین تو بارداری خون تو ادرارتون بودش و گلبول قرمز ادرار بالا بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم شمام ک آزمایش دادین تو بارداری خون تو ادرارتون بودش و گلبول قرمز ادرار بالا بودش ؟؟

عزیزم من ازمایش دادم ولی هنوز جوابش نبردم پیش دکترم..ولی فک نکنم همچین چیزی توش بود..چون ازمایش ادرارم ب دکتر عمومی نشون دادم گفت نشکلی نیست

بچه ها اچ ام جی عضلانی تزریق بشه؟؟؟؟ چه ساعتی؟

مریم جون من نداشتم اینو ک راهنماییت کنم..ببین تو بروشورش چی نوشته

عزیزم من ازمایش دادم ولی هنوز جوابش نبردم پیش دکترم..ولی فک نکنم همچین چیزی توش بود..چون ازمایش ادرا ...

گلم میری نگاه کنی ؟ شمام انوکسا استفاده کردین ؟

گلم میری نگاه کنی ؟ شمام انوکسا استفاده کردین ؟

من انوکسان داشتم. ولی 20روزیه قطع کردم دیگه بخاطر لکه بینی..کدومشو نگاه کنم..؟

من انوکسان داشتم. ولی 20روزیه قطع کردم دیگه بخاطر لکه بینی..کدومشو نگاه کنم..؟

تو آزمایش ادرارم rbc ام زده ۸_۱۰ و blood زده positive +1 این زده . و تو آزمایش خونم هم wbc بالا زده و پلاکتم هم از رنج بالا زده 

سلام دوست جونیا.به همه مامانای جدید و خوشگل تاپیکمون تبریک میگم بارداریاشونو.(نفسی،زین،محدثه جان و بقیه) ان شاء الله که بارداری خوب و راحتی رو پیش رو داشته باشین و به سلامتی و دل خوش بچه هاتونو بغل بگیرین.❤❤❤

التماس دعا

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚