2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
باشه میگم آنا جون من امپولای بعد انتقالو دکتر متخصصم تو شهر خودمون گفته تا ۱۲ تمام بزن بعد اون بکن ی ...

نگران نباش معمولا بعد 12 هفته نیاز نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم،ببخشیدازبین شمادوستان کساییکه موفولوژی ودی اف همسرشون خوب نبوده وداروگرفتن،چقدتواز ...

عزیزم تغییر خوبیه..... 

بحث خنک کردنم رعایت میکنن؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالا یعنی پلی کیستیک .نرمالش چقده والا انقدر سرچ کردم دیونه شدم ب عددی نرسیدم ۲۴ سالمه 

دقیق نمیدونم .آناجان به پستتون برسن جوابتون ر میدن.من خودم چندسال پیش ذخیرم۴بود،پلی کیستیک بودم و هستم وتنبلی تخمدان دارم.اما باید به سن شماهم توجه کرد.بازآنا بهترمیدونن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
یه سوال دیگم دارم بچه ها،پیامهایی ک دوستداریم ذخیره کنیم علامت ذخیره روکه میزنیم این پیاماکجاذخیره م ...

بری تو نی نی سایت من پیداشون میکنی..... 

سلام بچه ها  خیلی ناراحتم اون یه دونه تخمک هم امروز رفتیم پرسیدیم جنین درست نشده حالا باید چیک ...

عزیزم انشالله این دفعه با تحریک تخمدان مناسب‌تر جواب بهتری میگیری..... 

بچها کسی می دونه این آزمایشا چیه دکتر از من گرفته؟

عزیزم آزهای هورمونی و ادراره.... 

بعدیم.... 

قند و چربی و سی بی سی و.... 

تستهای روتین هستن.... 

عزیزم تغییر خوبیه.....  بحث خنک کردنم رعایت میکنن؟؟؟؟

خب خداروشکر،ممنون آناجون،نه عزیزم میخواستم سرازمایش دوم خنگ نگهداشتنوامتحان کنم ببینم چقدتاثثرداره،امروزجواب ازمایشوگرفتیم،حالاازفردامیخوام شروکنم جریان خنک نگهداشتنووداروهم دوباره بایدببریم دکترتجویزکنه تاببینیم دوماه بعدچطورمیشه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام خانما ‌میشی فرق میکرو با ای وی اف و بگید ب من .من تو دوره ازمایشاتم تا طبق اون دارو بخورم برم س ...

عزیزم تقریبا یکی هستن فقط میکرو اسپرم داخل تخمک تزریق میشه ولی آی وی اف باید خودشون لقاح پیدا کنن..... 

الان اکثرا میکرو انجام میدن فقط چون اسم آی وی اف آشناتر از اسمش استفاده میشه..... 

سلام دوستان عزیزم،سه ماه پیش انتقال دادمو منفی شد،همه سونوگرافی های که قبل انتقال دادم خوب بود،امکان ...

ایمنی انعقادی چک کردی؟

جنین فریز دارین؟ 

سلام بچه ها من میخوام میکرو کنم..روز ۲۱پریودیم آمپول دکاپپتیل زدم...الان منتظرم تا پریود بشم روز سوم ...

بستگی به پاسخ بدنت داره..... 

سلام آنا جونی خوبی؟من دیروز جواب آز ایمنیمو گرفتمو بردم به دکتر ط رازی نشون دادم.اینجا میذارم شما هم ...

عزیزم خوب از دوستان بودن که فقط این سی دیشون مشکل داشت و با دارو جواب گرفتن.... 

نمیتونم قطعا بگم به خاطر این بوده ولی خوب احتمالش زیاده..... 

سلام بچه ها خوبین؟من برای فردا نوبت سونو ان تی داشتم.امروز هرچی زنگ میزنم مطب جواب نمیدن.بابام رفته ...

نگران نباش هفته بعدم میتونی بری.... 

تا 13 هفته و 6 روز جا داره..... 

ح

تا حالا دیر شدنات خیری توش بوده این دفعه هم میخواد جنسیتشو روکنه واسه همین ناز میکنه..... 

سلام خانما من از دی ماه تو صف انتقال بودم.امرور بلاخره موفق به انتقال شدم.بعد انتقال خیلی ارامش داشت ...

عزیزم انشالله دو هفته دیگه با بتای تپلت یه حس زیبا رو تجربه میکنی.... 

بچه ها سلام یه سوال خواهش میکنم هرکی میتونه معاینه کنه و راهنمایی کنه راستش یه بار یه دوستی بهم م ...

وااااا بسمه الله !!این حرفا چیه دختر؟زمان بوعلی سینا هم این کارها رو واسه تشخیص بارداری نمیکردن. از این کارها نکنیا