2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

@تورک_آنا    

برام دعاکن،دعاکن دیگه از دست دکترا خلاص شم.بخدا قشنگ بعضی وقتها اشتباهات دکترها ر میبینیم ولی مجبوریم ومجبوریم تن به مصلحت اندیشی دکترها بدیم وتسلیمشون بشیم.

واقعا مگه چقدر ظرفیت روحی داریم؟!!! 

خدایا گاهی نگاهی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام

داروهای من سینال اف روزی دوتا 75 از روز 2

اچ ام جی روزی دوتا از روز 2

سیتراتاید از روز 6 روزی یکی

اچ ام جی و سینراتاید برا چیه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاءالله واسه ما هم پیدا بشه...شوهرم ب طور مادرزادی لوله اسپرم بر براش تشکیل نشده..😔

روشناجان،ان شاالله پیدامیشه،دعامیکنیم برات که دلت شاد وروشن شه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
Apca .باید بالای 15  باشه ظاهرا.مال من 7 بود.و دکتر ها توی این سه سال این عدد رو ندیده بودن

مگه مشکل انعقادی داری؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام عزیزم ..من فقط1روز ک حالم خیلی بد بود ازشدت درد خوردم دیگه ترسیدم سر خود بخورم...هنوز پیش دکتر ...

خداروشکر که بهتری عزیزم.یعنی دکتر تو گفته از سه ماهگی بخور؟اخه دکتر من گفت فقط سه ماه اخر معمولا تجویز میکنیم.ولی منم خیلیا دیدم میخورن.نمیدونم چیکار کنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اها حواسم نبود گفته 3ماهه اخر بخور....نمیدونم والا میبینی هر دکتری برا خودش ی مدل تجویز داره😐اینجا ...

باشه عزیزم.ان شاالله نیازی به هیچ دارویی نباشه.ولی ماها دلمون مبخواد دکترمون نهایت توجه رو داشته باشه

که اکثرا منتظر میمونن یه چیزی بشه بعد دارو تجویز میکنن.منم گرفتگیا و دردام خیلی کمتر شده.با اینکه میترسیدم از کم کردن پروژسترون و استرادیول ولی خداروشکر فعلا همه چی‌خوبه و چیزی ندیدم.میگم شاید اصلا نیازی نباشه...یعنی همه ای وی افی ها دارن این قرصو؟من فقط نگرانم دکترم کم کاری کنه به وقت

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم دوفاستون تو مایه های پروژسترونه اگه اشتباه نکنم.....  نمیشه گفت کارشون یکیه....  ب ...

ممنون عزیزدلم.من دوفاستونو نخریدم اصلا.گفتم شاید همون ایزوپرین گیرم بیاد!راستی گفت فمبیون هم گیرت نمیاد اینور و برام یدوفولیک نوشت.روزی یه دونه

ازمایشمم نشونش دادم گفت همه چیت خوبه.ویتامین دی‌م ۲۰ بود رنج نرمالش تا ۳۰ بود.گفت جا داره بخوری.برام ویتامین دی ۱۰۰۰ نوشت روزی یکی.بنظرت نیازه؟راستی به من گفت ویتامین دی رو همراه غذات بخور.شنیدم بعضیا میگن اخر شب باید خورده شه...اطلاعی دارین انا جونم؟

خداروشکر که بهتری عزیزم.یعنی دکتر تو گفته از سه ماهگی بخور؟اخه دکتر من گفت فقط سه ماه اخر معمولا تجو ...

نه عزیزم. دکترمن اصلا هنوز درباره این قرص چیزی نگفته..حالا هفته اینده رفتم پیشش میپرسم...من دیدم تو تاپیک اکثرشون اززیر 3ماه داشتن..بعضی تاپیکاهم خوندم از 6ماهگی تجویز شده براشون

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نگران نباش بیشتر بحث رونق دکون بازارشونه....  دست بالا میگیرن که ملت رو بیشتر خرج رو دستشون بذ ...

افرین دقیقا همینطوره.حق با شماست انا جونم.باید تو فکر تربیت و پرورش دادن استعدادای فندقم باشم😍😘خدا شما رو برای ما و خونوادتون حفظ کنه مهربون جانم😍

سلام دوستان عزیز. لطف خدا بعداز ۳ ماه دوباره شامل حالم شد و حامله ام. خدا معجزه اش رو شامل همه منت ...

سلام عزيزم ، خدا رو شكر خانمي ، هميشه تو يادت هستم ، ان شا الله كه به لطف خدا اين بار دردونه ات رو صحيح و سالم در آغوش ميگيري .

باشه عزیزم.ان شاالله نیازی به هیچ دارویی نباشه.ولی ماها دلمون مبخواد دکترمون نهایت توجه رو داشته باش ...

ای وی افیها رو ک نمیدونم ولی من کسانی ک طبیعی باردارشدن..دیدم دکتراشون به همه از اول بارداری میده..نگران نباش..دیگه هر دکتری یه تجربه ای داره و با توجه ب شرایط هر بیماری دارو میده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه عزیزم. دکترمن اصلا هنوز درباره این قرص چیزی نگفته..حالا هفته اینده رفتم پیشش میپرسم...من دیدم تو ...

اره گلم دقیقا منم سرچ کردم اکثرا از هفته های اول بارداری داشتن معمولا تا اخر بارداری.بعضیا هم زودتر قطع میکردن

راستش من نگرانم که سن بارداری من الان مناسب خوردن این دارو نباشه.چون توی این ماه ها ندیدم کسی بخوره این قرصو

بازم هرچی خدا بخواد.شایدم اصلا نیازی نباشه و من حساس شدم ...

سلام داروهای من سینال اف روزی دوتا 75 از روز 2 اچ ام جی روزی دوتا از روز 2 سیتراتاید از روز 6 روز ...

مریم جون منم ستروتاید داشتم..برا اینه ک جلو آزاد شدن تخمکای بالغ رو بگیره فک کنم