2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045428 بازدید | 684467 پست
تو آزمایش ادرارم rbc ام زده ۸_۱۰ و blood زده positive +1 این زده . و تو آزمایش خونم هم wbc بالا زده ...

برامن تو ازمایش ادرار ک rbcپایین هس0تا1..bloodهم.نگاتیو هست..ازمایش خونم wbc9000هس ک رنجش تا10500نرماله

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها اچ ام جی عضلانی تزریق بشه؟؟؟؟ چه ساعتی؟

اره عزیزم.من ساعت شش غروب میزدم .عضلانی.

سینال رو چون پن بود تو خونه خودم ساعت چهارتا پنج میزدم. داروهای تحریک تخمدان رو معمولا ساعت چهارتا هفت غروب بزن. داروهای مهار رو هم صبح ده تا دوازده .

بازم ببین دکترت  چی گفته بهت.من اینطوری میزدم گلم...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوست جونیا.به همه مامانای جدید و خوشگل تاپیکمون تبریک میگم بارداریاشونو.(نفسی،زین،محدثه جان و ب ...

به به سلام سارا جون...ممنون عزیزم انشاءالله قسمت خودت

چ خبرا کم.پیدایی خودت در چ حالی خانومی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برامن تو ازمایش ادرار ک rbcپایین هس0تا1..bloodهم.نگاتیو هست..ازمایش خونم wbc9000هس ک رنجش تا10500نرم ...

مال شما درسته

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
برامن تو ازمایش ادرار ک rbcپایین هس0تا1..bloodهم.نگاتیو هست..ازمایش خونم wbc9000هس ک رنجش تا10500نرم ...

موقعی ک این آزمایش رو انجام دادین انوکسا داشتین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
موقعی ک این آزمایش رو انجام دادین انوکسا داشتین ؟

ن یک هفته ای بود قطع کرده بودم ..دوهفته قبلشم عفونت ادرای شدید داشتم ک با انتی بیوتیک رفع شد

به به سلام سارا جون...ممنون عزیزم انشاءالله قسمت خودت چ خبرا کم.پیدایی خودت در چ حالی خانومی

فدات گلی جان...چی بگم خواهررر.. انتقالم منفی شد 🤦‍♀️ یکم حال روحیم خوب نبود نیومدم که ناراحتتون نکنم..ولی الان اوکی ام 😍 منتظرم پریودشم؛بعدش برم لاپراسکوپی شم که خیالم راحت شه .فقط خیلی میترسم 😑

برام دعاکن نفسی قشنگ😍

فدات گلی جان...چی بگم خواهررر.. انتقالم منفی شد 🤦‍♀️ یکم حال روحیم خوب نبود نیومدم که ناراحتتون کنم ...

الهی بگردم. چ بی خبر انتقال دادی عزیزم. چرانگفتی گلم.  ما تو همه حالی باهم شریکیم...ولی اصلا خودتو نبازیا...باانرژی برو جلو انشاءالله مثل من دفعه دوم مثبت میشی

نترس توکل بخدا کن عزیزم.اکثر دوستان ک دیدی لاپرا شدن...قابل باشم حتما دعات میکنم😙

الهی بگردم. چ بی خبر انتقال دادی عزیزم. چرانگفتی گلم.  ما تو همه حالی باهم شریکیم...ولی اصلا خو ...

اصلا از اول به دلم افتاده بود که منفیه؛ به کسی نگفتم که انتقال دادم.انقدر به خودم انرژی منفی دادم از اول که همونم شد اخرش ..

مرسی قربونت برم.ان شاء الله که همین طور بشه  و منم انتقال بعدیم مثبت بشه 😍😍😍

من از وقتی جوابم مثبت شد و رفتم سونوی قلب دیگه نیومدم تاپیک. دیگه الان خیلی دلتنگ شدم گفتم بیام ببینم چخبراست اینجا ان شاءالله که همه دلشون شاد بشه خدا عنایت ویژه به هممون بکنه

عزیزم خیییلی خوشحالم خدایااااا شکرت ان شاالله که به حق مولودهای ماه شعبان این دفعه گلت رو به سلامت ...

ممنون گلم شما لطف داری. انشاالله شماهم حاجت روا بشی 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.