2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام نی نی سایتی های عزیز من دوبار سقط داشتم میخام از گرگان بیام تهران ولی چون راهم دوره میخام ازمای ...

بارداریتون طبیعی بود؟ یه سری آزمایش تکمیلی هست اونا رو آنا جون بعد دیدن پیامت میذاره احتمالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارداریتون طبیعی بود؟ یه سری آزمایش تکمیلی هست اونا رو آنا جون بعد دیدن پیامت میذاره احتمالا

اره سریع باردار میشم 27 سالمه یبار اول ان تی بالا بود و هیدروپس شد شکمش اب اورد و سه ماهگی تو شکم مرد دو سال بعدم دوماهگی توقف رشد خورد کورتاژ کردم

خانه معلم گزینه ی خوبیه....در ضمن تو سایت دیوار خود تهران نه محله های اطراف تهران اگر ماشین داری بگی ...

ممنووون عزیز دلم 🌷🌷🌷🌷🌷🌷😍😍😍😘😘😘چقدر خوبه دوستهایی مثل شما دارم، فدات شم جنینها ی فریزم تهرانن

شاید اینجا پیش دکتر بوستانی برم ولی تهران دکتر عارفی رو بچه های همین سایت میگن خیلی خوبه

عزیزم،ازهمین الآن ازدکترعارفی وقت بگیر چون بریکی دوماه دیگه وقت میده تااون وقت هم آزمایشها ر دادی وجوابش ر میبری برای دکترومعطل نمیشی.

آناجان بیان گروه سربزنن،حتما لیست آزمایشها ر براتون میذارن.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه ها نیاز به مشاوره دارم😢😢😢

کسی میتونه راهنماییم کنه؟

توی این مدت اینقدر فکرکردم خسته شدم.عصبی شدم نمیتونم تصمیم بگیرم.نمیدونم شاید اینجا جاش نباشه.کسی از ناباروری ما خبر نداره حتی مادروخواهرم.نمیتونم بهشون بگم😥😥😥

من رفتم پیش دکترزنان تاوضعیت مارو دید گفت تا حالا چرا میکرونکردی؟؟؟؟؟؟گفت همین اردیبهشت شروع کنم. ولی من گذاشتم دکترارولوژ شوهرم هم نظرش رو بگه

ازطرفی هم دکتر شوهرم دوباره واسش دارونوشت گفت dfiباید بیاد پایینتر.از ۸۰ رسیده به ۳۸

بهمون گفت اگه مشکل مالی ندارید میتونید شروع کنید الان. ولی اگه مشکل مالی دارید انجام ندید چون شانستون کمه.آخه هم مشکل dfi  داره و هم اسپرم ضعیفه.واینکه گفتش مدت زمانی ک برای درمان   dfi میزاریم ۶ ماهه اگه خوب نشد دیگه میفرستیم برای کاشت 

من میخواستم تیرماه شروع کنم.بعدازماه رمضون.که دقیق دوماه بگذره از داروخوردن شوهرم.ولی شوهرم از اول تیر مشغله کاریش زیاد میشه.یعنی ۱۰ ساعت میشه ۱۴ ساعت

الان نمیدونم چیکار کنم خرداد شروع کنم یا بزارم مرداد و شهریور.میترسم باز شرایطش بدتر بشه😭

بازیه فکری میاد تو سرم میگه شهریور خوبه.چون تازه رفتم سرکار و دیرتر بچه بیاد بهتره😐😐😐😐

الان فکر میکنید من خولم؟؟؟😑😑

یعنی اینجا جاش نبود؟؟؟؟☹☹

به نظرم باید ازمایش شوهرشو مثل شب نامه بریزه تو خونه مادر شوهره و بگه اگه چرت و پرت گوییتو تموم نکنی ...

بسم اله گفتم  برا پانکچر انشاله....3 بار ای یو ای خدا قبول نکرد🙄

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
منم آخرین سونوم تو مطب دکتر رستمی، دکتر شمالی انجام داد، خیییلی مهربون و خوش برخورد بودن

چه جالب من نمیدونستم آچار فرانسه هستن اینا😂😂😂همه جا هستن🤔

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
بچه ها نیاز به مشاوره دارم😢😢😢 کسی میتونه راهنماییم کنه؟ توی این مدت اینقدر فکرکردم خسته شدم.عصب ...

خوب میکنی حرفتو میزنی....

منم هیچ کس از جریانم خبر نداره کلا فکر میکنن خودمون بچه نمیخواییم.....اینکه مشکلی نیست آرامشت بیشتره

به نظرم حرف دکترت رو گوش کن اگر شوهرت داروهاشو میخوره.....چون ممکنه بعد ساعت اضافی کارش سبب مشکلات اسپرمش بشه.....

جز جیب پر؛ اعصاب فولادی هم میخواد در این راه😥فقط پول نیست مصرف داروها و عوارضش هم روی جسم و روانت در نظر بگیر......

راستی در عرض چند ماه دی اف ای اینقدر اومده پایین؟