2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045765 بازدید | 684483 پست
عزیزم خوب بالاست دیگه.....  احتمالا بعد +شدنم بالاتر میره و رنج نرمال رو رد میکنه.....  ...

آنا جون من احتمالا دوشنبه برم سونو برا سیکل انتقال.یعنی سریعا برم دکتر غدد برا تیروئیدم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم انتقال جنینات سخته و ریسک داره.....  کاش همین تهران پانکچر کرده بودی....

راستش آناجون تصمیم گرفتم برم انتقال این 6تا هم انتقال بدم نشد برم یزد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا میفهممت.....  روحا و حسما و مالیات الان کم هزینه نکردی.....  کاش با ط ر ا ز ی هم ا ...

چی بگم والا

بچه ها من روز چهارشنبه یکم خونریزی داشتم بعدش شد لکه قهوه ای پنجشنبه صبح رفتم پیش دکترم سونو کرد خدارو شکر قلب بچم میزدو سالم بود واسم ده تا آمپول پروژستورن نوشت و شیافمو ۳ تا کرد.کسی بوده که دچار لکه بینی شده باشه بچه اش سالم به دنیا اومده باشه؟ دکترم گفت خونریزی پشتِ جفته

سلام دوستان خوبین  یکم از خودم بگم این روزا خیلی خیلی سخته ام و واقعا کم اوردم و نمیدونم ...

خب عزیزم اگه مشکل از کیفیت تخمکه که میتونی بهبودش بدی. با ورزش و مولتی ویتامین این که مشکلی نیست. اینوفولیک هم شنیدم خیلی خوبه. فقط باید یکم صبوری کنی   این راه خیلی سخته و صبر و حوصله زیاد میخواد منم کم طاقت شدم نمیدونم چرا به خودم اینقدر ظلم میکنم امروز همش دلم میخواست گریه کنم ولی میدونم یه روز شاد میاد و وقتی به گذشته نگاه میکنیم خوشحال میشیم که کم نیوردیم و ادامه دادیم. یا علی بگو دوباره شروع کن خواهر

سلام دوستان خوبین  یکم از خودم بگم این روزا خیلی خیلی سخته ام و واقعا کم اوردم و نمیدونم ...

سلام الهام عزيز ، خانمي واقعا راست ميگي خيلي سخته خانمي ، مخصوصا كه راه دور هم هستي غم غربت هم يه جوري بهش اضافه ميشه ، باور كن من كه هميشه به ياد شما و همه دوستان گلم هست ، ان شا الله كه خدا خودش كمكت كنه و صبر اين راه رو بهت بده عزيزم و خيلي زود ميوه شيرين صبرت رو بچشي .

بچه ها من روز چهارشنبه یکم خونریزی داشتم بعدش شد لکه قهوه ای پنجشنبه صبح رفتم پیش دکترم سونو کرد خدا ...

عزيزم نگران نباش ، فقط استراحت كن و آب زياد بخور و داروهات رو به موقع استاده كن ، همه ما اكثرا اين لكه بيني ها رو داشتيم ، من در بارداري قبليم كه با آي وي اف بود اوايل كمي خونريزي و لكه بيني داشتم و خدا رو شكر دخترم براي خودش خانمي شده الان و توي اين بارداري هم كه طبيعي باردار شدم هفته ١١ خونريزي خيلي شديد داشتم و تا يك ماه هم لكه بيني داشتم و خدا رو شكر تا الان كه مشكلي نداشتم ، بايد توكل كنيم به خدا و ني ني هامون رو به خودش بسپاريم .

عزيزم نگران نباش ، فقط استراحت كن و آب زياد بخور و داروهات رو به موقع استاده كن ، همه ما اكثرا اين ل ...

مرسی عزیزم ممنونم که واسم وقت گذاشتی و جواب دادی😘😘😘 من که مُردمو زنده شدم تا خودمو رسوندم پیش دکترمو و سونو شدم همش فکر میکردم دور از جون بچم چیزیش شده

گلم منم دو سری پانکچر کردم سری اول هر هشت تا پوک بودن سری دوم دوتا ش بی بقیه سی بودن، بار آخر نزدیک یک سال مکمل استفاده کردم، کیوتن، رویال ژل، ب شیش، ب12، ویتامین دی، دو سه ماه فرتیل لایت و اووبوست، و پیاده روی، و استرس رو تا حد امکان آوردم پایین، این سری خداروشکر دکتر از کیفیت تخمک راضی بود 

به خدا تخت جفتیم یه جنین تشکیل شده بود براش، اونم دکتر گفت به شدت ضعیفه، با همون یه جنین باردار شد نه ماه بارداری عالی بدون هیچ گونه مشکلی الان بچه اش یک سالشه خدا بخواد همه چی میشه همه ی این کیفیت و و... کشکه، من این سری هم با تخمک عالی انتقال دادم منفی شد دکتر مونده بود تعجب چون خدا نخواست نشد به اینا نیست به خذا

الهام جون من امروز نزدیک یک ساعتی گریه کردم، همه ی ما تو یه شرایطم، وقتی من خودم گریه میکنم دلم سبک میشه، وقتی گزیه نکنم بد اخلاق پرخاشگر عصبی و.....، خودم دیگه از خودم بدم میاد به خاطر اخلاق های بدم، تمام روز با خودم حرف میزنم که درست میشه دلداری میدم خودمو و... بعضی وقتها هم دلم فقط با گریه اروم میشه و میگم خدایا چون تو میبینی حالمو غمی نیست