2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684464 پست

دوستای گلم چند مدتیه همسرم کسالت داره امروز رفته دکتر تورو خدا دعا کنین چیزی نباشه و زود زود خوب بشه...... 

خیلی دلم گرفته که تنهایی رفته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستای گلم چند مدتیه همسرم کسالت داره امروز رفته دکتر تورو خدا دعا کنین چیزی نباشه و زود زود خوب بشه ...

آنا جونم....انشاءالله که بلا دوره از همسرتون...نگران نباشین عزیزم...دعای خیر ما وهمه دوستان همیشه بدرقه شما وخانوادتون هست..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از ٥سال درمان وعمل و كلى دارو من هم بالاخره به ارزو رسيدم چهارشنبه اى كه گذشت  جمع دو نفر ...

ای خدا😍😍😍😍😍جان دلم😍😍مبارکت باشه عزیزم. قدمش خیر باشه و زیر سایه پدر مادر صحیح و سالم بزرگ بشه😘😘😘خدایا در رحمتت رو به روی تمام کسایی که تا حالا لذت دیدن و در اغوش کشیدن این فرشته ها رو نداشتن باز کن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دوستای گلم چند مدتیه همسرم کسالت داره امروز رفته دکتر تورو خدا دعا کنین چیزی نباشه و زود زود خوب بشه ...

ان شاءالله که همیشه سالم و سلامت باشن و جمع خانوادتون گرمِ گرم😍🍀☘🌻

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
آنا جونم....انشاءالله که بلا دوره از همسرتون...نگران نباشین عزیزم...دعای خیر ما وهمه دوستان همیشه بد ...

فدات بشم..... 

خدا میدونه که دلم به دعاهای ناب شما قرصه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

فداتون بشم دوستای گلم..... 

دلم به همین دلهای مهربون و دعاهاتون گرمه.... 

عزیزم.....حتما خدا پشت وپناهشه.....و هیچ مشکلی نیست انشاله به یه قرص و دوای ساده کسالتش بر طرف میشه.....و شادی بدلت برمیگرده....

همینکه دلت همراهش هست دنیای ی می ارزه...120 سال سایتون بر سر بچه های نازتون مستدام دختر ترک من😙😚

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بعد از ٥سال درمان وعمل و كلى دارو من هم بالاخره به ارزو رسيدم چهارشنبه اى كه گذشت جمع دو نفر ...

ای جونم چه گل پسر شیرینی😍😍😍هزار ماشاالله خدا حفظش کنه عزیزم 

خدا جونم شکرت...

آنا جون من ماه بعد انتقال دارم 

جمعه اين هفته 21 سيكلم گفتن ديفرلين بزن و فرداش كه ميشه 22 سيكل گفتن كه برم خراش اندومتر. دكترم گفت از روزيكه ديفرلين ميزني تا روزي كه پريود ميشي و حتي تا روز سوم پريودت ميتونيم خراش بديم 

يك جايي ديدم شما نوشته بودين خراش هرچي ديرتر داده بشه بهتره؟ درسته يا من اشتباه ميكنم؟ بنظرت بگم بندازن هفته بعد كه بشه 28 سيكلم اقلا تا انتقال فاصلش كمتر باشه؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم تخمکات 33 تا نبودن فولیکول 33 تا بودن.....  همین خودش به این معنیه که دکترت خوب عمل نکرد ...

اره عزیزم همون فولیکول ولی خب دکتر 3تاشو دراورد بقیشو به امید پانکچر بعدی در نیوردن که دیگه هم پانکچر نشدم 

از ازمایشگاه هم زنگ زدم پرسیدم گف 3تاکه دراوردیم دوتاش نارس بود یکیش لقاح دادیم تا چهارشنبه معلوم میشه چی میشه

خداجونم شکرت بابت نعمتهای که بهم دادی😍
اره عزیزم همون فولیکول ولی خب دکتر 3تاشو دراورد بقیشو به امید پانکچر بعدی در نیوردن که دیگه هم پانکچ ...

چقدر سختی کشیدی.....بعد از اینهمه فولی و استفاده دارو🙁 یه دونه کاکل زری😶 انشاله بشه پرچم سبز برات همین یه دونه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
اره عزیزم همون فولیکول ولی خب دکتر 3تاشو دراورد بقیشو به امید پانکچر بعدی در نیوردن که دیگه هم پانکچ ...

انتخاب دارو اشتباه بوده اكثر دكترا به همه  گنال اف و سينال اف و .. ميدند اصلا دقت نميكنند كه هركسي شرايط خاص خودشو داره واقعا بيسوادي تو جامعه پزشكي بيداد ميكنه بيمار ناچاره بره اقلا 20 تا دكتر ببينه تا يكيشونو انتخاب كنه تازه بعدشم معلوم نيستدرست انتخاب كرده باشيم 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم