2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045756 بازدید | 684483 پست
سلام ببخشید من اگه دو قلو بخوام با جنسیت مشخص میشه؟احتمالش چقدر ؟

دکتر البرزی خیلی وقت دیر میده اما در سایت دکتر تو روزای شنبه فکر کنم انلاین ممکنه وقت باز بشه برات.....اگر خواستی روز شنبه امتحان کن

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانوما به راهنماییتون نیاز دارم میشه .. من رفتم دکتر بهم گفت یه لولت عفونتی شده ولی چون یه لوله دیگ ...

والا تصمیم گیری سخته..... 

میتونی قبلش يه پانکچر داشته باشی اگه کیفیت تخمک ات خوب بودن که فبها.... 

نه که لاپرا کنی و لوله رو بردارن بعد مجدد پانکچر بشی..... 

در کل تصمیم. یری سخته اما اگه از نظر جسمی و مالی توانشو داشته باشی دوبار پانکچر شاید گزینه بهتری باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها  رفتم سونو دو تا جنین بودش یکیش قلبش میزد و اون یکی قلبش نمیزد گفت ک ده روز دیگه ب ...

دیدی گلم؟؟؟؟؟ 

تورو خدا به خاطر وروجکات شده یه کم دیگه این سوالای عجیب و غریب رو ول کن..... 

دیگه بچسب به خوشی و فقط به چیزای خوب خوب فکر کن..... 

بازم تبریک میگم..... 

گوارای وجودت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
با دعاهای تک تک شما شد . راستی اختلاف سن هم نداشت همون شش هفته و سه روز بودش یعنی اون یکی هم قلبش تش ...

هنوز هیچی نشده شروع کردی..... 

تو فقط و فقط به چیزای خوب فکر کن و بگو خدایا اگه در توانم میبینی دومین قلب خوشگلش بزنه..... 

سلام دوستان.

من چهارمين پريود بعد از سقطم رو ميگذورنم.نميدونم چرا اينجوري شدم.ماه پيش كه دوازده روز زودتر پريود شدم حجمش هم خوب بود.اين يك هفته لكه بيني قهوه اي داشتم بعدش دو روز پريود شدم اونم حجم كم.من راستش ماه پيش يك تنش عصبي شديد رو پشت سر گذاشتم يك هفته هم قرص اعصاب خوردم از ترس اينكه تنبلي تخمدانمو بيشتر كنه قطعش كردم.من پلي كيستيك هستم.ممكنه بخاطر اين جريان يايسه شده باشم.منظورم همون فشار عصبيه.خسته شدم از بس رفتم دكتر و ازمايش.من پارسال هر ماه سونو و ازمايش و دكتر رفتم😔

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلاممممم سلامم عزیزدلمم خوبی 😍🌹  تازه سایت  اومدم پ رو دیدم ممنونم که بیادم بودی مهربون ...

عزیزم عظمت معجزه رو میبینی؟؟؟؟؟ 

انشالله به زودی یکیشم قسمت خودت بشه..... 

آنقدر این دکترا تون دو تا جنین انتقال ندادن آخرش خدا خودش برات دست به کار میشه و دوقلو باردار میشی.... 

سلام آنا جان و دوستان عزیز من به امید خدا پس فردا میخوام برم آزمایشای ایمنی و انعقادی رو انجام بدم.ر ...

عزیزم فقط روز قبلش گوشت نخور احتیاطا..... 

باورت میشه توان ندارم؟حاضرم همین الان 500میلیون هزینه کنم فقط یکی مطمئن بهم بگه این آخرین باره

کاملا میفهممت..... 

روحا و حسما و مالیات الان کم هزینه نکردی..... 

کاش با ط ر ا ز ی هم امتحان میکردی..... 

سلام ببخشید میشه یکم راهنماییم کنید می خوام ای وی اف انجام بدم منتها شهرستانم باید برم مرکز استان مر ...

عزیزم ببین تو این کار شرط اول صبوریه..... 

خوب طول سیکلت به نوع سیکلی که برات مناسبه و درنظر میگیرن بستگی داره..... 

ولی در کل کار اصلیت و برو بیات از روزای اول پریودی که قراره تحریک تخمدان داشته باشی شروع میشه..... 

ما فرص کنیم به اون مرحله رسیده باشی..... 

ماه قبلشم با ال دی داشتی یا ال دی با سینافکت یا ال دی با دیفیرلین و..... با کلا هیچی نداشتی..... 

که اون نهایت یه سونو روز اول تا سوم سیکل داشتی و یکیم شاید وسطای سیکل..... 

حالا فرص کن اینو گذروندی..... 

حالا پریود که شدی روز اول تا سوم میری سونو داروهات تعیین میشن..... 

از روز دوم سوم معمولا تزریقات شروع میشن..... 

سونوی بعدی معمولا 7-٨ سیکلت هست..... 

بعدش دیگه دو سه روز یه بار سونو داری تا وقتی سایز فولیکولهات به 17-18 برسن..... 

بعد هاش سی جی با بقیه مشابهاتش تجویز میشه و 36 ساعت بعد تزریق‌ عمل پانکچر داری با بیهوشی..... 

بعد همون روز عمل همسرتم نمونه میده..... 

البته 2-3 روز قبلش حتما به بار تخلیه باید باشه که اسپرم تازه باشن..... 

بعد جنین تشکیل میدن..... 

چند روز بعد اگه بدنت آماده انتقال باشه انتقال میدن به رحمت نه که فریز میکنن برا بعد..... 

ذخیره تخمدانت چند هست؟ 

همون تست amh منظورمه!!! 

سلام کسی میتونه تفسیر ازمایش غربالگری مرحله دوممو بگه لطفا اخر هفته هفده رفتم آزمایش غربالگری اولم ...

عزیزم والا من دقیق نمیدونم چون این تستها و ندادم اما به نظرم همه چی خوبه چون نتیجه میگه از سندرمها در امانی.... 

انشالله که چیزی نیست.... 

والا تصمیم گیری سخته.....  میتونی قبلش يه پانکچر داشته باشی اگه کیفیت تخمک ات خوب بودن که فبها ...

یعنی دوباره داروهارو تکرار کنم دوست ندارم زیاد بخورم این داروهارو ولی فکر خوبیه به دکترم بگم ببینم چی میگه آنا جون شما چرا این پیشنهاد دادین ؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم عظمت معجزه رو میبینی؟؟؟؟؟  انشالله به زودی یکیشم قسمت خودت بشه.....  آنقدر این دکت ...

آنا جون بنظرت چکار کنم مرکز ای کی اف دکتر آز ندارن .....شکست اسپرم رو برم آز تایید شده  بیرون؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

سلام

مریمم اولش پرولاکتینم بالا بود الحمدلله با دارو پایین اومد و کنترل شد 

بعد ازیه مدت که باردار نشدم همسرم آزمایش داد دکتر گفت تحرکش کمه طبیعی نمیشید باید IUI کنید

سه بار IUI ناموفق داشتیم البته دفعه دوم چند روز بتام بالا رفت ولی بعد افتادم به خ و ن ر ی ز ی و تمام   

بعد گفتن باید میکرو کنید همسرم مجدد رفت دکتر، دکترش گفت من ترجیح میدم شماعمل واریکوسل انجام بدید ازلحاظ هزینه منظقیتره اگه جواب نگرفتید برید میکرو

خرداد 97 عمل کرد، سه ماه بعد آزمایش داد الحمدلله جواب آزمایششون خیلی خوب بود خیلی و عمل روی تحرک و شکل ا س پ ر م تاثیر به سزایی داشت 

گفتن شش ماه تا یک سال طبیعی اقدام کنید نشد میکرو کنید 

الان خرداد میشه یک سال 

ما تصمیم گرفتیم این ماه میکرو کنیم الحمدلله در حال حاضر هیچ کودوممون مشکل نداریم و جزو ناباروری ناشناخته محسوب میشیم 

امروز سوم دورمه اگه خدابخواد و دکترم باشه میخوام برم سونو برام دعا کنید    

خدایا دوستت دارم، بخاطر همه نعمتات شکر، برای رحمتت بهم توفیق شکرگذاری و برای حکمتت توفیق صبر عطا کن   
آره گلم دعام کن ک اون یکی هم تشکیل بشه

عزیزم دردونه هات مبارک😍🌻☘🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀