2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
سلام اناجون ي سوال دارم كسي بوده ك با ميكرو باردارشده باشه وطبيعي زايمان كرده باشه؟

بله عزیزم

حتما که نباید سزارین کنی....بسته به شرایطت اگر طبیعی بد باشه بهت میگن...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم حتما که نباید سزارین کنی....بسته به شرایطت اگر طبیعی بد باشه بهت میگن...

اخه دكترم گفت چون باميكروحامله شدي بايد حتما سزارين شي ولي خودم طبيعي دوس دارم گفتم ببينم كسي طبيعي زايمان كرده مشكلي براش بوجودنيومده

عزیزم خوش اومدی به خونه خودت.... برو متخصص نازایی....تا بررسی های مورد نیاز انجام بشه.....انشاله با ...

فدات عزیزدلم مرسی 

آره قبل از آی یو آی و لاپارا ،۳ دوره  لترزول خوردم ولی خب باردارنشدم که بعدش دیگه عکس رنگی انداختم و آی یو آی کردم و بعدشم لاپاراوهیسترو انجام دادم تمام مراحلم تو کلینیک تخصصیه دکترهرمزدبیراشرافی انجام دادم که متاسفانه همشم بی نتیجه شددیگه😔ولی دیگه کاملا ۲ ساله از وقتی که همسرم واریکوسل عمل کرده طبیعی اقدام می کنیم هیچ دارویی نخوردم. مرسی از دعای قشنگت دوست مهربونم انشالله قسمت و روزیه همه منتظرا نی نی های سالم و صالح آمین😍

عزیزم خوش اومدی به خونه خودت.... برو متخصص نازایی....تا بررسی های مورد نیاز انجام بشه.....انشاله با ...

ذخیره رو آزمایش دادم ولی حدود ۳ یا ۴ سال پیش که یادم نیس چندبود ولی دکتر نگفت که مشکلی هس متولد۷۱ هستم وهمسرم ۶۵

سلام اومدم با یه خبر بد😞😞😞نمیدونم چرا عادت کردم حتما بیام اینجا گزارش کار بدم. بی بی چکم منفی شد. ...

چرا زود بیبی گذاشتی😤😤😬😤

انشاله مثبتی

تو هنوز قوی هستی من میدونم  هیچ وقت کم نمیاری.....

جنینم خدا داده باز میسازی😉اگر لازم بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ذخیره رو آزمایش دادم ولی حدود ۳ یا ۴ سال پیش که یادم نیس چندبود ولی دکتر نگفت که مشکلی هس متولد۷۱ هس ...

برای همین میگم آز ذخیره مهمه

من خودم  سه سال پیش ذخیرم 5 بود سال گذشته به زیر 1.5 رسیده.....

به نظرم وقتی که برای اقدام طبیعی دادی کافی بوده دیگه برو سراغ دکتر و درمان انشاله بزودی زود مادر میشی....

اخه دكترم گفت چون باميكروحامله شدي بايد حتما سزارين شي ولي خودم طبيعي دوس دارم گفتم ببينم كسي طبيعي ...

من دیدم عزیزم طبیعی زایمان کردن.حتما دکترت طبق شرایطت گفته باید علت رو میپرسیدی....

چرا زود بیبی گذاشتی😤😤😬😤 انشاله مثبتی تو هنوز قوی هستی من میدونم  هیچ وقت کم نمیاری..... ...

چرا مریم جون ایندفعه دیگه واقعا کم اوردم خیلی خسته شدم. چقدر دکتر دارو سونو استرس!!؟امروز با خدا هم قهر کردم دیگه میدونم پیش خودش میگه من ادم ناشکری هستم نمیدونم شاید هم واقعا هستم ولی اخه به بچه چیه که اینهمه التماس و نذر و نیاز میکنم نمیده؟دیگه چیکار باید بکنم؟

چرا مریم جون ایندفعه دیگه واقعا کم اوردم خیلی خسته شدم. چقدر دکتر دارو سونو استرس!!؟امروز با خدا هم ...

من هنوز ای وی اف نکرده کم اوردم😫😫😫😫

واقعا حرفت با خدا درست و متین چون حرف منم هست😥😥😥من خیلی وقته التماس ها و نذر و نیازامو تعطیل کردم چقدر چله بر میداشتم....اونجوری با هر بار پرئود شدن از خدا زده میشدم باورت میشه.....الان نه دیگه فقط بچه میخوام ازش همین بدون نذر و نیاز😋😊

من هنوز ای وی اف نکرده کم اوردم😫😫😫😫 واقعا حرفت با خدا درست و متین چون حرف منم هست😥😥😥من خی ...

همسرم امروز که دید گریه میکنم میگم من دیگه با خدا حرفی ندارم گفت ببین خدا قوانین خودشو روی زمین داره اینطوری نمیشه که هروقت یه چیزی خواستیم دستشو بیاره وسط و قانون عوض کنه. منم دیگه میخوام فقط متکی به تن و بدن خودم باشم. از بدن خودم بخوام که بهم بچه بده از تمام گروها ی شکرگزاری و عرفان و مذهب و همه لفت دادم. دیگه هم نه نذر میکنم نه هیچی. اونوقت لااقل دیگه از خدا دلم نمیگیره 

همسرم امروز که دید گریه میکنم میگم من دیگه با خدا حرفی ندارم گفت ببین خدا قوانین خودشو روی زمین داره ...

آفرین....تو خدا رو بخاطر خودش بخوایی خیلی دلچسپ تره......

هر چیز که ما دوست داریم بشه و نمیشه اگر با اعتقاد قاطی بشه بد میشه .ما که معصوم نیستیم....فقط خدازدگی میاره برامون.....

من واقعا خدا رو دوست دارم چون حسش میکنم.....

هر ماه هم بعد از پرئودی کلی ناراحت میشم و دری وری میگم اما میدونم طبیعیه و خدا هم حق میده و نمیشنوه😄

من میگم هنوز امید داشته باش انشاله مثبت بشی

چرا مریم جون ایندفعه دیگه واقعا کم اوردم خیلی خسته شدم. چقدر دکتر دارو سونو استرس!!؟امروز با خدا هم ...

ازی جون اینجوری نکن با خودت ،،،حالا تو برو ازمایش بده بعدبیا بگو ،،،انشالله که بحق این روزای عزیزم نی نیت سرجاشه گلم نگران نباش استرسم به خودت نده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ان شاءالله که همیشه سالم و سلامت باشن و جمع خانوادتون گرمِ گرم😍🍀☘🌻

سلام عزیزم

میشه لطفا بگی اوایل بارداری چندتا امپول وشیاف پروژسترون داشتی وچه جوری دکتر کمش کرد؟الان چندتا پروژسترون داری؟دکتر طرازی چه جوری آمپولها رو کم می کنه یه باره قطعش می کنه؟از چه هفته ای؟

دوستم از اول بارداری یه شیاف ویه آمپول داره الان هفته ی ۹ بارداری هست ودکترش گفته از دوهفته ی دیگه آمپول پروژسترون رو قطع کنه ولی همچنان شیاف سیکلوژست ۴۰۰ رو بذاره ولی خودش نگرانه قطع آمپولش هست چون سخت باردار شده ممنون میشم کمکش کنی❤😘

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!