2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045416 بازدید | 684464 پست
خاکستری جان ذهن تو همه چی رو مدیریت‌ میکنه. خوب فکر کنی خوب پیش میره.  جنین طفلی من داره میشه ...

رویا مطمئن باش نینی ی نازت به لطف و عنایت خدا هیچ چیش نیس، ببین تو تاپیک مامانای اقدامی با کیت و سونو دو نفر بودن سونو بهشون گفت کلیه بچه رسوب کلسیم داره هر دو وقتی ب دنیا اوندن هییییچی دیده نشد، یه دوستی هم بود به اسم دلواپس که اونم سونو بهش گفت نینی تو سرش کیست داره و وقتی بدنیا اومد هیییچ اثری از اون کیسته نبود،، اون تاپیک همه طبیعی باردار شدن اونوقت تو سونو و غربال ها چقققد از این جور مزخرفا بهشون گفته شد  که بعدش همممه سالم بودن یه دونه از اون ارزیابی های مزخرف حتی ب عنوان نمونه درست در نیومد،،، اینام حرفای چرت و پرت مدل جدیده کاراییش فقط زهرمار کردن دوران بارداریه😕

...
سلام عزیزم، من فقط گونال پن دارم روزی 150 واحد، حالا قرار هست شنبه برم سونو ببینم چیزی دوباره اضافه ...

سلام

بله  پرئود شدم 🤗

خیلی ناراحتم دکتر گونال ننوشته🙁بعدم از امروز باید شروع کنم دارو رو دیروزم رفتم مطب دکتر نبود😒 اخه بیمه قبول نمیکرد بخوام پن گونال بگیرم....توکل بخدا کردم....

روز چندت سونو داری؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشه عزیزم.ان شاالله نیازی به هیچ دارویی نباشه.ولی ماها دلمون مبخواد دکترمون نهایت توجه رو داشته باش ...

خاکستری فقط یه چیزی بهت بگم. سه ماه رو بگذرونی اصلا یهو همه دردا و گرفتگی ها قطع میشه. یعنی اصلا میشی یه آدم دیگه. فقط سه چهار ماه اول آدم خووووب دق مرگ‌ میشه با هر دردی. اینو‌گفتم که خیالت راحت بشه ایام خوش داره میرسه برات😊

اچ ام جی برا تحریک تخمدانه.....  ستروتاید برا مهاره.....

آنا جون این دو تا رو هم عصر باید بزنم؟

یعنی سینال و اچ ام جی رو که هر روز دوتاس با فاصله چقدری بزنم؟

بعد دکتر تو دستورش اچ ام جی رو نوشته زیر جلدی اما رو خودش نوشته عضلانی🤔کدومش درسته

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
رویاجون هر مدلی ک دکترت بگه کم دردسره حتما همون مدل رو پیش برو، ب دکترت اصرار نکن،، منم دعا کن، رویا ...

من بار اول خدا رو شکر مثبت شدم. تو‌ اون دو هفته هیییییییییچ علامتی نداشتم جز اینکه همش جیش داشتم😂🙈

محیا منو نمیشناسی به معنای واقعی ترسو هستم. به خاطر ترسو بودنم فرصت های خیلی زیادی رو تو زندگیم خراب کردم. اما اینبار فرق میکنه. کوچکترین اضطراب و استرسی بچه مو درگیر میکنه. من حق ندارم چنین ظلمی در حقش بکنم. بنابراین تصمیم گرفتم ادای ماده شیرها رو‌ در بیارم😁

همین ادا در آوردن هم خودش کمک زیادی میکنه

همونطور که یادته از اول انتقال تا امروز که به اینجا رسیدم اتفاقای عجیب غریبی از بیخ گوشم گذشت که سر هر کدومش تو دلم میگفتم دیگه تمومه. خب دیدم تموم نشد. اتفاقی که باید میفتاد افتاد و من و بچه ام امن و امان از دل اون اتفاقا بیرون اومدیم. پس بی انصافیه که هنوزم به خدا بی اعتماد باشم

تو هم بهش اعتماد کن. اون چیزی که باید بشه میشه

😁 رویا پیش هرکی هم یه سر سوزن آبرو داشته باشم پیش تو فک کنم همه شو ریختم🤣😅😁😅 اینو یکی از دوست ...

ندیدی دکتر وقتی میخواد معاینه کنه اون وسیله زشت و مسخره رو فرو میکنه داخل و دهانه شو باز میکنه تا بتونه دهانه رحم رو ببینه😉 دهانه رحم به این راحتی دم دست نیست که تو آینه دیده بشه. به نظر من این معاینات برات بیشتر ضرر داره تا ماشین سواری

منم گلبول های سفیدم خیلی بالا بود دکتر گفت مشکلی نیست

راستی بچه های شیرازی 

من داروهامو همیشه تو محدوده زرگری میگرفتم دیروزم اول رفتم همونجا قیمت داروها رو داد اما گفت اچ ام جی ایرانی داره که من نگرفتم....

زنگ زدم داروخانه مادر اون داشت رفتم از اون گرفتم باور میکنید حدود250 تومن کمتر از داروخانه قبلی شد....🙃

بعدم مسئول داروخانه گفت بیمه تا دو تا بچه رو داروهاشو تایید میکنه.من نمیدونستم....

خواستم بگم بچه های کلینیک رستمی .البرزی و بقیه به نظرم داروهاتونو بیایید از داروخانه مادر بگیرید😅شدم مبلغ😂😂😂�(متاسفانه خود منشی میگه برید فلان داروخانه🙄)

سلام عززززیزم...😍 ببخشید الان پستت رو دیدم💙 عزیزم در مورد آمپول پروژسترون... من تا ۱۳ هفتگی شبی ...

یه دنیا ممنونم از کمکت مهربون🍃

ان شاالله که بارداری راجت وآرومی داشته باشی ودختر گلت رو به سلامت بغل بگیری🤗😍😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام عززززیزم...😍 ببخشید الان پستت رو دیدم💙 عزیزم در مورد آمپول پروژسترون... من تا ۱۳ هفتگی شبی ...

این دوستم یه شیاف سیکلوژست ۴۰۰ ویه آمپول پروژسترون داشته از اول حالا دکترش گفته توی ۱۱ هفتگی آمپول پروژسترون رو یه باره قطع کنه ولی شبی یه شیاف رو بذاره دوستم برای قطع آمپولش نگرانه میگه نباید اول دوشب درمیون وبعد سه شب درممیون کنیم وبعد قطعش کنیم؟شما هم شیاف سیکلوژست ۴۰۰ داشتید؟در واقع آمپولهای پروژسترون رو که دکترتون قطع کرد آمپول پرولوتون رو جایگزین کرد،چند روز بعد از قطع آمپول پروژسترون اولین آمپول پرولوتون رو زدید؟وای چقدر سوال پرسیدم شرمنده🙈🙈🙈

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
آنا جون این دو تا رو هم عصر باید بزنم؟ یعنی سینال و اچ ام جی رو که هر روز دوتاس با فاصله چقدری بزنم ...

هر کس میدونه لفطا جواب بده😉

سلام دوستان عزیز. لطف خدا بعداز ۳ ماه دوباره شامل حالم شد و حامله ام. خدا معجزه اش رو شامل همه منت ...

عزیزم خیییلی خوشحالم خدایااااا شکرت

ان شاالله که به حق مولودهای ماه شعبان این دفعه گلت رو به سلامت بغل بگیری😍🤗😘

خوابای عجق وجق از علائم بارداریه. 😂من هنوزم خوابای عجق وجق میبینم صبح میام برای مامان و خواهرم تعری ...

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

خیلی دلم میخواد این چند روز بگذره  خیلب سخته استراحتش

اخه چیزیم نی انقدر دراز کش

پتو هم بلند میکنم یا عطسع

عذاب وجدان میگیرم 

دیسب بازم خواب عجق وجقی دیدم

به فال نیک گرفتمش

انشالله که خیره😍😘

بسم الله الرحمن و الرحیم . من روز سوم انتقالم سخت میگذره ولی داره میگذره  برام دعا کنید ماما ...

عزیزم سعی کن فقط ارامش داشته باشی و از تک تک لحظه هات لذت ببری. و ب خودت سخت نگیر الان خودتو مامان بدون. باهاشون حرف بزن. کلی حال دلت بهتر میشه😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹