2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045265 بازدید | 684441 پست
اناجون شرمنده،اینجارورفتم ولی وقتی تاپیک شمارومیزنم روش ک پیامهای ذخیره شده بیان میره همون قسمت ک ال ...

عزیزم فکر کنم سایت مشکل داره..... 

من قبلا همین مسیر رو میرفتم میرفت تو پستهای ذخیره شده..... 

از نی نی یار کمک بگیر.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی یدونه بالا بودنشم انقدر مهمه؟ حالا دیروز رفتم پیش دکتر روز ۱۹ سیکلم بود بهش گفتم لک دیدم ام ...

عزیزم اون زمان که خانوم دکتر روالش این بود که حتی مثلا اگه ماکزیمم رنج یه سی دی 15 بود 13 به بالا را هم بالا در نظر می‌گرفت یعنی اینطور نبود که حتما باید بالاتر از ماکزیمم باشه..... 

فکر کنم دریادل جونم سی دی 19ش مشکلش تو این حدودا بود.... 

ازش بپرس..... 

اونم فکر کنم اولیو که افت بتا پیدا کرد دومیو دکتر سرم بهش داد..... 

البته ازش بپرس شایدم اشتباه یادم مونده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی مهربونم.چه ارامشی میدین همیشه با حرفاتون انا جونم ان شاالله همه چی خوب باشه.استرس دارم یکم.مید ...

نگران نباش بیشتر بحث رونق دکون بازارشونه.... 

دست بالا میگیرن که ملت رو بیشتر خرج رو دستشون بذارن..... 

نگران نکن خودتو..... 

بچه های ما اتفاقا احتمال اینکه سالم باشن خیلی خیلی خیلی بیشتره چون گلچین عزیزم..... 

از بهترین تخمک‌ها و اسپرما هستن..... 

تو فقط به این فکر کن با هوش بالایی که وروجکام ن دارن چه جوری از پس تربیت درستشون بر بیاییم..... 

چطوری روشون کار کنیم که استعداداشون حروم نشن.... 

@نفسی835       عزیزم خوبی؟نی نی‌ت خوبه؟راستی تو قرص ایزوکسوپرین رو استفاده میک ...

عزیزم دوفاستون تو مایه های پروژسترونه اگه اشتباه نکنم..... 

نمیشه گفت کارشون یکیه.... 

برا دردا خوبه چون برا درد پروژسترونم تجویز میشه..... 

ولی برا انقباض من دیدم معمولا ایزوپرین تجویز میشه..... 

یه راهنمایی دیگه نیاز دارم دوستان من روز دوم انتقال پاهام داشت از شدت سرما درد میکرد یخخخخ بود هرکی ...

عزیزم اگه رو شکم و کمر نباشه هر جایی دوست داری بذار..... 

خدا کنه برام دعا کنید . نمیتونم بهش فکر نکنم دلم  شوردافتاده دیشبم خیلی بد خوابیدم میترسم ا ...

متوجه نشدم چی گفتی عزیزم.... 

نمیدونم چقدر باید مراعت کتم.ممنون میشم کمکم کنیدگچیکار کنم سرگرم بشم فراموش کنم.چه کارای واقعا نکنم. ...

عزیزم خودتو با فیلم و سریال و کتاب و جدول و بافتنی و انواع ختم و موسیقی و هر چیزی که برات خوشایند باشه سرگرم کن..... 

من خودم نیت کرده بودم از روز پانکچر تا آز 100هزار صلوات بفرستم اصلا فرصت نمیکردم به چیزی فکر کنم..... 

عزیزم کلا روال عادی زندگیتو داری فقط با دور آرومش.... 

کارهای سنگین و جارو و کلا هر کاری که خستت میکنه انجام نمیدی..... 

فکرای + میکنی.... 

تغذیت مناسب طبعت باشه و به هیچ وجه از تغذیه هیچ کسی تقلید نکن..... 

آب زیاد بخور..... 

بعد انتقال یه بند نخواب پاشو هر از گاهی یه دوری توخونه بزن.... 

عزیزم خودتو با فیلم و سریال و کتاب و جدول و بافتنی و انواع ختم و موسیقی و هر چیزی که برات خوشایند با ...

الهی فداتشم مهربون.دیروز خیلب ارامش داشتم.دیشب تو خواب حالم بد بود.خوابای عج وجق میدیدم.هنوزم تو دلم انگار یه حالیه 

دیروز باهاشون خیلب حرف زدم 

حالا تهیم میگم نکنه میرم دسشوی بیان برن 

خلاصه 

فکرای الکی

دوستان پردنيزولون باعث درد معده ميشه؟ من يك هفتس پردنيزولون ميخورم و چند روزه درد معده رفتم از طرفي كارهاي دندونامو هم دارم همزمان انجام ميدم هته پيش چند روزي پروفن و آموكسي هم خوردم نميدونم اين درد معده مال چيه داغون شدم بخدا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 

عزيزان برام دعا كنيد فردا ديفرلين ميزنم و پس فردا خراش آندومتر ميدند 

آنا جون دكترم گفت بسته جنين 4 تايي تو باز ميكنيم و ريسك ميكنيم ميگذاريم بلاست بشه. ممكنه هيچكدومش بلاست نشه؟ يعني اگه بلاست نشه كلا سيكلم كنسل ميشه؟

اصفهان

اگه ميتوني بيا تهران يا برو كرمانشاه پيش چوبساز واسه موارد خاص هميشه يك راه حل داره 

دوستم با ذخيره نيم پيش صفار زاده تخمك كشي كرد كلا دو تا تخمك شد و يكدونه جنين كه اون يدونه رو فرش انتقال داد و نگرفت حالا اين دفه با چوبساز تو گاندي انجام داد خدارو شكر 5 تا جنين شده. نوع و دوز  دارو خيلي مهمه ولي اكثر دكتر همينجوري عين خط توليد كارخونه واسه همه بيمارا داروهاي يكسان ميدند