2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
سلام اینجا کسی هست با اسپرم صفر باردار شده باشه؟؟؟؟؟؟

مورفوی صفر منظورته؟

مورفوی همسر من صفر بود با کمی رسیدگی و خنکی و تعذیه ماسب طبع بین صفر و یک شد و مامان شدم.... 

یه چند نفر دیگه هم یادمه نتیجه گرفتن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا     دکترعارفی ،برام خراش نمیده،میگه چون یکبارخراش برات انجام شده اما اثری برات ...

نمیدونم عزیزم..... 

خوب میگفتی اون موقع مشکل ایمنی و انعقادی رو نشده بود و خراشم عملا بیهوده بوده..... 

بعد میگن مرحله به مرحله خوب مرحله به مرحله پیش رفتن اینارم داره دیگه..... 

فقط میخوان بگن فلان چیز اثر نکرده نمیگن که فلان کارو چون کنارش نکردیم بقیه تلاش‌ها هم بی‌نتیجه بوده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روشناجان دوستانی که شرایط شما رداشتن،پستت ر بخونن جوابت ر میدن

سهیلا جون من نمیگم نطر دکترت درست نیست چون شایدم خراش دوباره خوب نباشه ولی توجیهش قابل قبول نیست.... 

مثل این میمونه یه گروه موسیقی باشه گیتار زنه خوب نزنه و کار خراب بشه بعد بگن ویولونیستم کارش به در نمیخوره چون نتیجه خوب نیست..... 

🔴🔴🔴 سلام دوستان با کسب اجازه از تورک آنا جان و حمایت ایشان بلاخره بعد. از ماهها صفحه ای در ا ی ن ...

دست مریزاد..... 

انشالله که به منباء خیلی مفیدی بشه برای دوستان.... 

عزیز دلم ممنون از لطفت. راستش میخوام شنبه ازمایش بدم. اخه بی بی چک دیشب هم منفی بود پس حتی در صورت ب ...

انشالله شروه هفته خوبی در انتظارتونه.... 

نه عزیزم آزواسپرمی منظورمه😔

بله آزو هم بودن از دوستان که مادر شدن..... 

اگه اسپرم تو بافت ب ی ض ه پیدا کنن بله میشه..... 

صفحه اول رو نگاه کن درسته فقط خلاصه 600 و خورده ای صفحه اوله ولی اسامی با رنگ سبز آزرواسپرنی هستن..... 

نگاه کنی توشون نتیجه + هم داریم..... 

البته خوب بیش از ده برابر اون صفحات هستن که خلاصه نشدن.... 

بله آزو هم بودن از دوستان که مادر شدن.....  اگه اسپرم تو بافت ب ی ض ه پیدا کنن بله میشه.....&n ...

با اسپرم خودشون باردار شدن؟؟؟

کاش میتونستم پیداشون و کنم و ببینم دلیل صفر بودنشون چی بود😔

تا خدا هست زندگی هست...
دست مریزاد.....  انشالله که به منباء خیلی مفیدی بشه برای دوستان....

فدات شم عزیزم انشالله به لظف و حمایت شما و دوستان خوبم🌹🌹🙏🙏❤️❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
با اسپرم خودشون باردار شدن؟؟؟ کاش میتونستم پیداشون و کنم و ببینم دلیل صفر بودنشون چی بود😔

عزیزم بله..... 

خوب مطمئنا تونستن اسپرم از طریق بیوپسی پیدا کنن که باردار شدن..... 

بچه هاشونم اینایی که میگم به دنیا اومدن... 

اسم دقیقشو یادم نیست صفحه اولو نگاه کن..... 

مامانی ارغوان دو قلو به دنیا آورد.... 

من آزاده هستم.... 

خیلیا بودن الان اسماشون یادم نمیاد.... 

فدات شم عزیزم انشالله به لظف و حمایت شما و دوستان خوبم🌹🌹🙏🙏❤️❤️

از خودت چه خبر.... 

فکر کنم انتقال دادی + شدی درسته؟

خدا رو شكر كه به كمك خودش راه درست پيش پاتون گذاشته شد،، انشالله ب زودي خوش خبر هستين، ميشه لطف كنين ...

Apca .باید بالای 15  باشه ظاهرا.مال من 7 بود.و دکتر ها توی این سه سال این عدد رو ندیده بودن

عزیزم بله.....  خوب مطمئنا تونستن اسپرم از طریق بیوپسی پیدا کنن که باردار شدن.....  بچه ...

ان شاءالله واسه ما هم پیدا بشه...شوهرم ب طور مادرزادی لوله اسپرم بر براش تشکیل نشده..😔

تا خدا هست زندگی هست...