2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
دستیار تخصصی اندومتریوز  تو اتاق البرزی هربار یکی از دانشجوهاشن.....این دانشجوی فوق تخصص اندومت ...

چه جالب نمیدونستم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام انای عزیزم 😘 آنا جون ی سوال😁 رنگ چشم نوزاد چند ماهگی ثابت میمونه؟  و شنبه دخترم باید و ...

عزیزم باورت میشه دقت نکردم ببینم کی رنگش تثبیت میشه؟ 

عزیزم برا تب اولا قبلش استامینوفن نده..... 

من نمی‌دادم اتفاقا بهداشت هم تاکید داشت ندیم میگفت بهتره بچه هوشیار باشه موقع تزریق واکسن چون اگه منگ و خوابالو باشه ممکنه حین تزریق بهش شوک وارد بشه..... 

من هر وقت میرسم خونه قطره میدم.... 

وقتی اومدی خونه 2 برابر وزنش بهش قطره استامینوفن میدی..... 

ببین عزیزم یه توصیه دارم..... 

برا درد پاش.... 

وقتی استامینوفن رو خورد و یواش یواش خوابش برد پاهاشو با یه روسری یا شال به هم ببند...... 

چون بیدار که بشه و تکونش بده درد وحشتناکی خواهد داشت و جیغ‌های بنفش میکشه.... 

من سر دو و 4 ماه اینکارو کردم اما این دفعه نکردم چون طفلک خودش اصلا پاشو تکون نمیده چون فهمیده درد میکنه به هیچ وجه تکونش نمیده..... 

دختر من که سر همه واکسناش به غیر یه سالگی تب می‌کرد اما پسرم ماه 2 و 4 تب نکرد اما این دفعه واقعا جبران کرد..... 

هنوزم خوب نشده..... 

خیلی اذیت شده جگرگوشم..... 

اما انشالله عوضش بدنشون ایمن میشه..... 

عزیزم تب فقط راهش همون استامینوفن هر 4 ساعت یه باره، با دستمالی که با آب ولرم مرطوب کردیم تند تند پاشویش میکنی..... 

انشالله به خیر میگذره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختلاف قیمت انتقال بدون تعیین جنسیت با تعیین جنسیت چنده؟....

عزیزم بستگی به مرکز و تعداد جنین فکر کنم داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم. دکتر ب من نداد هر چی هم گفتم درد دارم...اخه میبینم همه شمادارین...واقعا میفهمم لازم دارم. چون ...

عزیزم مثل مسکن نیست که..... 

به بار لاله جون در مورد مکمانیسمش گفت یادم نیست فقط میدونم روزانه باید بخوری.... 

یعنی اینطور نیست فقط موقع درد بخوری..... 

سلام دوستان من میخوام برم واسه سیکله انتقال دیروز دکتر سونوم کرد گفت تخمدان راست آندومتریوما داره ۱ ...

سلام عزیزم همون اندومتریوزه ولی صرف داشتن این کیست نمیتونه مانع بارداری بشه اگه میخوای خیالت راحت بشه برو پیش ی دکتر که تخصصشو داشته باشه

شایدم دکترت اشتباه کرده  معمولا با ال دی هم برطرف نمیشه 

خدا جونم شکرت...
دوستان عزیز. من امروز سونو شدم واسه انتقال ۵ روز دیگه وقت دادن. ضخامت ۱۱ و نیم بود زیاد نیس؟ روزی ۳ ...

عزیزم میدونم برا آخرین سونو که معمولا یه هفته قبل انتقال بین 8 تا 12 باشه خوبه.....

بچه ها شوهرم میگه چکاریه برم آز بدم وقتی دکترا نمیدونن چیه ☺میگه خودم ویتامین ها رو میخورم..... کسا ...

عزیزم والا تنها تغییر داروهای همسر من تو الکارنتین بود.... 

قبلا قرصشو می‌خورد این دفعه شربتشو تجویز کرد که دزش بالا بود..... 

بعدشم بحث خنکی..... 

به نظر اینارو حتما رعایت کنین..... 

حالا زنگ زدم مطب دکتر بهم گفت بخور....من 20روزیه نخوردم.  بنظرت ضررداشته نخوردنش😑

نگران نباش عزیزم.... 

از این به بعد بخور ولی کلا تجربه بشه هر چی میخوری و نمیخوری دبل چک کن بذار فکر کنن دور از جون خنگیم..... 

بهتر از اشتباه کردنه..... 

حتی از من به شماها وصیت دارو که از داروخونه گرفتین برین با دکتر چک کنین..... 

من سر پسرم داروی اشتباه داروخونه بهم داد شانس آوردم ضرر نداشت..... 

بچه ها من الان ۱۱ هفته کامل هستم یعنی فردا میشم ۱۱ هفته و ۱ روز مرکز ما گفته وارد هفته ی ۱۱ که شدی ...

عزیزم تو حالا عادی تو این هفته ها دیگه پروژسترون آنقدر بالا رفته که قطع کردنت به چشم نیاد تازه میخوایی یواش یواش قطع کنی..... 

اونایی که ادامه دادن مثل من شرایط خاص داشتن..... 

انا جونم میشه شما هم سن بارداری من رو حساب کنین لطفا؟من اخرین پریودم ۷ بهمن بوده.انتقالم ۲۴ بهمن ماه ...

خوب 8 هفته و 6 روز از انتقالت میگذره..... 

با فرض 3 روزه بودن جنینات میشه..... 

8هفته و 6 روز +2 هفته و 3 روز که میشه 11 هفته و 2 روز.... 

بچه ها یه مشکل جدید هم پیش اومده.من شیاف اندومترین استفاده میکردم هرروز سه تا که هرکدوم ۱۰۰ میلی گرم ...

عزیزم سیکلو 200 هم داره.... 

١٣ ميشه، صنم واقعا اروم شد وقتي اِچ سي جي زدي؟

آره عزیزم منم همش نگران بودم که آزاد شده باشند آخه شبی که آمپولو زدم دیگه بعدش هیچ علائمی نداشتم حتی روز تخمک گیری قبل از اینکه بیهوشم کنند خواهش کردم که سونو بشم که اگه آزاد شدند الکی بیهوش نشم ولی سونو کردند و گفتند همشون سر جاشون هستند😊

آره عزیزم منم همش نگران بودم که آزاد شده باشند آخه شبی که آمپولو زدم دیگه بعدش هیچ علائمی نداشتم حتی ...

مرسی از پاسخت دوست خوبم🌺 کیفیتشون خوب بود تو همون پانکچر؟

صنم شما طبیعی باردار شدی این دفعه؟

...