2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045278 بازدید | 684446 پست

دوستان باردار😘خدا گلهاتون رو به سلامت بغلتون بذاره  به حق امام جواد (ع) 

ممنون میشم شما هم بگید چند تا آمپول پروژسترون داشتید وچه هفته ای وچه جوری دکتر قطعش کرد؟شیاف رو چطور؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
همسرم امروز که دید گریه میکنم میگم من دیگه با خدا حرفی ندارم گفت ببین خدا قوانین خودشو روی زمین داره ...

آزی جون از وقتی پیام دادی هر چی اومدم..یه چیزی برات بنویسم.ندونستم چی بگم چون دیدم خیلی دلگیری😞

برات از خدا آرامش آرزومندم فقط..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان باردار😘خدا گلهاتون رو به سلامت بغلتون بذاره  به حق امام جواد (ع)  ممنون میشم شما ...

عزیزم.منکه امپول فقط3روز اول داشتم..بعدش روزی دوتا شیاف ک الان 8هفته هستم هنوز دارم استفاده میکنم وقطع نشده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم.منکه امپول فقط3روز اول داشتم..بعدش روزی دوتا شیاف ک الان 8هفته هستم هنوز دارم استفاده میکنم وق ...

ممنون عزیزم از لطفت 😘دوتا شیاف سیکلوژست ۴۰۰ دارید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
ممنون عزیزم از لطفت 😘دوتا شیاف سیکلوژست ۴۰۰ دارید؟

اره عزیزم..روزی دوتا...هر12ساعتی

اره عزیزم..روزی دوتا...هر12ساعتی

ممنون از کمکت 😘ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت گلت رو بغل بگیری❤

ممنون از کمکت 😘ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت گلت رو بغل بگیری❤

ممنون گلم...انشاءالله بزودی قسمت خودت😙

ببخشید دوستان هی سوال میپرسم😉، تو سیکلم علاوه بر گونال روزی 150 واحد گفت از روز 4 تا 14 پریودی قرص دگزا متازون هم روزی یه دونه، اینو نمیدونین برا چی هست؟ و اینکه من روزی 45 دقیقه پیاده روی داشتم با شروع سیکلم هم ادامه بدم، مشکلی نداره؟ 

سلام دوستای گلم چند روز نبودم درگیر دندون پزشکی بودن گفتم قبل انتقال درستشون کنم که وقتی مامان میشم دگه دندونم درد نگیره😍آزی جون تا آزمایش ندادی امیدتو از دست نده،زین جون امیدوارم قلب اون یکی فندوقتم بزنه و با حال خوبت برا منم دعا کنی،راستی بچها منم اون ماه دو بار پریود شدم و دوتا دندونم عصب کشی کردم خیییییلیییی ضعیف شدم میشه راهنماییم کنید چجوری خودمو تقویت کنم 

ببخشید دوستان هی سوال میپرسم😉، تو سیکلم علاوه بر گونال روزی 150 واحد گفت از روز 4 تا 14 پریودی قرص ...

منم سوالمه که ورزش سبک بده یا خوب موقع مصرف دارو و امپول🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ببخش عزیزم میشه بگی خراش چیه 

عزیزم تا جایی که خوندم ماه قبل از انتقال رحم رو خراش میدن که باعث میشه لانه گزینی بهتر انجام بشه ،منم گفتم امتحان کنم دگه امیدم به دستای خداست که گره زتدگیمو باز کنه التماس دعا😍