2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
غصه ام از همینه که هیچ‌ کاری از دست من برنمیاد

غصه نخورگلم. فک.کنم این.چیزا خودبه خود به مرور زمان رفع میشه نگران نباش

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جون نمیدونم چرا اینو گف.میگه چون اولی هیدروپس شده مشکلش کوروموزومی بوده و سه بار سقط داشتم.واینک ...

عزیزم کاریوتایپ دادین؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اما شوهرم سالمه.میگه چون شوهرت سالمه ۹۵درصد شک مون میره رو تخمک

همسرت مرکز ناباروری آز داده یا آزمایشگاه بیرون؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اگه نازکه کاش بهش بگی پی ار پی کنه منم اندومترم نازک تر بود دفعه سوم به اصرار خودم پی ار پی کردم که ...

دکتر نصر پی. آر پی نمیکنه 

برام دعا کن عزیزم اینبار بشه 

باره پنجم انتقال میدم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
دکتر نصر پی. آر پی نمیکنه  برام دعا کن عزیزم اینبار بشه  باره پنجم انتقال میدم

انشالله ببین قبلش کله پاچه بخور سیرابی بخور لوبیا سبز بخور بعد انتقالم کله پاچه بخور 

تیکر تولد دختر نازنینمه 
عزیزم دقیق نمیشه گفت.....  پرولاکتین تو چک کردی اخیرا؟

ن چک نکردم...همش میگفتم تا پریود شم وازمایش بدم...الانم لک دارم.وسینه چپم ترشح داره...دیگه وقتی سینه ام ترشح داره پرولاتیکنم داره میره بالا...فقط سینه چپمو فشار میدم  داره.....سینه راست فعلا نداره

سلام

دوستان من میخوام برم واسه سیکله انتقال دیروز دکتر سونوم کرد گفت تخمدان راست آندومتریوما داره ۱۷ میلی متره،الان توی اینترنت سرچ کردم یه جا نوشته کیسته شکلاتی یه جا دیگه نوشته مربوط به آندومتریوزه ولی دکترم هیچی نگفت فقط ال دی داد

خواهشا. اگه کسی اطلاعاتی یا تجربه ایی داره کمکم کنه ممنون

@تورک_آنا    

دوجلسه رفتم دکتر شمالی.  ولی نمیدونم باهاش ادامه بدم یانه...متاسفانه دکترای خودم تو زینبیه مطب ...

نفس جان وقت روزانه میده؟

به نظرم دکتر خوبیه....و تو مطب البرزی و بیمارستان دنا من هر چی سوال پرسیدم عالی جواب داد با حوصله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام دوستان من میخوام برم واسه سیکله انتقال دیروز دکتر سونوم کرد گفت تخمدان راست آندومتریوما داره ۱ ...

من اطلاعی ندارم😶 اما دکتر ال دی داده حتما کیست بوده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام بچه ها رسوب کلسیم که قلب جنین داشت برطرف نشده😕 ایندفعه دکتر گفت کلیه هاش هم ورم داره دلم خی ...

خدا نکنه.....انشاله چیزی نیست......برات دعا میکنم اخه خیلی وقتا بفکرتم دور از زندگی کلی سر این بارداری سختی کشیدی🙁

خدا نکنه.....انشاله چیزی نیست......برات دعا میکنم اخه خیلی وقتا بفکرتم دور از زندگی کلی سر این باردا ...

ممنون که درک میکنی.... واقعا محتاج دعام.... دعا کن دشمن شاد نشم

فک‌ کن من از آشنا و غریبه حرف میشنوم. چند روز پیش بابابزرگم زنگ زده مثلا احوالم رو بپرسه. بهم میگه مواظب خودت باش ببینم میتونی یک بچه سالم تحویل بدی یا نه😶

ممنون که درک میکنی.... واقعا محتاج دعام.... دعا کن دشمن شاد نشم فک‌ کن من از آشنا و غریبه حرف میشنو ...

انشاله  امام رضا کمکت کنه که میدونم حتما میکنه......رویا جون بی خیال حرف بقیه شو روزگار بدی داریم.....انشاله پسر گب گل صحیح و سالم میاد میری سر خونه زندگیت و بعد سه تایی میایید و برای مامان و بابات جبران میکنید اینهمه زحمتی که برات کشیدن...انشاله