2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
مشهدم عزیزم.اونجا بیمارستان هم نداره که بری پیش دکتر زنانشون.اگر نیست بوشهر یا هرمزگان یا شیراز هر ج ...

عزیزم دکترزنان که داره.حتی خیر سرشون متخصص بارداری های پرخطر و اینجور چیزاس.ولی انگار خیلی بی تفاوتن نسبت به آی وی افی ها.یا اطلاعات ندارن.نمیدونم.خیال آدمو راحت نمیکنن.انگار باید خودت همه چیو بهشون یاداوری کنی...ایشالا که به خیر میگذره برای هممون عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من ی هفت هشت ماه پیش سرم گرفتم دکتر نوشت برام ک سرم نیاز داره و آزمایشا رو بردم و برام سرم دادن

راستی من قبلا از یه سایت خوندم پردنیزولون سرم ivig یکم پایین میاره ،بنطرم منطقی میاد چون پرد ضددایمنی هست ولی سرم ivigبرعکسش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم ممنونم واقعا.لطف بزرگی بهم کردی.زنگ زدم گفتن داریم خداروشکر.مرسی واقعا😍😘 ان شاالله دردونتو ...

فدات عزیزمِِِِ..خوشحالم تونستم کمکت کنم😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه هامن بخاطر دردزیر دلم.  ظهر 1دونه ایزوکسوپرین سر خود بدون مشورت با دکتر خوردم...حالامیگم نکنه اشکال داشته باشه ک خوردم کلا فکر و خیال ادمو دیونه میکنه😬

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یعنی سرم رو میشه چند ماه جلوتر گرفت ؟؟ دکتر برای منم نوشته ولی تا مرداد انتقال ندارم

سلام آنا جون و دوستان من رفتم مرکز برای خراش بهم قرص فرتیل سی ام دادن و گفت این ماه بخور بعدپریود بیا برا خراش ویک ماه بعد انتقال حالا من گیج شدم میخوام بدونم تو این دو ماه اثر فرتیل نمیره خواهش میکنم راهنماییم کنین خیلی گیج شدم 

سلام آنا جون و دوستان من رفتم مرکز برای خراش بهم قرص فرتیل سی ام دادن و گفت این ماه بخور بعدپریود بی ...

عزیزم.من فرتیل رو همون سیکل انتقال داشتم

عزیزم.من تمام داروهام داروخونه مادر میگیرم....یکی از جاهایی هست که همه داروهای نازایی و آی وی اف گیر ...

وای عزیزم شما گفتی داروخانه ی مادر من فکرمیکردم داروخانه ی بیمارستان مادر.یکی از اشناهامو فرستادم.زنگ زده میگه‌وا اینکه میگه نداریم

گفتم خودم زنگ زدم‌گفت‌داریم.دوباره زنگ زدم به داروخونه.میگم‌مگه شما‌ تو خود بیمارستان مادر نیستین؟میگه وای نه عزیزم.ادرسو بهم داد.خلاصه کلی شوهرم غر زد سرم🤣🤣🤣 الان رفتم پیام شمارو خوندم دیدم اسمی از بیمارستان مادر نیاوردین.نمیدونم چرا ذهنم رفت اون سمت.خلاصه مرسی عزیزم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه ها دوتا سوال دارم لطفا هرکی میتونه راهنماییم کنه

قرص فرتیل واسه چیه

پی ار پی چیه و ابا درصد موفقیت انتقال بیشتر میکنه

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
بچه هامن بخاطر دردزیر دلم.  ظهر 1دونه ایزوکسوپرین سر خود بدون مشورت با دکتر خوردم...حالامیگم نک ...

عزیزم میفهممت.منم امروز که شیافمو کردم روزی دوتا حس میکنم کمرم یهو میگیره‌

میخوام فردا یا پس فردا که رفتم پیش دکتر زنان بگم برام بنویسه حتما.فکرمیکنم قرص خوبی باشه.اما نمیدونم بدون تجویز دکتر میشه خورد یا نه.البته برای جنین ضرری نداره ولی فکرمیکنم کلا بعدها قطع کردنش اصول داره مثل شیاف.خلاصه اگه‌میتونی با یه دکتر زنان دیگه مشورت کن.کاش‌من شیراز بودم دسترسی داشتم به یه دکتر خوب.باورت میشه دوباره زنگ زدم مرکز برای قطع شیاف بپرسم.اول میگه هرچی دکتر زنانت اونجا میگه.بعد با کلی خواهش وصل کرده به یه دکتر زنان،بهم میگه دو سه روز دوتا بذار.بعد دوسه روز یکی.بعد قطعش کن!

گفتم یعنی یه هفته نیاز نیست؟گفت نه بابا!

بخدا‌موندم‌چیکارکنم.هرکدومشون یه‌چی میگن.من ترجیح میدم همون یه هفته رو استفاده کنم.میترسم یهویی اینجوری قطع کردنش اسیب برسونه.با اکثر دوستام که‌مشورت کردم‌گفتن ما یه هفته یه هفته کمش کردیم و اخر قطعش کردیم

خلاصه اینکه ماها که با این شرایط مامان میشیم استرس خیلی چیزای دیگه رو داریم.اما اگه میشه دکترتو متقاعد کن برات بنویسه.من هرچی سرچ کردم دیدم اکثرا راضی بودن از مصرف این قرص.و فکرمیکنم برای ما ای وی افیها لازمم هست حتی

[QUOTE=87004088]بچه ها دوتا سوال دارم لطفا هرکی میتونه راهنماییم کنه قرص فرتیل واسه چیه پی ار پی چیه و ابا درصد مو ...

سلام فرتیل فک میکنم باعث تقویت رحم میشه و پی ار پی خونتون رو میگیرم پلاکتاش رو جدا میکنن و یکی دو روز قبل از انتقال به رحمتون تزریق میکنن که خون رسانی به رحم بیشتر بشه و جنینا بتونن بچسبن به رحم مادرشون

راستی من قبلا از یه سایت خوندم پردنیزولون سرم ivig یکم پایین میاره ،بنطرم منطقی میاد چون پرد ضددایمن ...

من ک همچین چیزی نشنیده بودم فقط میفهمیدم ک برا مشکل انعقادی آسپرین و هپارین و برا مشکل ایمنی سرم و پردنیزولون

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی سرم رو میشه چند ماه جلوتر گرفت ؟؟ دکتر برای منم نوشته ولی تا مرداد انتقال ندارم

نمیدونم من ک گرفتم چون میخواستم ک آی وی اف کنم ک کنسل شد سیکلم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خداروشکر پس ک شوهرت سالمه. نگران dfiنباش فقط قبل میکرو مکمل بخوره فک نکنم بدباشه براخودتم خاست ...

ممنون.....

الان دکترت کیه؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم میفهممت.منم امروز که شیافمو کردم روزی دوتا حس میکنم کمرم یهو میگیره‌ میخوام فردا یا پس فردا ک ...

خاکستری خاکستری منم مثل شوهرت غر بزنم.🤗..

حواست باشه مخصوصا وقتی یکی دیگه رو پی کاری میفرستیم حتما همه چیز چک بشه......این تجربه برا دفعات بعدا😉الهی شکر گیرت اومد دیگه استرس نداری

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،