2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
اگه با استراحت یا تغییر پوزیشن بهتر میشه جای نگرانی نیست..... 

عزیزم من کلا تا یذره چاق میشم پهلوهام میزنه بیرون

الان هم شکم و پهلو دارم‌با اینکه کلا لاغرم

میخوام بگم ممکنه بخاطر این باشه؟یا اینکه بدنم کلا داره تغییر میکنه و نی نی جا باز میکنه؟یا هنوز زوده برای این حرفا؟

اره وقتی مدل خوابیدنمو عوض میکنم بهتر میشه یکم.اما گاهی وقتا تیر میکشه.

استراحت میکنم خوبم.اکثرا موقع راه رفتن تیر میکشه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من کلا تا یذره چاق میشم پهلوهام میزنه بیرون الان هم شکم و پهلو دارم‌با اینکه کلا لاغرم میخوا ...

پس جای نگرانی نیست..... 

وقتی به پهلو میخوابی حتما بالش لای پاهات بذار..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس جای نگرانی نیست.....  وقتی به پهلو میخوابی حتما بالش لای پاهات بذار.....

چشم عزیزم.ممنونم😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام عزیزم ازمایشگاهه بیرون.کاریوتایپ دادیم سالمیم

خوب عزیزم پس به آز همسرت اعتباری نیست حتما تو مرکز ناباروری تکرار کنین..... 

ما دو سال به همین خاطر دنبال نخود سیاه بودیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانما برای جا تو تهران چه پیشنهادی دارید؟ من از محل زندگیم تا تهران 12 ساعته، دکتر یه بار میگه روز ا ...

عزیزم منم راهم هشت ساعت آبان ماه کنار میدون راه آهن شبی 100 سه تخته فقط تلوزیون 14اینچ و یخچال داشت ولی خوبیش این بود حموم و دستشویی تو خودش بود بقیه ارزونتر بود حموم و دستشویی هم بیرون مشترک بود برای همه اونم به 80/90 می رسید شبی

عزیزم میدونم واقعا دوری راه سخته اما من اگه جات بودم سونوی روز اول تا سوم و روز ده رو برمیگشتم.....& ...

عزیزم میشه بعد انتقال آروم آروم رانندگی کنه بعد تو یکی از شهرهای تو مسیر بمونیم؟

عزیزم میشه بعد انتقال آروم آروم رانندگی کنه بعد تو یکی از شهرهای تو مسیر بمونیم؟

عزیزم خیلیا برگشتن..... 

نتیجه هم گرفتن.... 

اما من شخصا با توجه به روحیه م ميموندم..... 

اما خوب میتونین با احتیاط برگردین و وسط راه هم استراحت کنین..... 

عزيزم اگر بتوني بري خانه معلم خوبه ، اگر كسي از بستگانتون معلم باشه و كارت پرسنليش رو بهت بده ميتوني ...

ممنووونم از لطفت عزیز دلم 😘😘😘😘بستگان معلم داریم داییم معلمه اصلا به فکر خانه معلم نبودم ممنوون که همفکری کردی باهام، پیشنهاد خیلی خوبی بود 

عزیزم میدونم واقعا دوری راه سخته اما من اگه جات بودم سونوی روز اول تا سوم و روز ده رو برمیگشتم.....& ...

انا  برای انتقال یه سونو روز اول تا روز سوم، سونوی روز بعدی چندم پریودی میشه؟ و چند روز فاصله بین سونو آخر تا انتقال هست؟؟ 

انا  برای انتقال یه سونو روز اول تا روز سوم، سونوی روز بعدی چندم پریودی میشه؟ و چند روز فاصله ب ...

عزیزم من انتقال فریز نداشتم دقیق نمیدونم.... 

طبق گفته های خودت که گفتی روز ده سونو داری گفتم..... 

انا  برای انتقال یه سونو روز اول تا روز سوم، سونوی روز بعدی چندم پریودی میشه؟ و چند روز فاصله ب ...

عزیزم.ی بار روز2یا3داری....یکبار روز10....اگه ضخامت ب حدنرمال رسیده بود ک بستگی به سن جنینت که 3تا5روزه باشه باید به همون تعداد روز پروژسترون بزنی بعد انتقاله.  ولی اگه ضخامت کم بود باز روز14هم سونو میشی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
انا جون دیروز ک خوردم خداروشکر خیلی دردام کم شد تقریبا بگم اروم شدم...ولی چون نتونستم با دکتر تماس ب ...

نفس دکتر شمالی امروز پیش البرزی بود. مطب خودش نی😑

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم اگر بتوني بري خانه معلم خوبه ، اگر كسي از بستگانتون معلم باشه و كارت پرسنليش رو بهت بده ميتوني ...

خدا انشاله به اندازه نیت پاک و صافت ببخشه به بچه هات(این دعای زیبای مامانمه که الان لازمه تو بود😍 )

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،