2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045419 بازدید | 684466 پست
دوستای گلم چند مدتیه همسرم کسالت داره امروز رفته دکتر تورو خدا دعا کنین چیزی نباشه و زود زود خوب بشه ...

سلام دوستان ، آنا جون نگران نباش ان شا الله كه مشكلي نيست و حال همسرتون خيلي زود خوب ميشه . همسر من هم به خاطر پدرش از بعد از عيد خيلي درگيره و تقريبا چند روز هست يك شب در ميان پيش پدرش هست ، خيلي احساس دلتنگي دارم ، ان شا الله كه مشكلات همه حل بشه و همسر شما هم هيچ مشكلي نداشته باشه .

چقدر سختی کشیدی.....بعد از اینهمه فولی و استفاده دارو🙁 یه دونه کاکل زری😶 انشاله بشه پرچم سبز برات ...

ممنون برا دعای قشنگت عزیز دلم 

اره بخدا تازه پولشم با فروختن النگوهام دادیم حالا این یه دونه هم چهارشنبه معلوم میشه کیفیتش چی هست 

هزینه انتقالهم بادارو وویزیت نزدیک 2تومن درمیاد خیلی ریسکه که بخوام انتقال بدم 

شوهرم میگه البته نظر خودمم هست یه بار دیگه پانکچر بشم وسیکل ازاول شروع کنم پولم که نداریم  ولی خرداد جابه جایی داریم 5تومن پول پیش خونه برمیداریم برا دوباره سیکل میکرو یه جا به رهن کمتر اجاره میکنیم تا ببینم خدا میخواد باما چیکار کنه

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتخاب دارو اشتباه بوده اكثر دكترا به همه  گنال اف و سينال اف و .. ميدند اصلا دقت نميكنند كه هر ...

اره راست میگی تازه دکتر احمدی تو اصفهان تو مرکزه همه سرودست میشکونن براش اینجوری کرد با من 

19تا hmgمارک کارما زدم یه گونال 900 واحدی زدم 3تا سیتروتاید زدم یه دونهhcgزدم به امید پانکچر بعدی که دکتر کلانتری بعد پانکچر سونو کرد وگف به هیچ عنوان نمیشه پانکچر کرد تخمدانات منفجرمیشن شیاف وقرص وامپول ستروتاید داد تا فولیکولا پس بزنن

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
بعد از ٥سال درمان وعمل و كلى دارو من هم بالاخره به ارزو رسيدم چهارشنبه اى كه گذشت  جمع دو نفر ...

مبارك باشه عزيزم ورود اين آقا پسر گل به زندگيتون ، ان شا الله زود زود قسمت همه منتظرها بشه از اين گل هاي خوشبوي بهشتي .

ممنون برا دعای قشنگت عزیز دلم  اره بخدا تازه پولشم با فروختن النگوهام دادیم حالا این یه دونه ه ...

انشالله که معجزه دامنتو سبز میکنه  و نیاز به برنامه ریزی پانکچر مجدد و هزینه دوباره نداری

ممنون برا دعای قشنگت عزیز دلم  اره بخدا تازه پولشم با فروختن النگوهام دادیم حالا این یه دونه ه ...

عزيزم ان شا الله كه اين روزها براي شما هم تمام ميشه و به زودي فقط براي ني ني خودتون خرج ميكني و خدا كمكت ميكنه خانمي .

سلام دوستان ، آنا جون نگران نباش ان شا الله كه مشكلي نيست و حال همسرتون خيلي زود خوب ميشه . همسر من ...

مامان سبحان جون  انشاله پدر شوهرت بهترین حال براش رقم بخوره. دلتنگی هم بجون بخر  که دعای پدر و مادر در حق اولادش حلاله مشکلاته.....مخصوصا وقتی بیمارن  و میبینن بچشون هواشون رو داره......خدا خیلی خوب جواب میده در این دنیا این مورد رو🤗

من خودم بشخصه در این مورد آرامش دارم که اگر ارامشی در زندگیم هست از دعای پدرم درحقمه و پدر شوهرم....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

&&&&&

من انتظار مثبت شدن چند نفرم

آزی جان تاریخ تو از دستم رفته🤔همین روزا باید باشه آزت؟درسته

و یکی دیگه از دوستای خوبمون که انشاله بیاد خبر مثبت شدنش رو بده🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

انشاله خدای مهربون بزودی براتون جبران میکنه.....

انصافن خرجش که زیاده اما خواهرجون من شما اول اخر پول رو جور میکنی که پس نزار فکرش اذیتت کنه...این مورد رو بسپار به همسرت.

انشاله بعدا ده تا النگو بیشتر میخری......دعا میکنم مامان بشی بزودی و لذت ببری از صدای شیرین بچتون😍

آنا جون من ماه بعد انتقال دارم  جمعه اين هفته 21 سيكلم گفتن ديفرلين بزن و فرداش كه ميشه 22 سيك ...

عزیزم دیرتر منظورم تو یه سیکل نبود..... 

منظورم این بود بعد خراش هر چه قدر تعداد پریودت کمتر باشه اثرش بیشتر میمونه..... 

چون با هر ریزش دیوار مثل این میمونه عمق زخم و اثرش کمتر بشه فکر کن رو دیوار خراش دادن هر چه قدر بیشتر سمباده بزنن محوتر میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره عزیزم همون فولیکول ولی خب دکتر 3تاشو دراورد بقیشو به امید پانکچر بعدی در نیوردن که دیگه هم پانکچ ...

عزیزم مطمئنا سه تایی که‌در آوردن فکر میکردن به بلوغ رسیده و احتمالا بزرگترین سایزا بوده..... 

بی شک وقتی از این سه تا به ظاهر خوب دوتاش نارس بوده احتمالا بقیشم خوب نبودن..... 

به احتمال زیاد برا همین ترجیح دادن یه پانکچر دیگه بی‌نتیجه انجام نشه..... 

انشالله همین یه دونه درونه برات میمونه و میشه مونستون..... 

دفعه بعد احتمالا با احتیاط بیشتری تخمداناتو تحریک کنن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم تک نک نتونستم تشکر کنم ولی از همینجا دست تک تکتون رو میبوسم..... 

دوستای گلم چند مدتیه همسرم کسالت داره امروز رفته دکتر تورو خدا دعا کنین چیزی نباشه و زود زود خوب بشه ...

انا جون ان شاءالله چیز مهمی نیست و با چندتا قرص و دارو خوب بشن عزیزم

خدا جونم شکرت...