2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045771 بازدید | 684483 پست
@تورک_آنا     خواهر عزیزم ی سوال برام پیش اومده.من مدتیه دیگه ب6 و ب 12 رو مصرف نمیکنم ب ...

عزیزم والا نمیدونم دزاشون یکی میشه یا نه...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اگر مثلا داخل یخچال بذاریم ممکنه اثرش رو از بین ببره؟

نمیدونم عزیزم..... 

من برا راحتی خیالم داروهامو طبق دمایی که روش میزنه نگهداری میکنم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا    

سلام،خداقوت

امروز که روز۴پری بود رفتم سونو.سونوگراف گفت یه فولیکول۱۷میلی داری.اماتوگزارش نوشته کیست۱۷ میلی.

حالا این کیسته یافولیکول؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
آنا جون من تیروئیدم همیشه رو 3 /3.4 و اینجوریاست یعنی ممکنه به خاطر این انتقاللام منفی میشه؟به نظرت ...

عزیزم خوب بالاست دیگه..... 

احتمالا بعد +شدنم بالاتر میره و رنج نرمال رو رد میکنه..... 

مال من زیر دو بود اول بارداری یهویی شد 5/۵.....

حالا اگه مال تو هم از اون مدل‌هایی باشه که با بارداری بالا بره که رنج ماکزیمم رو رد میکنه این اصلا خوب نیست.... 

پس به نظرم بهتره زیر نظر دکتر غدد کمش کنی.... 

سیکل نچرال چطوریه همون سیکل کوتاست؟اگه تخمک کشی کنم انتقال بزارم دوماه دیگه یعنی نمی تونم سیکل نچرال ...

عزیزم سیکل نچرال که تو انتقال فریز نه فرش.... 

سیکل فرش که سرتا پا هورمون تراپیه نچرالش کجا بود؟؟؟ 

سیکل کوتاه با نچرال فرق داره..... 

بچه ها، منم رفتم تو سیکل میکرو  دکترم بهم گفت آخر این ماه بیا برا سونو هیسترو  کسی انجام ...

به سلامتی عزیزم..... 

والا هیسترو با بیهوشیه اینو نمیدونم چیه..... 

بچه ها جون سلام امیدوارم سال جدید براتون حسابی خوب شروع شده باشه من کلی از مطالب و اخبار تون عقبم ...

به به مامان 98....

خوش اومدی..... 

سلام ببخشید میشه یکم راهنماییم کنید می خوام ای وی اف انجام بدم منتها شهرستانم باید برم مرکز استان مر ...

عزیزم معمولا دکترها می گند روز اول یا دوم پریود بیاید برای سونو.وقتی رفتی نوع و دوز داروهاتو مشخص می کنند.(البته قبلش باید یکسری آزمایشات هورمونی رو انجام داده باشی تا مطمئن بشند همه چیز مرتبه. ) بعدش می گند از روز دوم یا سوم پریود داروهاتو شروع کنی و روز هفت یا هشت و یا برای بعضیا روز ۹ باید دوباره بری برای سونو تا چک بکنند تعداد و رشد فولیکولهاتو و ببینند چه داروهایی باید مجدد استفاده بکنی و دوباره کی بری برای سونو معمولا ۲ تا ۳ بار طی این پروسه سونو میشی و بسته به پاسخ دهی بدنت بهت می گند که تاریخ تخمک گیریت چه روزی هست و شوهرت باید حتما اون روز حضور داشته باشه چون اونم همون روز باید نمونه اسپرم بده و ...

معمولا دکترها دو تا سه ماه قبل از تخمک گیری برای زن و شوهر داروهای تقویتی می نویسند که در این مورد بسته به ازمایشات و احتیاجات بدنتون بهتره که با دکترت مشورت کنی.ولی مولتی ویتامینای خیلی زیادی توی بازار هست که می تونی از دکترت بپرسی و استفاده کنی. و همینطور که آنا جان همیشه می گه سعی کنید که مطابق با طبعتون مواد خوراکی استفاده کنید.

دوستان عزيزم سلام  انشالله همگى خوب خوب باشيد🙏🏻  باز هم ببخشيد در اين يكسال مخصوصا اين ...

به به مامانی خوشگلنون انشالله به سلامتی بغلَ کنی..... 

سلام ببخشید میشه یکم راهنماییم کنید می خوام ای وی اف انجام بدم منتها شهرستانم باید برم مرکز استان مر ...

البته اینم بگم که بستگی داره نوع سیکلت بلند باشه یا کوتاه.که توی سیکل بلند معمولا قبل از شروع سیکل قرص ال دی استفاده میشه. باید در این مورد هم با دکترت صحبت کنی 

سلام خانم های عزیز.من تو سیکل انتقال هستم.میخواستم نظرتون رو راجع به آمپول پروژسترون و شیاف پروژسترون بدونم.به نظرتون کدومش بهتره؟ اصلا فرقی میکنه تو جواب میکرو؟ من یه بارداری داشتم که منجر به زایمان زودرس شد.بارداری قبلی آمپول استفاده میکردم و خیلی اذیت شدم.ممنون میشم خانمهایی که شیاف استفاده کردن نظرشون رو بهم بگن که بتونم بهتر تصمیم بگیرم.و اینکه شیاف باعث عفونت نمیشه؟

سلام من ماه پیش میکروی ناموفق داشتم بیست ویکم پریود شدم اون ماه این ماه ۴روز عقب انداختم ایا بخاطر داروهاست؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
تو رو خدا برام دعا کن خیلی . من شهرستانیم امروز از صب زود حرکت کردیم اومدیم شیراز و تازه رسیدیم فردا ...

عزیزم از پستهای دوستان فهمیدم قلب نازنین یکی از وروجکاتو دیدی...... 

گوارای وجودت..... 

خدایا شکرتتتتتتتت..... 

دیدی گفتم دو تا بودن؟؟؟؟

انشالله تنبل خان هم اگه خدا صلاح بدونه به خواهر یا برادر زرنگش ملحق میشه و یکی دو هفته بعد تپش قلب اونم میبینی.... 

میگم اگه ضخامت بالا بره قبل از بارداری و بعد باردار ک باردار شدم و شیاف سیکلوژست و قرص واژنی واژیفوم ...

دختر به چیا فکر کردی؟؟؟؟ 

روت میشه تو چشتی وروجکات نگاه کنی؟؟؟؟؟ 

دیگه نبینم به این چیزا فکر کنیا!!!!!