2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
خانما برای جا تو تهران چه پیشنهادی دارید؟ من از محل زندگیم تا تهران 12 ساعته، دکتر یه بار میگه روز ا ...

خانه معلم گزینه ی خوبیه....در ضمن تو سایت دیوار خود تهران نه محله های اطراف تهران اگر ماشین داری بگیر ارزونتره و هم راحتر....

ما هم همیشه تهران مشکل بهم میزنیم برای کاری میریم چون چند بار رفتیم خونه دوستان بعدش شوهرم میگه زشته....اما واقعا من تعارفی نیستم در حد بضاعت خودم اگر شیراز کاری از دستم بر بیاد در خدمتم...پاشو بیا شیراز بجا تهران😀

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

منم امروز رفتم دکتر.....انشاله پرئود بشم دارو شروع کنم فقط شکر خدا یکماه جلو افتادم با خوردن سر خود ال دیم😅

بچه ها تو مطب ادم یه چیزا میشنوه مغزش سوت میکشه......یه خانم دو بار ای وی افش منفی شده بود مشکل اسپرم  شوهرش بود 99 درصد بیحرکتی اسپرم داشت....الان اومده بود برا پانکچر دوباره....اما میگفت مادرشوهرم همش دعوا که تو مشکل داری پسرم چقدر خوبه باهات کنار اومده و به هیچ کس نگفته و الکی به ما میگه مشکل از منه...برو خدا رو شکر کن شوهرت و مادرشوهرت ماییم😯خیلی غصه خوردم براش.....گفت شوهرم میگه بیخیال بچه شو دارو نمیخوره دکتر نمیره😯چقدر سخته درد در این موقع یکی دو تا نیست براشون

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم امروز رفتم دکتر.....انشاله پرئود بشم دارو شروع کنم فقط شکر خدا یکماه جلو افتادم با خوردن سر خود ...

به نظرم باید ازمایش شوهرشو مثل شب نامه بریزه تو خونه مادر شوهره و بگه اگه چرت و پرت گوییتو تموم نکنی برای کل فامیل میفرستم😧😧😧چقدر خشن شدم من یهووووو😂😂😂ادم لجش میگیره از ادم های نفهم

عزیزم انشالله که همه ی کارهات به خوبی پیش بره و راه برات باز باشه. ای یو ای یا میری برای میکرو؟

نفس دکتر شمالی امروز پیش البرزی بود. مطب خودش نی😑

اره خواهر قبل ظهر زنگ زدم گفت هنوز نیومده...عصر هم زدم جواب ندادن😐😐

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم آخرین سونوم تو مطب دکتر رستمی، دکتر شمالی انجام داد، خیییلی مهربون و خوش برخورد بودن

اوووف ماشالله چندجا کارمیکنه مگه شمالی...مادروکودک هم ک هس

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به نظرم باید ازمایش شوهرشو مثل شب نامه بریزه تو خونه مادر شوهره و بگه اگه چرت و پرت گوییتو تموم نکنی ...

اوووه. آزی جون میخای اون جوجه🐣هم خشونت یاد بگیره😁

منم امروز رفتم دکتر.....انشاله پرئود بشم دارو شروع کنم فقط شکر خدا یکماه جلو افتادم با خوردن سر خود ...

به به بسلامتی.  دیدی تجویز سر خود هم گاهی به درد میخوره😂

عزیزم پرد سرکوب کننده هست ولی سرم بر عکسش نیست....  به زبون خودمون و ساده بخوام بگم ایمنی رو ت ...

آنا جون منظورتو متوجه شدم ،اما من قبل اینکه سرم بزنم توی آزمایشم گزینه  igg بالا بود دوتا متخصص ایمنی گفتن تزریق سرم ممکنه خطرناک باشه ،چون سرم igg رو بالاتر میبره  ،من یکماه قبل تزریق سرم  پردنیزولون خوردم روزی ۳تا بعد روزی دوتا و مجدد آزمایش ایمنی تکرار کردم گزینهigg اومد پایبن و بعد مجاز شدم سرم بزنم

گلم اگه مثلا جنین پنج روزه بود باید پنج روز صبر کنم؟ 

اره گلم مثلا برا من جنین 5روزه بود. بعداز اخرین سونو 5روز پروژسترون زدم وبعدش انتقال بود...

آره عزیزم هردوتا رو نوشت خودش.. از رو همونا فهمید.

سلام گلم خوبی؟ 

مرجان برای انتقال جنین فریز دکتر طرازی بهت ال دی داد از یک ماه قبلش؟ بعد به جز روز اول تا سوم پریودی چه روزهایی سونو شدی؟ آخه من خوزستان گفتم روزهای حدودی سونو رو بدونم 

اره گلم مثلا برا من جنین 5روزه بود. بعداز اخرین سونو 5روز پروژسترون زدم وبعدش انتقال بود...

فکر کنم تا انتقال دو بار سونو داریم یکی روز اول تا سوم یکی روز دهم، بعد دیگه از سونوی دوم روز انتقال رو میگن درسته؟ 

فکر کنم تا انتقال دو بار سونو داریم یکی روز اول تا سوم یکی روز دهم، بعد دیگه از سونوی دوم روز انتقال ...

من سه بار سونو داشتم چون روز 10هنوزضخامت کم بود..اگه ضخامتت خوب باشه همون سونوی دوم بهت تاریخ انتقال میدن