2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045415 بازدید | 684464 پست
مامان سبحان جون  انشاله پدر شوهرت بهترین حال براش رقم بخوره. دلتنگی هم بجون بخر  که دعای پ ...

بله مريم جون واقعا همينطوره من خودم حتي به دعاي پدر و مادر وقتي دستشون از دنيا كوتاه هم هست اعتقاد دارم ، خودم روز قبل از انتقال جنين براي دخترم با اينكه مزار پدرم توي يك شهر ديگه هست رفتم و ازش خواستم كه كمكم كنه تا بتونم نتيجه بگيرم . مطمئنم هر چي كه داريم از دعاي بزرگترهامون هست .

ممنون برا دعای قشنگت عزیز دلم  اره بخدا تازه پولشم با فروختن النگوهام دادیم حالا این یه دونه ه ...

وای داغ دلم رتازه کردی😥

من قبل عید تخمک کشی کردم،اما هنوز تو پول انتقال موندیم.... بعضی وقتها چنان دلم پر میکشه برم انتقال بدم اماوقتی حساب کتاب میکنم میبینم پولی که بیمارستان میگیره( دومیلیون و دویست تومان)ر هنوز جورنکردیم،هنوز هزینه خراش و پی آرپی و سرم و.....پیشکش😥 بعدمیشینم سرجام سنگین و رنگین😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم تک نک نتونستم تشکر کنم ولی از همینجا دست تک تکتون رو میبوسم..... 

دم اذان مغربه، همین جا دعا میکنیم که همسرت اصلا نیازی به دوا ودرمون هم نداشته باشه وشاد وخرم بیادبگه بهت که دکتر گفته چیزیش نیست واز صدتا جوون بیست ساله هم سرحال تره😂😂😂

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیز دل ممنون که به یادم هستی😍😍پنجشنبه باید آز بدم

الهی که باخبرخوش بیای،الهی که دوقلوباشن🙏🙏

وای داغ دلم رتازه کردی😥 من قبل عید تخمک کشی کردم،اما هنوز تو پول انتقال موندیم.... بعضی وقتها چنان ...

عزیزم انشالله هزینه انتقالت  از خزانه غیب الهی به بهترین شکل مهیا بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم انشالله هزینه انتقالت  از خزانه غیب الهی به بهترین شکل مهیا بشه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بله مريم جون واقعا همينطوره من خودم حتي به دعاي پدر و مادر وقتي دستشون از دنيا كوتاه هم هست اعتقاد د ...

انشاله بتونیم خوب باشیم همیشه.....

من پدرم رو حدود 11 ساله از دست دادم پسرم یکسال بعد از پدرم دنیا اومد🙁  انگار زندس و همیشه میگم دعا کن برام 😂 شوهرم مسخرم میکنه😅

پدر شوهرم هم 4 ساله عمرشو داده شما شوهرم بین بچه هاش تنها پسری بود که بهش میرسید....حتما دعاش پشتشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
وای داغ دلم رتازه کردی😥 من قبل عید تخمک کشی کردم،اما هنوز تو پول انتقال موندیم.... بعضی وقتها چنان ...

عزیزم خدا بزرگه.........

تو این چند سال دعام با خدا این بود که کاش لایقم میکردی مادر میشدم و هزینه درمانی که قراره انجام بدم، بدم به کسی دیگه،

اما خدا نخواست گفت بزار برا درمان خودت😂😋

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم خدا بزرگه......... تو این چند سال دعام با خدا این بود که کاش لایقم میکردی مادر میشدم و هزینه ...

مریم ماقبل عید بامکمل ها وهزینه پانکچر،۱۵میلیون تومان خرج پانکچرمون شد......واقعا جیبمون خالی شد واقعا😂😂😂😂😂😂

یعنی سه ماه زمستون ،ما ۱۵میلیون خرجمون شد😎😎😎😎

دوستای گلم چند مدتیه همسرم کسالت داره امروز رفته دکتر تورو خدا دعا کنین چیزی نباشه و زود زود خوب بشه ...

آنا جون الان پیامتون دیدم 

انشالله بزودی. زود. بهبودی حاصل بشه و حال همتون خوب. باشه 🙏❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم دیرتر منظورم تو یه سیکل نبود.....  منظورم این بود بعد خراش هر چه قدر تعداد پریودت کمتر ب ...

🌷🌷🌷🌷خانما هر كي ميدونه جواب بده 

سلام عزيزان 

اين ماه دكتر گفته بود برم برا انتقال 

ولي پريودم ١٠روز عقب افتاد رفتم برام دوتا امپول داد پريود بشم 

تا حالا برا پريود امپول نزده بودم هميشه خودم سر موقع پريود ميشدم ، الان ٦روز بعد از امپول گذشته باز هنوز نشدم 

دوباره بايد برم دكتر يا ممكنه پريود بشم ؟؟؟؟

خيلي ناراحتم نميدونم چرا اينقدر كش دار شد 

از قبل عيد كه تخمك كشي داشتم روزا سخت ميگذره ، كاشكي تموم بشن اين روزا 😕😕

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بله مريم جون واقعا همينطوره من خودم حتي به دعاي پدر و مادر وقتي دستشون از دنيا كوتاه هم هست اعتقاد د ...

عزیزم روح پدرت شاد باشه و مکانش جنت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
 🌷🌷🌷🌷خانما هر كي ميدونه جواب بده  سلام عزيزان  اين ماه دكتر گفته بود برم ب ...

عزیزم آز بارداری دادی؟؟؟؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مریم ماقبل عید بامکمل ها وهزینه پانکچر،۱۵میلیون تومان خرج پانکچرمون شد......واقعا جیبمون خالی شد واق ...

عزیزم انشالله خدا خودش میرسونه.....