2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها رسوب کلسیم که قلب جنین داشت برطرف نشده😕 ایندفعه دکتر گفت کلیه هاش هم ورم داره دلم خی ...

رویا جونم نگران نباش ان شاالله مشکلی نیست.من اطلاعی ندارم اما انا جون گفتن سرچ کردن و اکثرا مشکلی برای نی نیها پیش نیومده.فکرکنم تا موقع زایمان همه چی حل شه گلم.خیلی مواظب خودت باش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله چیزی نیست.....  نگفتن علتش چیه؟؟؟ به کلسیم خونت ربط داره؟  انشالله که هر ...

گفتن رسوب کلسیم و پیلکتازی کلیه از سافت مارکرهای سندرم داونه. اما از طرفی آزمایش های خونم همه خوب بوده. 

امروز پرسیدم به خاطر قرصای کلسیم نیست دکتر گفت نه ربطی به اون نداره. باید منتظر بمونیم بچه به دنیا بیاد اگر مشکلی باشه اون موقع درمان مناسب رو انتخاب کنیم فعلا کاری نمیشه کرد

رویا جونم نگران نباش ان شاالله مشکلی نیست.من اطلاعی ندارم اما انا جون گفتن سرچ کردن و اکثرا مشکلی بر ...

ممنون خاکستری خوش رنگم🙂

توکل به خدا.... ایمان دارم معجزه ای که بهم داده نمیشه که نقص داشته باشه. از رحمتش بعید میدونم

ممنون خاکستری خوش رنگم🙂 توکل به خدا.... ایمان دارم معجزه ای که بهم داده نمیشه که نقص داشته باشه. ا ...

عاشق همین روحیتم.همینجوری باید ادامه داد.من یکی که هیچوقت سختیا و تلاشهای تورو یادم نمیره توی این مسیر.شک ندارم خدایی که مارو لایق مادر شدن دونسته خودش هم به بهترین شکل مواظب معجزه های تو دلمون هست.ان شاالله که صحیح و سالم میاد بغل مامانیش و خیال همه رو راحت راحت میکنه❤وروجکی که تو شرایط سخت جنگید و مامانش رو خوشحال کرد هیچیش نمیشه مطمئنم.خالش که به اون فندق جنگجو افتخار میکنه😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام گلم خوبی؟  مرجان برای انتقال جنین فریز دکتر طرازی بهت ال دی داد از یک ماه قبلش؟ بعد به جز ...

عزیزم روزهای سو نو قبل تخمک کشی رو میگین؟

من از دکتر پرسیدم گفت سه بار سو نو میکنم ولی پیش چند نفر که گفتم نه میگن سه بار ولی بیشتر یا گفتن چند روز پشت سر هم سونو داری

عزیزم روزهای سو نو قبل تخمک کشی رو میگین؟ من از دکتر پرسیدم گفت سه بار سو نو میکنم ولی پیش چند نفر ...

عزیزم بستگی به‌وضعیت تخمکات داره‌مثلا من دوبار سونو شدم فقط.توی سونوی دومی دیگه تاریخ تخمک کشی رو بهم گفتن.بستگی داره سایز تخمکات چند باشه توی سونوها و ضخامتت چجوری باشه.بعضیا بیشتر سونو میشن که با دارو سایز و ضخامت رو تنظیم کنن مثلا

سلام نی نی سایتی های عزیز من دوبار سقط داشتم میخام از گرگان بیام تهران ولی چون راهم دوره میخام ازمایشای سقط مکرر رو بگیرم بیام اونجا پیش دکتر کسی میدونه چه ازمایشاتی باید بدیم

مرسی عزیزم امیدوارم برا منم دو تا باشه

فدات عزیزم.ان شاالله بهترینها برات اتفاق بیفته و به زودی مامان شدنتو جشن بگیریم

سلام سها جان من گرگان هستم راستش رفتم پیش دکتر وثوق میگه هی ازمایشی نمیخاد ولی من خیلی میترسم شما به ...

عزیزم من گنبدم دکترای گرگانو نمیشناسم خیلی فقط دکتر قره جه  می شناسم که اونم رفته ترکیه

آخر پیامتو متوجه نشدم