2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
خاکستری خاکستری منم مثل شوهرت غر بزنم.🤗.. حواست باشه مخصوصا وقتی یکی دیگه رو پی کاری میفرستیم حتما ...

وای نگو.انقد خجالت کشیدم.طرف دوست شوهرم بود.وقتی شوهرم ادرس درست رو بهش گفته بود طرف اروم محل رو ترک کرده بود🤣🤣قبلش کلی داد و بیداد کرده که من همین الان زنگ زدم گفتین داریم و فلان

اره برام تجربه شد.هول شده بودم دیگه.🙈

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
راستی من قبلا از یه سایت خوندم پردنیزولون سرم ivig یکم پایین میاره ،بنطرم منطقی میاد چون پرد ضددایمن ...

عزیزم پرد سرکوب کننده هست ولی سرم بر عکسش نیست.... 

به زبون خودمون و ساده بخوام بگم ایمنی رو تنظیم میکنه.... 

یعنی حتی کسی که ایمنیشم پایین باشه براش تجویز میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هامن بخاطر دردزیر دلم.  ظهر 1دونه ایزوکسوپرین سر خود بدون مشورت با دکتر خوردم...حالامیگم نک ...

عزیزم نگران نباش.... 

ولی دیگه مرتب بخور.... 

اگه دیدی دردات کمتر شدن میفهمی موثر بوده ادامه میدی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون و دوستان من رفتم مرکز برای خراش بهم قرص فرتیل سی ام دادن و گفت این ماه بخور بعدپریود بی ...

عزیزم من این مکمل رو نداشتم اما بعید میدونم اثرش بره.... 

بچه ها دوتا سوال دارم لطفا هرکی میتونه راهنماییم کنه قرص فرتیل واسه چیه پی ار پی چیه و ابا درصد مو ...

عزیزم در مورد این مکمل اطلاعاتی اطلاعاتی ندارم..... 

پی آر پی هم خون خودت رو میگیرن و یه کارایی روش انجام میدن و یکی دو روز قبل انتقال داخل رحمت تزریق میکنن..... 

ظاهرا بی‌تاثیر نبوده.... 

خصوصا برا کسایی که مشکل ضخامت دارن شنیدم خوبه.... 

خداروشکر   نمیدونم والا مریم جون باورت نمیشه از روز انتقال تا حالا هیچ احساسی ندارم من تا حالا ...

انشاله خیره و خدا بهترین رو بدات رقم میزنه😍😍😍

اون بارای قبلی سنت سن الان نبوده جسمت جسم الان نبوده.....بعدم سر اونا بچه نداشتی و تمام زوم زندگیت رو واکنش ها و فعل و انفعالات بدنت بوده الان اونقدر مشغلت زیاده حس نمیکنی

من که هر چی بزرگتر 😃😉میشم آستانه دردم بیشتر میشه و خیلی چیزا رو حس نمیکنم..وای چه زود میگذره مامان من تو سن 30 سالگی من که اخرین بچه بودم رو باردار بوده بعد من😂😂😂😂تو 35 36 سالگی پی کاشتم😂😂😂😂😂😂

امروز شوهرم میگه نمیشه بچه خرید با این وضعیت ارزونتر پامون در میاد😂😂😂😂😂😂😂😂....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها رسوب کلسیم که قلب جنین داشت برطرف نشده😕 ایندفعه دکتر گفت کلیه هاش هم ورم داره دلم خی ...

عزیزم انشالله چیزی نیست..... 

نگفتن علتش چیه؟؟؟

به کلسیم خونت ربط داره؟ 

انشالله که هر چیه خیلی خیلی زود رفع میشه و خیالت راحت میکنه..... 

سلام بچه ها رسوب کلسیم که قلب جنین داشت برطرف نشده😕 ایندفعه دکتر گفت کلیه هاش هم ورم داره دلم خی ...

سلام عزيزم ، نگران نباش رويا جون ، من اين مساله رو در مورد خيليها شنيدم كه خدا رو شكر مشكلي نبوده و حل شده ، بيخودي خودت رو نگران نكن .

قربونت برم مهربونم.همین که به فکرمی خیلی برام باارزشه دوستم.خداروشکر توی شیراز پیدا کردم به کمک نفسی ...

خواهش می کنم عزیزم بالاخره کاری از دستم بربیاد انجام میدم .خدانگهدار جوجه شما هم باشه 🐣🐣🐣🐣

هرچه دلم خواست نه آن می شود❤هرچه خدا خواست همان می شود❤

عزیزم برا رسوب کلسیم نگاه کردم اینطور که من فهمیدم اگه بقیه سونوها و آزها اوکی باشن نگران کننده نیست و رفع میشه..... 

این تاپیکی که دیدم بچه هاشون سالم به دنیا اومدن..... 

برا کلیه هم نمیدونم مشکل چیه اما انشالله زودی رفع میشه..... 

دکتر نصر پی. آر پی نمیکنه  برام دعا کن عزیزم اینبار بشه  باره پنجم انتقال میدم

عزیزم انشالله که جواب میگیری..... 

مرسی از پاسخت دوست خوبم🌺 کیفیتشون خوب بود تو همون پانکچر؟ صنم شما طبیعی باردار شدی این دفعه؟

مهیا جان من چون شوهرمم ضعیفه یدونه جنین بیشتر برام تشکیل نشد

اگر خدا بخواد میخوام اخر خرداد دوباره برم برای تخمک گیری

ن چک نکردم...همش میگفتم تا پریود شم وازمایش بدم...الانم لک دارم.وسینه چپم ترشح داره...دیگه وقتی سینه ...

عزیزم پس تو اولین فرصت چکش کن.... 

سلام دوستان من میخوام برم واسه سیکله انتقال دیروز دکتر سونوم کرد گفت تخمدان راست آندومتریوما داره ۱ ...

عزیزم تا جایی که میدونم اگه اشتباه نکنم همون آندومتریوزه..... 

شکلاتی هم فکر کنم یکی از انواع‌ بود..... 

ممنون که درک میکنی.... واقعا محتاج دعام.... دعا کن دشمن شاد نشم فک‌ کن من از آشنا و غریبه حرف میشنو ...

کاملا میفهممت..... 

انشالله دلت شاد شاد باشه و غم نبینی که کسایی که دوست دارن غمت رو نبینین و کسایی که دوست ندارن با غمت شاد نشن.....