2777
2789
عنوان

مجردا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 195 پست
من نگران نیستم .حرف من اینه شاید ده درصد مردا خائن باشن و همین مقدار هم زن ها

شما زیادی خوشبین هستین من مشاوره میدم از سال ۹۵ و خیییلی مردها رو درست میشناسم خیانت زن ها دلایل پیچیده تری داره ولی مردا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم چه رابطه های مگه داشته؟

گفتن نداره ولی راحت باهر کی از راه برسه اره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

چندسالتونه؟

۳۱

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
ایشالله ک خیره

ممنون 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
همشون اینطور نیستنیکم منطقی نگاه کنیدیه خانومی میشناسم شوهرش همه چیز تموم..پولدار با محبت مسئولیت پذ ...

خب منم نگفتم همشون گفتم اکثراً 

استثنا ها همیشه وجود داره جامعه اینقدر پیچیده هست و زندگی ها متفاوت که نمیشه جمع بست همیشه باید احتمالی حرف زد

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

دوستان ک سر خیانت بحث میکنید متاسفانه خیانت زیاده کارآموز روانشناسی ام خودم زیاد میبینم

منم کلینیک کار میکنم و روانشناسم همه خیانت کار شون همههههه چون قبحش ریخته چون وجدان و تعهد از بین رفته

اگه قسمت باشه ازدواج میکنیم

الهی هم من هم شما و هم خواهرم بهترین ازدواج عالی خدا نصیبمون کنه

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...